.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Строги ли са вашите родители?

Строги ли са вашите родители и в какво се изразява строгоста им попринцип?
    Моите не са строги(никак даже).При вас как е положението?

Мега фен Аватара на an7raks
    Моите ми режат по един пръст всеки път, когато оставя дъската на тоалетната вдигната...
    Вече трябва да използвам капслок за всяка главна буква.

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Изобщо не са. Това да най-добрите хора. Не съм била нито бита, нито наказвана някога. Мама винаги ми помага. Сега с баща ми не сме си много близки, но все пак си ми е татко. Та говорех за майка ми..тя ми е приятелка и после родител. Знае всичко за мене. Нямам тайни от нея. Може би една или две и то интимни. Познава ме по погледа какво ми е.

Аз смятям, че е по-добре родителите ти да са по отворени към света и да ти позволяват повече работи. Когато се наслаждаваш бавно и без ограничения на живота шанса да тръгнеш по лош път е минимален. Но ако не ти дават да мръднеш от вас, ще дойде момент, в който ще ти позволат и тогава ще искаш да пробваш и това, и това, и това. е се знае какво ще стане с тебе от тук натаъка.
    Аз ако бях родител, щях да давам всичко на дето ми, но със мярка, първо, и второ с контрол.

И при мен е точно така, само че съм момче.

Мега фен Аватара на tori
    Чак строги... Аре, бащата малко повече, но никога не е имало шамари за простотии и наказания за нищо. Аз по начало съм си мирно и добро дети и не съм правила кой знае какви простотии. Не е като да не ми се карат за двойка по математика или половинчасово закъснение, но след десетина минути всичко е мирно и тихо.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Не, по простата причина, че вече са дигнали ръце от мене.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Строги не..

Ness97
    Guest
    Те са на либералния принцип Прави каквото си искаш, ние искаме само резултати/... Моите са пичове и двамата Малко бащата по-някога го стягат гащите

Цитирай Първоначално написано от DieselBlood Виж мнението
    Не, по простата причина, че вече са дигнали ръце от мене.

същото

Мега фен Аватара на xoxi
    Чак строги не си спомням да си били някога.
    Като бях малка се опитваха да прокарват някакви правила, забрани и т.н., но имам такъв отвратителен характер, че единственото решение беше да се превърнат в мои приятели. Така успяха да си спечелят доверието ми, а и аз тяхното. Като всички приятели, понякога ме смъмрят за нещо, но никога не налагат мненията и разбиранията си.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Зависи при каква ситуация. Никога не съм бил удрян , но пък е чупена маса . Баща ми като се ядоса и почне да вика , прави стените меки и съседите разбират , че се е прибрал

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от CoockieMonster Виж мнението
    Изобщо не са. Това да най-добрите хора. Не съм била нито бита, нито наказвана някога. Мама винаги ми помага. Сега с баща ми не сме си много близки, но все пак си ми е татко. Та говорех за майка ми..тя ми е приятелка и после родител. Знае всичко за мене. Нямам тайни от нея. Може би една или две и то интимни. Познава ме по погледа какво ми е.

Аз смятям, че е по-добре родителите ти да са по отворени към света и да ти позволяват повече работи. Когато се наслаждаваш бавно и без ограничения на живота шанса да тръгнеш по лош път е минимален. Но ако не ти дават да мръднеш от вас, ще дойде момент, в който ще ти позволат и тогава ще искаш да пробваш и това, и това, и това. е се знае какво ще стане с тебе от тук натаъка.
    Аз ако бях родител, щях да давам всичко на дето ми, но със мярка, първо, и второ с контрол.
    Това.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си