View Full Version : Как да постъпя?
Е,реших се най-накрая отново да постна въпрос,а ето го и него- Имам "приятелка" ако може да се нарече така,чието семейство е приятелско с нашето.Често се виждаме - аз в тях,тя в нас.Има приятелско отношение с майка ми и сестра ми,но нищо повече.Проблема ми е следния-доста пъти сме си говорили,тва -онова, и все се опитвам да не вляза в френд-зоната.Гледам да и покажа,че съм сериозен,не съм някой малоумник,но явно е без голям резултат.Съответно идва и следващия проблем - има си едногодишен приятел,който в момента учи в чужбина.Знам,че е малко тъпо от моя страна да пробвам да искам нещо повече от приятелство с нея ,но в интерес на истината приятеля и я прави на нищо,върти я на пръста си,но тя е хлътнала толкова много,че не може да го види.Техните ми и го казват както и нейни приятели.Но в крайно време мисля,че нещата затихват м/у тях, не съм сигурен.Канил съм я на кафе 2 пъти,на събирания,но или изниква нещо и не може да дойде или аз съм зает.Цялата работа е,че живеем на близо и си ходим на гости (рядко) и тя постоянно ме кани у тях.И не, не си мислете ,( въх брат как не си я наебал,тя таз ща вика във вас ала бала и няма да я наебеш) Ми очевидно не е толкова просто , точно заради гореспоменатите причини-бих казал,че съм съгласен на неангажиращ секс както и на връзка.Аз съм на 18 ,а тя е с 1 година по малка от мен.Бих искал да кажа също,че много ми се радва,тя е супер лъчезарна , но се притеснявам дали не съм влязъл в френд зоната вече или започвам да влизам.Мисля,че мога да и дам много,стига тя да иска.Но за да знам дали тя иска,трябва да съм ужасно деликатен,защото цялата работа е много заплетена :D Благодаря ви за отделеното време,надявам се да сте ме разбрали правилно.
Tsukuda_Hiroshi
01-29-2014, 05:37
Във френд-зоната си. Поне според мен. Попаднал там, можеш да бъдеш поне истински приятел - опитай се по много деликатен начин да покажеш на момичето какъв човек е приятеля й. И не, за да го изместиш - приеми, че тя може да скъса с него и да не тръгне с теб. Просто се опитай да й отвориш очите.
НО! Има и друго - да не би да го мразиш нейния, защото ти стои на пътя? Ако е така, то тогава е тъпо да разваляш нечии отношения и по-добре е да се разкараш ти от този триъгълник.
А относно мачкането - наистина съм забелязал, че една стабилна част от момичетата си падат по хора, които им се качват на главата и едва ли не се държат така, сякаш някой им е длъжен да им търпи гадното отношение, обидите, упреците и посяганията... Но естествено това не е общовалидно правило!
RapExotic
01-29-2014, 05:43
Ако те приемаше като нещо повече от приятел щеше да го покаже по някакъв начин. Тя явно е безнадежно влюбена в другия господин, който е в чужбина и явно го идеализира защото не се виждат често. Прави си планове с него, докато той най-вероятно се забавлява с други. Докато е в това състояние няма голям смисъл да и признаваш чувства и така нататък. По добре изчакай да отмине тяхната "връзка" и тогава помисли пак.
Youreallyaskingthis
01-29-2014, 14:57
Е ами не се очайвай! Щом сте приятели от толкова време от това може и да излезе нещо добро все пак така няма да е неловко ако станете гаджета! :)) един момичешки съвет: гушкай я, целувай я, смей се на шегите й и бъди себе си. :)) когато дойде момента за нещо повече ще разбереш иии нямам предвид секс :/ а относно другото момче- не казвай нищо за да не си помисли че се опитваш да "съботираж" връзката им, която очевидно се разпада
baby_baby
01-29-2014, 16:13
Приема те като приятел
Didko_Beats
01-29-2014, 16:33
Като ти гледам описанието...тази връзка няма големи шансове да се осъществи ...сигурно отдавна те е приела като приятел и едвали ще иска нещо повече.....
Дам ,дам така е всичко което споменахте е доста вярно.Достигал съм до тези изводи,но ми е трудно да разбера дали тя ще е готова за друга връзка в случай,че скъса с настоящия.Не,не искам да ги разделям нищо подобно.Нямам намерения и да пришпорвам до колкото е възможно,да стоя по далеч от фриенд зоната.Може би ако излезем на кафе тогава ще излязат наяве повечето отговори на въпросите ми.Но до тогава мога само да гадая.Мисля,че в тези "виждания" не показваме изцяло какви сме,защото малко или много имаме родители на главите ни близки до нас и един вид поне за мен е по трудно да се разкрия.Именно заради това и не сме толкова близки не си общуваме много,както казах под често виждане имам предвид 1 в седмицата и това е един вид шанс да не съм влязъл още във фриенд зоната.Не съм и пробвал да изкарвам кирливите ризи на приятеля и ,ясно ми е,че има голям шанс да и изневерява,но нямам никво право да се меся в техните отношения до толкова до колкото ми е позволено.Излизам си с други момичета,не съм си я втълпил само нея,но ми харесва и мисълта ми е,че ако има някакъв шанс да я опозная повече с удоволствие бих го направил. Не се отчайвам,даже въобще :D Трудно ми е да опиша на 100 % ситуацията,но като гледам отговорите ви сте ме разбрали почти на 100 % :)