Влез

View Full Version : Строги ли са вашите родители?

danielbonev
01-19-2014, 17:44
Строги ли са вашите родители и в какво се изразява строгоста им попринцип?
Моите не са строги(никак даже).При вас как е положението?

an7raks
01-19-2014, 17:55
Моите ми режат по един пръст всеки път, когато оставя дъската на тоалетната вдигната...
Вече трябва да използвам капслок за всяка главна буква. :cry:

CoockieMonster
01-19-2014, 18:19
Изобщо не са. Това да най-добрите хора. Не съм била нито бита, нито наказвана някога. Мама винаги ми помага. Сега с баща ми не сме си много близки, но все пак си ми е татко. Та говорех за майка ми..тя ми е приятелка и после родител. Знае всичко за мене. Нямам тайни от нея. Може би една или две и то интимни. Познава ме по погледа какво ми е.

Аз смятям, че е по-добре родителите ти да са по отворени към света и да ти позволяват повече работи. Когато се наслаждаваш бавно и без ограничения на живота шанса да тръгнеш по лош път е минимален. Но ако не ти дават да мръднеш от вас, ще дойде момент, в който ще ти позволат и тогава ще искаш да пробваш и това, и това, и това. е се знае какво ще стане с тебе от тук натаъка.
Аз ако бях родител, щях да давам всичко на дето ми, но със мярка, първо, и второ с контрол.

danielbonev
01-19-2014, 19:17
И при мен е точно така, само че съм момче.

tori
01-20-2014, 15:28
Чак строги... Аре, бащата малко повече, но никога не е имало шамари за простотии и наказания за нищо. Аз по начало съм си мирно и добро дети и не съм правила кой знае какви простотии. Не е като да не ми се карат за двойка по математика или половинчасово закъснение, но след десетина минути всичко е мирно и тихо.

baby_baby
01-20-2014, 20:56
Не

DieselBlood
01-24-2014, 22:45
Не, по простата причина, че вече са дигнали ръце от мене.

The Cheetah
01-25-2014, 14:23
Строги не..

Ness97
01-25-2014, 15:24
Те са на либералния принцип :) Прави каквото си искаш, ние искаме само резултати/... Моите са пичове и двамата :) Малко бащата по-някога го стягат гащите :)

shapi
01-25-2014, 15:27
Не, по простата причина, че вече са дигнали ръце от мене.

същото :D :D

xoxi
01-25-2014, 17:15
Чак строги не си спомням да си били някога.
Като бях малка се опитваха да прокарват някакви правила, забрани и т.н., но имам такъв отвратителен характер, че единственото решение беше да се превърнат в мои приятели. Така успяха да си спечелят доверието ми, а и аз тяхното. Като всички приятели, понякога ме смъмрят за нещо, но никога не налагат мненията и разбиранията си.

SpiritInBlack
01-25-2014, 17:21
Зависи при каква ситуация. Никога не съм бил удрян , но пък е чупена маса . Баща ми като се ядоса и почне да вика , прави стените меки и съседите разбират , че се е прибрал

DarknessAngel
01-27-2014, 09:18
Изобщо не са. Това да най-добрите хора. Не съм била нито бита, нито наказвана някога. Мама винаги ми помага. Сега с баща ми не сме си много близки, но все пак си ми е татко. Та говорех за майка ми..тя ми е приятелка и после родител. Знае всичко за мене. Нямам тайни от нея. Може би една или две и то интимни. Познава ме по погледа какво ми е.

Аз смятям, че е по-добре родителите ти да са по отворени към света и да ти позволяват повече работи. Когато се наслаждаваш бавно и без ограничения на живота шанса да тръгнеш по лош път е минимален. Но ако не ти дават да мръднеш от вас, ще дойде момент, в който ще ти позволат и тогава ще искаш да пробваш и това, и това, и това. е се знае какво ще стане с тебе от тук натаъка.
Аз ако бях родител, щях да давам всичко на дето ми, но със мярка, първо, и второ с контрол.

Това.