Влез

View Full Version : Нещо се случи... не мога без нея :(

nesumnasebesi
01-23-2014, 23:33
Здравейте....
Доскоро си имах приятелка, която обичах много, както и тя мен, дори може би повече тя мен.. всичко беше перфектно, но в един момент започна да ме задушава прекалено много, постоянно ми звънеше да ме пита къде съм, с кого, какво правя... мислеше си, че я лъжа.. звънеше на приятелите ми, родители, братя на всеки го, само и само да разбере къде съм, с кого и какво правя, без реално да съм и давал повод за тези съмнения... Карахме се за всякакви глупости, като винаги скандалите ги правеше от мухата слон, и въпреки, че я обичах ужасно много, просто в един момент не издържах и сложих край. Всичко просто свърши, връзката ни продължи 1 година, а вече сме разделени от 8 месеца, през тези 8 месеца първите два-три ми бяха просто ужасни, но някак си се справих, но сега изведнъж не разбрах как просто ми влезе в главата, сетих се за нея от нищотото и нещо в мен се разпали... изтрил съм и номера, тя ме е премахна от фб, но случайно си влязох в скайпа и тя беше налиния..... Писах и, и общо взето беше хубав чат, имаше и закачки и всичко, познавам си я много добре и разбрах, че и липсвам и след това се чухме и просто по гласа и усетих че е притеснена, но в течение на разговора ми сподели, че от 1 месец си имала приятел, с кого реално са били само седмица-две заедно, защото в момента е в чужбина и другия месец си идва. Но два-три дена след това и писах отново, но тя тогава вече се държа адски студено, пишеше ми само Да, Добре ей такива къси отговори. При моят въпрос защо се държи така, след овъртванията й се изпусна, че приятеля и забранил да си пишем, след това направих още 1-2 опита да и пиша, но отново някак си се държи сковано... и просто реших повече да не й пиша, докато не реша някаква кардинална мерка как да си я върна, и ако се получи, получи ако ли не .... просто не знам. Много ме обърка това момиче, първият път като и писах и се чухме, просто си казах ще мога да си я върна, защото я познавам доста добре... но след това ме обърка страшно много.... много ми тежко от цялата ситуация? Не знам как се върна в мислите ми от толкова време... явно наистина я обичам... не съм на себе си от както се сетих за нея.... изгарям, умирам всеки ден, от сутрин до вечер ми е в главата.... :(

Tsukuda_Hiroshi
01-24-2014, 05:00
Странна работа - връзката ви се прецаква, защото тя те ревнува от въздуха. От друга страна, момичето си чати с бившия докато настоящия е извън страната.
Ако си сигурен, че искаш да си с нея, продължавай с чата. Продължавай да опитваш. Пробий стената, с която се оградила. Ако наистина е от седмица-2 с новия си приятел, значи мисля, че има надежда. Все още си по-важен за нея от него.

От друга страна, аз лично не бих се занимавал толкова. Да, хубаво е да се бориш за това, което искаш ("Ако мислиш за нещо всеки ден - не се отказвай от него" - Буковски), но понякога човек трябва да знае кога да се откаже. Аз съм на принципа, че ако някой иска да е в живота ми, няма да се налага да се моля за това! Може просто да е било писано да не сте заедно...

RapExotic
01-24-2014, 05:49
Не се връщай при човек, с който си скъсал. Това е като да прочетеш една и съща книга два пъти. Втория път вече не е интересно, защото знаеш как ще свърши всичко. Просто отново ще страдаш и ще загубиш ценно време, в което можеш да сращнеш правилния човек за теб.

Hilary_
01-24-2014, 07:36
Ама защо си си навил на пръста, че трябва да си я връщаш? В миналото ли смяташ да живееш?
След като се е стигнало до раздяла, значи е имало причина и това, че си го забравил не значи, че тази причина ще се промени ако се съберете отново. Мисли малко.

RiB
01-24-2014, 10:12
Повярвай ми, голяма грешка ще направиш. За кратко нещата ще бъдат добре, но след това бомбата ще избухне с още по-голяма сила, дори от първия път.

baby_baby
01-24-2014, 13:35
Не се връщай при нея от личен опит ти казвам при биши гаджета няма смисъл да се връщаш просто се опитай да я забравиш спри сякъв контакт с нея излизай забавлявай се

elena.a.nacheva
01-28-2014, 16:42
Явно я обичаш , но тя теб не щом си е хванала гадже .. Защо ти е да страдаш след като тя е с ново гадже действай и ти. На кратко намери си нова :)

D3key
01-28-2014, 16:51
Явно я обичаш , но тя теб не щом си е хванала гадже .. Защо ти е да страдаш след като тя е с ново гадже действай и ти. На кратко намери си нова :)

Може просто да си е мислила, че той вече не я обича и затова да си е намерила друг. Ние няма как да знаем какво изпитва тя, така че не му режете крилата. Момичето само ще реши. Ако толкова много я обичаш, изчакай я, ако не, намери си друга.

DarknessAngel
01-28-2014, 16:52
Не се занимавай, продължавай напред. И да се върнеш, нищо няма да се промени.