Влез

View Full Version : Срамувам се от баща ми и неговия род!

ilikenestea
01-25-2014, 16:36
Знам че родителите не си ги озбира човек, но аз се срамувам от моя баща. срам ме е от него. на кратко той пие, агресивен е, изкарва си го на майка ми най вече и на мене. ще дам един пример: баща ми забранява майка ми да вижда нейния баща (моя дядо), и тя пътува тайно от баща ми, за да го вижда. ако разбре че майка ми се е видяла с дядо ми, той не я пуска вкъщи, заключва вратите. баща ми говори само някакви простотии, обижда мене, приятелите ми, майка ми и дори собствената си майка (която е починала). няма уважение към роднините си. не искам да ставам като него, срам ме е от него. дори не искам да запозная моя приятел с него, защото ще си помисли, че и аз съм пропаднячка. сега уча висше образование. . остава ми още малко. искам да завърша и да се махна от ада, в който живея откакво се помня!!! това е мое бреме, искам да изтърпя още малко! за баща ми ако има ракия, всичко е наред, това е живота. аз се стремя към нещо повече, искам да не живея като него,да имам добър мъж, който не пие и не ме бие и да отгледам моите деца с любов. а не да ги науча да пият и да пушат.
баща ми се отнасяше много зле към майка си, която вече не е сред живите. баба ми му каза , че един ден и той ще получава такова отношение от неговото дете , неговите внуци. когато баба ми беше болна на легло, баща ми не му пукаше и не се грижеше за нея. моята майка полагаше грижи за майката на баща ми. а когато баба ми почина баща ми не му пукаше... не искам да бъда като него. има ли някой който е като мен и ме разбира?

harsh
01-25-2014, 16:42
говорили ли сте си по тая тема с него за държанието му

ilikenestea
01-25-2014, 16:47
аз почти не говоря с него, майка ми много пъти е говорила. даже преди 2 годони той толкова много прекали че аз се изнесох от нас за 2-3 нощи исках с майка ми да се изнесем, но няма къде. нямаме толкова пари за квартира и т.н. аз не искам да прекъсвам 3 год. студентка съм, за да работя. мен ме е срам от него. например приятеля ми е от почтено семейство и всички негови роднини са нормални, имат добри професии, известни хора на науката. и ако го запозная с баща ми се страхувам да не му падна в очите - кво ше си каже - дъщеря на долен пияница, който взима заплата 310 лева минималната за Б-я. срам ме е един ден децата ми да общуват с баща ми, за да не ги научи на лоши неща, да не вземат пример от него. искам просто да го махна от живота си. искам когато се пренеса някъде другаде да взема и майка ми с мен. защото тя е свикнала но нейния живот е още по тежък. баща е впрегнал майка ми като слугиня и тя е безгласна. просро не знам дали ще издържа,докато завърша да се изнеса.

harsh
01-25-2014, 16:53
стискай зъби, ако ти дойде в повече отиди да спиш в някоя приятелка за няколко дни примерно, друго не знам кво да ти предложа щом са си говорили и е все същия ..

marilyn
01-25-2014, 22:05
Няма ли как да се прехвърлиш задочно и да работиш, докато учиш? Или да си намериш някаква почасова работа за да си докарваш парички? Ясно е, че няма да се оправите. Дано се спасите скоро и се изнесете.

Тодор
01-26-2014, 05:56
Трудностите са за да се преборим с тях,травмите,за да надделеем над тях.Не се страхувай,в крайна сметка те могат дате направят единствено по силна! :)

xXxPETYAxXx
01-26-2014, 10:20
Няма защо теб да те е срам. С майка ти двете направо се изнесете, щом ѝ посяга.

draid
01-26-2014, 11:00
Завърши и си гледай живота. Не забравяй да помагаш на майка ти. Ако имаш възможност в бъдеще вземи я да живее при теб и да се развежда с тоя човек.

baby_baby
01-26-2014, 11:56
Говори с баща ти

Didko_Beats
01-26-2014, 11:59
Говори с баща ти

Ами ша говори...падай жалба в полицията и всичко ще се оправии ...не се шегувам щом с друго не става ...къв е той че да забранява кой с кого ще се среща...

Тодор
01-26-2014, 12:15
Ще подаде жалба ако има къде да отиде като я изгони след 5 минути.а на него няма даму направят нищо.С триста зора и куп обяснения най много да му КАЖАТ да не прави така.

Didko_Beats
01-26-2014, 12:18
Ще подаде жалба ако има къде да отиде като я изгони след 5 минути.а на него няма даму направят нищо.С триста зора и куп обяснения най много да му КАЖАТ да не прави така.

Може да извади късмет и да стане нещо 8-)

Тодор
01-26-2014, 12:22
Най големия и единствен късмет на който може дасе надява е да нея изгони.А ако имаш предвид от полицията да направят нещо,вярвай ми,компетентен съм там.

Didko_Beats
01-26-2014, 12:24
Еми като постоянно е пиян и агресивен как няма да предприемат нещо......

Тодор
01-26-2014, 12:30
Той сие в тях,тя пълнолетна... Като неи харесва... А и с какво щесе докаже чее такъв?За по драстични мерки трябва дасе мине през съд,дасе чака години,дасе пръснат хиляди.и накрая никой неможе даго изгони от тях си,.пълнолетна е.
Все едно ти да изгониш родителитеси от тях щото нети харесва нещо.

Didko_Beats
01-26-2014, 12:33
Той сие в тях,тя пълнолетна... Като неи харесва... А и с какво щесе докаже чее такъв?За по драстични мерки трябва дасе мине през съд,дасе чака години,дасе пръснат хиляди.и накрая никой неможе даго изгони от тях си,.пълнолетна е.
Все едно ти да изгониш родителитеси от тях щото нети харесва нещо.

Еми единствения изход е да се изнесат с майка и някъде....далеч от него....

Тодор
01-26-2014, 12:37
Ми дасе изнесе ама парите за квартира и сумати други неща ще изядат парите за образованието и,щеси скапи живота.Според мен да изтрае докато си стъпи на краката а после...