Влез

View Full Version : Към момчетата

tjgirl
01-31-2014, 18:36
Как бихте реагирали, ако момиче ви каже, че ви харесва? Ще си промените ли отношението към нея, какво бихте направили?

RapExotic
01-31-2014, 19:03
Много неясно зададен въпрос.
Вариант 1. Ако я харесваме и ние ще си го променим и ще станем гаджета с нея.
Вариант 2. Ако не я харесваме:
--->подвариант 1. и сме възпитани, ще и обясним ситуацията и няма да си променим приятелското отношение съм нея
--->подвариант 2. и сме кретени, ще и се надсмеем и ще я изложим пред всичките си приятели

Има и куп други ситуации ..

tjgirl
01-31-2014, 19:15
Имах предвид, ако не сте говорили с момичето, но сте забелязали, че има нещо повече.

П.П. Съжалявам за неясното изразяване

RapExotic
01-31-2014, 19:36
По-добре първо проведи някакъв разговор с него, запознайте се, пък след това му признавай че го харесваш. Толкова прибързано ще изглежда несериозно.
Иначе не мисля, че би си променил отношението към теб към по-лошо. Поне аз не бих.

Tsukuda_Hiroshi
02-01-2014, 04:39
На скоро си говорих със сестра ми по тази тема и тя изказа точно това становище - дори и да не харесваш някого (не да го мразиш, а просто да не го харесваш като гадже), когато въпросният човек ти се обясни, започваш да го чувстваш малко по-специален и да мислиш доста по-често за него.
Предполагам има нещо вярно в това...

BeTheOne
02-01-2014, 06:08
Изразяването на чувства е нещо съвършено нормално, но ние хората сме го превърнали почти в мисия невъзможна. Хората изпитват панически страх от това да споделят и после да бъдат отхвърлени и неразбрани.

Тя те харесва. Добре. Ти харесваш ли я? Ако не си сигурен винаги може да прекарате известно време заедно и да разбереш, що за характер е.

Ако я харесваш излизате няколко пъти, да видиш дали ще се получат нещата и работата е готова.

Ако не я харесваш RapExotic го е казал много добре.

Поздрави!

BeTheOne

Didko_Beats
02-01-2014, 07:04
Изразяването на чувства е нещо съвършено нормално, но ние хората сме го превърнали почти в мисия невъзможна. Хората изпитват панически страх от това да споделят и после да бъдат отхвърлени и неразбрани.

Той те харесва. Добре. Ти харесваш ли го? Ако не си сигурен винаги може да прекарате известно време заедно и да разбереш, що за характер е.

Ако го харесваш излизате няколко пъти, да видиш дали ще се получат нещата и работата е готова.

Ако не го харесваш RapExotic го е казал много добре.

Поздрави!

BeTheOne

Извинявай че те поправих ..ама много ме дразнеше като го чета...

BeTheOne
02-01-2014, 12:07
Или аз не разбирам въпроса или ти :).

Според мен въпроса е: как ще реагирам ако момиче ми каже че ме харесва. Ако е така, нещата които съм написал са си правилни ... ако не моя грешка :).

Поздрави!

BeTheOne

Didko_Beats
02-01-2014, 12:36
Пич автора е жена ...:)...и тя пита от 1во лице ...как ще реагира момчето ако тя го каже...:)