Влез

View Full Version : Трудна ситуация

stynioo
01-28-2014, 15:26
Следна е картинката.

Ходя на езиков курс и съм в група с 4 човека (3 момиче , 1 момче).По начина , по който си говореха , още в началото , ми стана ясно , че се познават от преди да се запишат на курса.

таа , за този 1 месец , който измина , ми стана изключително приятно държанието и излъчването на едното момиче.

проблемът е там , че винаги ми е било трудно в такива ситуации , в които аз съм новият , непознатият , който идва от някъде и трябва да завърже някой разговор.

плюс , че те си водят някакви разговори 'техни си' , в които въобще нямам работа и възможност да кажа нещо..

Някакви съвети как да постъпя и да се държа , за да привлека някакво внимание?

имам и един светъл лъч , но не съм сигурен , дали беше случайност..ще го споделя по-късно , ако има отговори в темата.

ВижМиПодписа
01-28-2014, 16:20
Начинът да се справиш с това да си "новия" е да намериш ползите от него. Казвам ти го от личен опит. Хубавото е, че тя не те познава от преди това, не знае какъв си бил и имаш сега възможност да покажеш най-новата си :версия: :D Наблюдавай какво харесва и покажи интерес към нея. Мога да те уверя, че ще усети, ако например задържаш погледа си на нея, такива малки неща. Много зависи от момичето, може да е срамежлива и да се отдръпне, защото и става неудобно, може пък да е надута и да се отдръпне, защото отказва. Просто опипай почвата.

stynioo
01-28-2014, 16:33
Начинът да се справиш с това да си "новия" е да намериш ползите от него. Казвам ти го от личен опит. Хубавото е, че тя не те познава от преди това, не знае какъв си бил и имаш сега възможност да покажеш най-новата си :версия: :D Наблюдавай какво харесва и покажи интерес към нея. Мога да те уверя, че ще усети, ако например задържаш погледа си на нея, такива малки неща. Много зависи от момичето, може да е срамежлива и да се отдръпне, защото и става неудобно, може пък да е надута и да се отдръпне, защото отказва. Просто опипай почвата.

Седи срещу мен , така че доста често срещаме погледи.
Бих заложил на срамежлива , но не много..всъщност не съм сигурен.

DarknessAngel
01-28-2014, 16:41
След като си нов, опция е да завържеш разговор като например я помолиш да ти обясни нещо. Ако разговора ви потръгне, покани я да излезете.

stynioo
01-28-2014, 16:52
След като си нов, опция е да завържеш разговор като например я помолиш да ти обясни нещо. Ако разговора ви потръгне, покани я да излезете.

Струва ми се , че би било странно да помоля нея , при условие , че точно до мен има друг човек?

за поканата , мисля че не те разбрах.

последният път , г-жата и каза да зададе въпрос на някого и , за голяма изненада , избра мен..доста време се чудех , дали беше случайно.

DarknessAngel
01-28-2014, 16:57
След като приключи мероприятието, например. Може да я поканиш на среща, ако разговора потръгне добре.

stynioo
01-28-2014, 16:58
След като приключи мероприятието, например. Може да я поканиш на среща, ако разговора потръгне добре.

много прибързано , може би?

DarknessAngel
01-28-2014, 17:01
Смел ход е, да. Ако разполагаш с доста време до края на курса няма смисъл да бързаш.

ВижМиПодписа
01-28-2014, 17:02
е, не можеш да седиш и да я гледаш вечно, поеми риска, според мен едва ли ще ти откаже. Явно не си и неприятен, че да откаже, друга причина няма. Давай смело и ни дръж в течение.

stynioo
01-28-2014, 17:03
Смел ход е, да. Ако разполагаш с доста време до края на курса няма смисъл да бързаш.

Има време за мен , стига тя да не се откаже , което е малко вероятно.

stynioo
01-28-2014, 17:04
е, не можеш да седиш и да я гледаш вечно, поеми риска, според мен едва ли ще ти откаже. Явно не си и неприятен, че да откаже, друга причина няма. Давай смело и ни дръж в течение.

за съжаление другият път е чак след 2 седмици.

leadyflame
01-28-2014, 17:11
Лека нахаканост ти трябва в държанието ако трябва дори започни от фейсбука, завързвай разговор възможно по-скоро.

ВижМиПодписа
01-28-2014, 17:27
^НЕДЕЙ С ФЕЙСБУК, ако става дума да започнеш, да поддържаш, да, да и показваш, че се сещаш за нея, да, но да започваш от там-НЕ, личен опит пак

paradosou
01-28-2014, 17:51
Предполагам занятията ви продължават доста време и в един момент обстановката се пренапряга заради многото информация; вариант е точно тогава да вметнеш нещо шеговито и леко да разводните. Докато говориш й смигни полуусмихнат - едновременно ще разчупиш строгостта на преподаването и ще покажеш ненатрапчива симпатия към нея. Като приключите лесно би се възползвал - просто връщаш темата без специално предисловие, едва ли ще изглежда странно. Внимавай само да не предозираш хумора и като цяло намесването в програмата :D.
Знам ли, все нещо коментирате - всички в групата имам предвид; ето ти нелоша възможност за действие.
Още нещо - каквото и да правиш, не изолирай прекалено другите момичета. Хрумки за начало на разговор се появяват сравнително безпроблемно, пък и може да си си харесал срамежливка, която няма да е в зоната си на комфорт, ако вниманието очевидно е най-вече към нея. Успех; притесненията са излишни, а и трудно ще направиш грешка в пълния смисъл на думата xD.

stynioo
01-28-2014, 19:41
Предполагам занятията ви продължават доста време и в един момент обстановката се пренапряга заради многото информация; вариант е точно тогава да вметнеш нещо шеговито и леко да разводните. Докато говориш й смигни полуусмихнат - едновременно ще разчупиш строгостта на преподаването и ще покажеш ненатрапчива симпатия към нея. Като приключите лесно би се възползвал - просто връщаш темата без специално предисловие, едва ли ще изглежда странно. Внимавай само да не предозираш хумора и като цяло намесването в програмата :D.
Знам ли, все нещо коментирате - всички в групата имам предвид; ето ти нелоша възможност за действие.
Още нещо - каквото и да правиш, не изолирай прекалено другите момичета. Хрумки за начало на разговор се появяват сравнително безпроблемно, пък и може да си си харесал срамежливка, която няма да е в зоната си на комфорт, ако вниманието очевидно е най-вече към нея. Успех; притесненията са излишни, а и трудно ще направиш грешка в пълния смисъл на думата xD.

Доста,доста - 1:30 минути.

Обстановката е дори повече от разводнена , често има изцепки и смях , някой път и мои.

Последният път имаше една , защото , както споменах по-горе , ми зададе въпрос след като госпожата и каза да си избере някого , произволно.Толкова мисли ми минаха през главата , че леко започнах да зацепвам и отговорих доста нелепо .. определено се засмя.

Margarita_Andreevaa
01-28-2014, 21:36
Такива случайности са редки. Тя познава другите от курса и пита точно теб, аз не бих го направила ей така :) Разбира се сега не политай веднага. Мисля че това че си "нов" е предимство, най-лесно можеш да се вмъкнеш някъде с чувство за хумор, а и момичетата обичат забавни момчета, според мен така най-лесно ще й привлечеш вниманието, натам само ще си тръгне. Имате време до края на курса да се сближавате и аз в момента ходя на един курс и с всеки изминал път се отпускаме все повече, така че малко по малко можеш и до среща да го докараш :)

RapExotic
01-29-2014, 06:03
Сприятели се с момчето. Както каза, те се познават. Щом се сприятелиш с него, те автоматично ще те приемат и теб.

stynioo
01-29-2014, 06:21
Сприятели се с момчето. Както каза, те се познават. Щом се сприятелиш с него, те автоматично ще те приемат и теб.

това ми звучи като вариант , с него лесно се говори.

Tsukuda_Hiroshi
01-29-2014, 14:39
Дръпни й плитките. По мое време това действаше... ;)
Сериозно сега - покажи й, че обръщаш внимание повече на нея, от колкото на останалите. Ако не е идиотка, ще се сети защо е така. + това заслушай се - това, че си говорят е голяма привилегия за теб. Можеш да пуснеш 1 ухо да ли споменава, че има приятел, какво обича, какво мрази... И може да ти изскочат свежи идеи за това как да действаш спрямо нея.
Примерно: ако чуеш, че мрази кафе, няма да я каниш на кафе. Ако разбереш как обича кафето, можеш да я черпиш 1 такова, да й покажеш, че внимаваш в картинката ;)
Сеш'се?

baby_baby
01-29-2014, 16:26
Питай я да ти обясни нещо и от там завържи някъв разговор с нея запознайте се

stynioo
01-29-2014, 17:25
Дръпни й плитките. По мое време това действаше... ;)
Сериозно сега - покажи й, че обръщаш внимание повече на нея, от колкото на останалите. Ако не е идиотка, ще се сети защо е така. + това заслушай се - това, че си говорят е голяма привилегия за теб. Можеш да пуснеш 1 ухо да ли споменава, че има приятел, какво обича, какво мрази... И може да ти изскочат свежи идеи за това как да действаш спрямо нея.
Примерно: ако чуеш, че мрази кафе, няма да я каниш на кафе. Ако разбереш как обича кафето, можеш да я черпиш 1 такова, да й покажеш, че внимаваш в картинката ;)
Сеш'се?

да , сеш'се.

ще комбинирам съветите ви и все нещо ще се получи за по-другия понеделник.

нямам търпение , което е лошо хохо.

stynioo
01-29-2014, 17:26
Питай я да ти обясни нещо и от там завържи някъв разговор с нея запознайте се

смисъл .. ние си знаем имената , какво друго да си запознаваме?

Tsukuda_Hiroshi
01-30-2014, 05:22
смисъл .. ние си знаем имената , какво друго да си запознаваме?

Добре, да се "опознаете" искаше да каже момичето...

stynioo
01-30-2014, 05:55
Добре, да се "опознаете" искаше да каже момичето...

Мхмх , исках да вдигна малко темата.

Tsukuda_Hiroshi
01-30-2014, 12:57
Мхмх , исках да вдигна малко темата.

Ама недей много на високо... ;)

stynioo
01-30-2014, 13:37
Ама недей много на високо... ;)

няма,няма.

така ми вдига самочувствието,събирам сили хаха

Rain.
02-19-2014, 12:51
Хей, кажи, какво стана? Сближихте ли се поне малко повече? Интересно ни е (може би, не).

never_back_down_
02-19-2014, 18:07
Ми започни разговор ти, но най-добре издебни момент, да разговаряш само с момичето, така ще имаш по-голяма възможност да се сближиш с нея.

stynioo
02-24-2014, 19:18
Хей, кажи, какво стана? Сближихте ли се поне малко повече? Интересно ни е (може би, не).

Никакво развитие.

Малко ми е шибано.

Snoopster
02-26-2014, 11:18
Тъй де, аз съм в същата ситуация. От кой град си и какви курсове (за протокола) ?

Snoopster
02-26-2014, 11:19
Опааа, не видях, че си от София. Sorry.

VintageMorphine
02-26-2014, 16:50
Покани я да излезете.
Докато си нов и интересен има по-голям шанс.
Иначе излиза, че си събирал кураж сто години, което автоматично те поставя в категория "сдухльо".
Най-много с времето да си станете другарчета и да те отреже с "аз вече те възприемам като приятел, виж каква хубава групичка сме, няма да рискувам да я проваля."

Какво значи никакво развитие? Нито тя ще ти се метне да вратът, нито останалите ще ви сватосат. Всичко си зависи от теб. Ти имаш интерес, ти водиш.
Ако ти е толкова притеснено покани всички да излезете заедно (не на кафе, а на пица/бар/боулинг). Ще види, че си пич, ще си размените телефоните и ще я поканиш да излезете сами.

stynioo
02-26-2014, 17:00
Покани я да излезете.
Докато си нов и интересен има по-голям шанс.
Иначе излиза, че си събирал кураж сто години, което автоматично те поставя в категория "сдухльо".
Най-много с времето да си станете другарчета и да те отреже с "аз вече те възприемам като приятел, виж каква хубава групичка сме, няма да рискувам да я проваля."

Какво значи никакво развитие? Нито тя ще ти се метне да вратът, нито останалите ще ви сватосат. Всичко си зависи от теб. Ти имаш интерес, ти водиш.
Ако ти е толкова притеснено покани всички да излезете заедно (не на кафе, а на пица/бар/боулинг). Ще види, че си пич, ще си размените телефоните и ще я поканиш да излезете сами.

Амм , за притеснено , не ми е.
Просто..винаги се случва да излиза преди мен , трябва да я гоня по стълбите , или излиза с другите си две приятелки.
Струва ми се , че трябва да е сама.

Събирам сили за другия път , че не остана време.

Mladenoff
02-26-2014, 17:45
интересно ми е наистина ли си на 20 ?

stynioo
02-26-2014, 18:05
интересно ми е наистина ли си на 20 ?

Не още.

Янархия_съм
02-27-2014, 11:19
Следващия път, когато госпожата каже на теб да избереш някой от другите- избери нея и така всеки път.
Друг вариант е да я помолиш за телефонен номер, под претекст, че вероятно ще ти се наложи следващия път да отсъстваш и трябва някой да ти каже какво сте учили и домашното. То директно можеш на всичките телефоните, за да не бие на очи.

stynioo
02-27-2014, 16:50
Следващия път, когато госпожата каже на теб да избереш някой от другите- избери нея и така всеки път.
Друг вариант е да я помолиш за телефонен номер, под претекст, че вероятно ще ти се наложи следващия път да отсъстваш и трябва някой да ти каже какво сте учили и домашното. То директно можеш на всичките телефоните, за да не бие на очи.

да , това с избирането го чакам от доста време , но още не се е случило.

това с телефона е някакъв вариант , да.

мерси.

stynioo
03-10-2014, 18:42
а;сй;асйфпоасйфапс , представяш ли си да чете форума и аз да не съм и казал , че .... ако ми позволи да прекарам 2 часа с нея ще съм супер щастлив.

е т'ва е.

stynioo
04-03-2014, 11:09
(хепи)(хепи)(хепи)(хепи)

DeHu
04-03-2014, 13:22
Е сподели де,кво е тва хепи :D

stynioo
04-03-2014, 14:13
Е сподели де,кво е тва хепи :D

много познат ник , наистина ли си от София?

Има някво развитие и ми е хепи.

DeHu
04-03-2014, 14:35
От София съм.За развитието стана ясно,ама ми е интересно да разкажеш по-подробно.Ако имаш желание,де.

stynioo
04-03-2014, 15:35
От София съм.За развитието стана ясно,ама ми е интересно да разкажеш по-подробно.Ако имаш желание,де.

защо ли не съм по разказването..

просто я попитах дали иска да излезем..съгласи се , но нещо ми се струва не както трябва.

angelche3
04-04-2014, 19:09
Честно ти казвам ако бях на твое място щях само да я гледам тайно и да я желая.. и да страдам. Никога нямаше да намеря сили да и кажа поне 1 дума.

stynioo
04-04-2014, 19:15
Честно ти казвам ако бях на твое място щях само да я гледам тайно и да я желая.. и да страдам. Никога нямаше да намеря сили да и кажа поне 1 дума.

е, аз съм си срамежлив , ама чак път толкоз хаха

на колко си, пич?

angelche3
04-05-2014, 08:46
На 16.. карам 17.

stynioo
04-05-2014, 17:42
На 16.. карам 17.

ее стягай се , сега ти е времето.

angelche3
04-05-2014, 20:24
Братле много ми става кофти като си представя как имам приятелка и я галя с 2-та пръста по косата... дори съм го сънувал. Просто толкова се притеснявам че не се сещам какво да и кажа.

stynioo
04-06-2014, 07:36
нз

angelche3
04-06-2014, 10:39
На какви теми говорите с момичето?

stynioo
04-06-2014, 12:21
На какви теми говорите с момичето?

няма някви фиксирани , но пак гледаш да не изцепиш няква голяма простотия.

никога не съм бил добър в тея неща и често говоря глупости , така че не съм човекът , който може да ти даде добър съвет хаха

пък и не съм сигурен , че ти е нужен съвет.