PDA

View Full Version : Дали е любов?

teengirl699
01-19-2014, 16:58
Здравейте,реших да се логна в сайта за да поразпитам за вашите мнения и се надявам .. да успея да го разбера (него)..
Ето я и историята ми: Познаваме се от много време,може би 5 или 6 години .. до миналата година,бяхме приятели - познати,помагахме си,търсехме се.. харесвахме се и аз няколко пъти съм го отрязвала ( исках да запазя приятелството ни ) Спряхме да поддържаме връзка за известно време...Аз си хванах приятел,всичко вървеше идеално и тогава моят "стар приятел" се появи .. излизах с него,докато имах гадже. Една вечер се скарахме и му казах,че няма да продължавам така имам приятел и държа на него... Следователно и той си намери приятелка,година по-късно тя разбива сърцето му,той се сеща пак за мен,излизахме веднъж .. говорехме си за преди,казах,че му е било неприятно,че се е получило така ... след което пак спря да ме търси,мисля,че сега аз искам да съм с него,засичаме се в кафето,постоянно ме гледа,дори с него да има момиче,той не откъсва очи от мен,пише ми дори и смс на няколко пъти...но иначе не ме търси,когато му пиша,не винаги ми отговаря и ако ме търси го прави само посред нощите ... кажете ми,какво мислите вие.. ?

Tsukuda_Hiroshi
01-19-2014, 18:34
Мисля, че си си изпуснала шанса и че не си знаела, а едва ли и сега знаеш, какво искаш.