Влез

View Full Version : УЖАСНО ЧУВСТВО ЗА ВИНА ....!!!!!!!!

ariaaa
02-05-2014, 19:48
Имам нужда да споделя със някого какво направих чувството за вина ме изяжда от вътре. Имам си сериозен приятел от 2 години но преди около година и половина си имахме малко проблеми бяхме се отчуждили един от друг и имах нужда да се почувствам желана и спах със друг ДВА пъти каква идиотка съм.......не веднъж а два пъти . Сега се разбираме чудесно но като се сетя какво съм направила и ми идва да умра как можах да го направя нямам с кого да говоря обичам го толкова много но ако разбере ще ме остави не мога без него не знам какво да правя ..

baby_baby
02-05-2014, 19:55
По-добре да го беше оставила като не върви отколкото да му изневеряваш много е тъпо тва и то даже два пъти........

Mery_J
02-05-2014, 20:08
Защо се чувстваш виновна само ти?!Проблема явно е бил комплексен и да ти кажа напълно е възможно и той да е вдигал краката не капака ... :)
Така, че спокойно!

Didko_Beats
02-05-2014, 20:10
И ще го държиш до себе си с това чувство на вина ? ...тази глупост която си направила вече е факт ..Не е хубаво да протакваш нещата като ти е гадно ....Сериозно ,трябва да поговориш с него.

DarkTemplar
02-05-2014, 20:15
Що правите подобни неща, като след това не можете да си понесете последствията?

psychopath
02-05-2014, 20:22
Ти баш на време си се сетила хахахахха
тъпите путки са тъпи путки :v

babity
02-05-2014, 20:28
фдфасффас

xXxPETYAxXx
02-05-2014, 20:29
По-добре да не разбира, защото дори да реши да ти прости и да задържите връзката си, нищо няма да е същото. А щом осъзнаваш грешката си и ако си убедена, че няма да я направиш пак, то значи сама си си научила урока.

..MiMi..
02-05-2014, 20:41
Щом не можеш да понасяш чувството на вина може би наистина е по-добре да поговорите. Грешката така или иначе вече е направена. По-добре бъди честна с него..

Hilary_
02-05-2014, 20:43
Преживяла си го вече. Минало е времето за разкаяния. Не се връщай назад и гледай да не се потрети.

shmatarok
02-05-2014, 20:49
Значи да обобщя - след половин година връзка с твоя се скарвате, ти му изневеряваш два!! пъти, после си се връщаш при него, минават година и половина и ти решаваш, че се разкайваш и си гузна? :?
Що ли ми изглежда, че искаш да му кажеш, не толкова, за да не го лъжеш, колкото за да си смъкнеш бремето и да си разкараш угризенията. :?

Anonys
02-05-2014, 20:51
Защо да говори с него? За да му предаде болката си и за сметка на това на нея вече да не ѝ е тежко? Не мисля.

По-добре да не разбира, защото дори да реши да ти прости и да задържите връзката си, нищо няма да е същото. А щом осъзнаваш грешката си и ако си убедена, че няма да я направиш пак, то значи сама си си научила урока.

+1

Mery_J
02-05-2014, 20:55
Преживяла си го вече. Минало е времето за разкаяния. Не се връщай назад и гледай да не се потрети.

Направи ли вече общия скаип чат :lol: ?
Хил, май само двете с тебе я подкрепяме?!Очаквай форумната мъжко - женска морална общност да стовари цялата си гнет върху нас :lol:

babity
02-05-2014, 21:06
е, пачавра е, няма к'во. но не това е проблемът. Проблемът е, че не може да живее с фактите. ;)

RapExotic
02-06-2014, 08:17
Ако му беше казала още тогава, когата сте били скарани и си спала с другия щеше да е съвсем различно. Щеше да имаш основателна причина и той щеше да разбере, че вината това да стане е в него. Щеше за в бъдеще да се отнася с теб така, че никога да не се повтори това. Да, но пак казвам "щеше". Сега вече е различно. Сдобрили сте се, и е минало много време. Забравили сте емоциите от тогава и няма как да му кажеш: "Абе помнишли ония път кат` се скарахме? Аз ти изневерих тогава.". По добре намери причина и скъсай с него, от колкото да продължаваш тази връзка с това чувство за вина.

dimitar_ak
02-06-2014, 08:25
По-добре не казвай. Аз лично бих реагирал много остро на такава новина, защото за мен си е "Доскуча ми от връзката и си полудувах. Начесах се и се върнах". Лично за мен стигне ли се до там да пожелаеш друг значи мачът е свирен.

Hilary_
02-06-2014, 10:35
Очаквай форумната мъжко - женска морална общност да стовари цялата си гнет върху нас :lol:
Аз съм морала в този форум. хохо

Не съм я подкрепила, но не виждам смисъл да я съдя, след като е непоправимо така или иначе.

katericArofl
02-06-2014, 13:30
Отиди се изповядай :D

Mery_J
02-06-2014, 14:17
Отиди се изповядай :D

Може да не е католичка ....:lol:

NeutralMilkHotel
02-06-2014, 14:36
Според мен по-скоро те измъчва желанието пак да се изпляскаш с г-н Х...Искаш да чуеш, че където са два пъти там са и триста...

Anonys
02-06-2014, 22:54
Може да не е католичка ....:lol:

Не само католиците се изповядват.

Mery_J
02-07-2014, 00:20
Айде бе ?

draid
02-07-2014, 00:42
Нищо не става от тебе. Остави човека да си търси късмета с някоя която го заслужава. Ако ми кажеш такова нещо след 1 година ще те обеся на червата, ако ли пък разбера от друг, че си ме лъгала толкова отдавна, ще ти се иска да те обеся на червата. Нямам думи просто относно тая постъпка и относно умственият ти багаж.

Hilary_
02-07-2014, 08:08
Нищо не става от тебе.
Да не би случайно да я познаваш лично или вкарваш познатото мъжко тесногръдие, което ви е присъщо?

yakuza_
02-07-2014, 08:51
Кажи сбогом на рая и се покай, УЛИЧНИЦЕ!

draid
02-07-2014, 11:19
Да не би случайно да я познаваш лично или вкарваш познатото мъжко тесногръдие, което ви е присъщо?

Ами човек може да съди и само по действията за някого. Знам, че вие жените 90% оправдавате това поведение, за мен е признак на слабост и откровено малоумие. Да не говорим, че в случая го лъже с години, това може да ти каже доста за даден човек. Определено не искам да имам жена с подобно мислене до мен.

Hilary_
02-07-2014, 16:57
Ами човек може да съди и само по действията за някого. Знам, че вие жените 90% оправдавате това поведение, за мен е признак на слабост и откровено малоумие. Да не говорим, че в случая го лъже с години, това може да ти каже доста за даден човек. Определено не искам да имам жена с подобно мислене до мен.
Нищо не оправдавам .. просто смятам, че човешката същност не може да се определи толкова лесно от една грешка. Хората по принцип се лъжат с години. Особено след сключване на брак. Налага се. Нищо вечно няма в тоя живот.

draid
02-07-2014, 18:06
Хахах налагало се. И какво го налага ? Страх и липса на достойнство, айде не благодаря.

NIKZnikz
02-07-2014, 18:35
ти да не се казваш цвети примерно ?????????? Говоря за автора?????

autumn_eyes
02-09-2014, 00:06
Авторке, сигурна ли си наистина във връзката ви? То продължението е изградено на една лъжа.
Трябвало е да поемеш отговорност още тогава, когато си решила да се върнеш при приятеля ти. Да му дадеш право на избор.

И за какво съжаляваш? Да не би да не ти е харесало? Щом веднъж сте се отчуждили до толкова, че ти да търсиш друг сексуален партньор, то за каква връзка говорим. Още тогава е приключила.

А ако държиш да останеш с този човек се научи да живееш със съвестта си. Защото да му кажеш сега е егоистично. Ще го нараниш, а ако те остави ще се оправдаеш пред себе си, че ти просто си искала да бъдеш честна.

Обмисляйки дали да му кажеш не мислиш за него- ясно ти е че ще го нараниш, няма два варианта. Мислиш и се опитваш да оправдаеш себе си.

Hilary_
02-09-2014, 07:41
Хахах налагало се. И какво го налага ? Страх и липса на достойнство, айде не благодаря.

.. или просто навик?

draid
02-09-2014, 10:24
.. или просто навик?

Още по лошо. Замълчи по-добре.

malkatavili99
02-11-2014, 09:43
Баси тъпоумните лайнари са някои мъже тука! МОМИЧЕТО СТРАДА БЕ! И Господ прощава на разкаяните, вие кои сте, че да сте повече от Него?
И кой ви дава право да увеличавате мъката на непознатото момиче, само з ада се изкарате по-морални!
Отвратителни сте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DarkTemplar
02-11-2014, 09:46
Щом и Господ намесиха в схемата, значи положението е сериозно. :D

malkatavili99
02-11-2014, 09:47
Кажи сбогом на рая и се покай, УЛИЧНИЦЕ!

Ето едно типично ПСЕВДО МОРАЛНО мнение! Самият Господ прощава на разкаялите се, а този тука идиот мисли, че проявява християнски морал, като се прави на по-велик от Него!С това правиш по-голям грях, тъпоумнико злостен! И с това, че увеличаващ мъката на непозната, вместо да я утешиш!
Прости се с рая ти, ако продължиш с такова комплексарско-позьорско проявяване на морала!

malkatavili99
02-11-2014, 09:48
Щом и Господ намесиха в схемата, значи положението е сериозно. :D
Намесват го тези, които не познават нищо за Него!
Кошмар!

Tbmk
02-11-2014, 10:41
То е много простичко-сгрешила си,иди и се извини.

DarkTemplar
02-11-2014, 10:43
Намесват го тези, които не познават нищо за Него!
Кошмар!Тотална морална и духовна разруха! Анатема!

draid
02-11-2014, 14:49
Баси тъпоумните лайнари са някои мъже тука! МОМИЧЕТО СТРАДА БЕ! И Господ прощава на разкаяните, вие кои сте, че да сте повече от Него?
И кой ви дава право да увеличавате мъката на непознатото момиче, само з ада се изкарате по-морални!
Отвратителни сте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Господ може да прощава, ама какви сме ние, че да се месим в неговите дела ? Прошка се дава от господ, от мен да не я търси. И знаеш ли колко ме интересува дали страда или не ? А ако приятеля и разбере дали ще страда ? Да свиква живота е изпълнен със страдание.

А относно теб, леко е смешно да ми говориш за Бог и същевременно да ти гледам малоумният аватар. На тоя свят никой не прощава научи се. Прошка на думи не е прошка. Има една книга Разговори с бога, вземи я прочети ако можеш да я схванеш изобщо.

psychopath
02-11-2014, 16:00

И от тебе нищо не става, ни са обяснявай да н' та правя да ривеш :*

Mery_J
02-11-2014, 19:31
Амин!

tireheb
02-11-2014, 19:36
Ето едно типично ПСЕВДО МОРАЛНО мнение! Самият Господ прощава на разкаялите се, а този тука идиот мисли, че проявява християнски морал, като се прави на по-велик от Него!С това правиш по-голям грях, тъпоумнико злостен! И с това, че увеличаващ мъката на непозната, вместо да я утешиш!
Прости се с рая ти, ако продължиш с такова комплексарско-позьорско проявяване на морала!

ИСУС ХРИСТОС - АНАЛЕН НЕНАСИТНИК

UltraBlue
02-12-2014, 17:55
Живей си с вината,инЪче всичко ще свърши.

Didko_Beats
02-12-2014, 17:59
Живей си с вината,инЪче всичко ще свърши.

Знаеш ли , според мен наистина по-добре е да свърши , няма смисъл нито тя да се тревожи , нито пък той да и вярва ... може би ще и '' олекне '' ако се разделят.

Rolezzz
02-12-2014, 20:30
Щом '99 дават по-компетентни съвети от ГОЛЕМИ ХОРА... чудно ми е Митко и DarkTemplar какво търсят още тука... :D
Относно @Didko_Beats - ти ако имаш 2 годишна връзка и се разделите заради 2 чукания още в първите 6 месеца как ще го понесеш?!?

Hilary_
02-14-2014, 08:08
И от тебе нищо не става, ни са обяснявай да н' та правя да ривеш :*
А ти кой беше? :lol:

draid лошо или не - това е положението! Колкото жените изневеряват, толкова същото се отнася и за вас!

Violenza
02-14-2014, 09:25
^И той къде по-точно е казал, че мъжете не изневеряват?

NeutralMilkHotel
02-14-2014, 10:38
Женската изневяра е по-тежка. Факт.
Защото утре като напълните корема и сами не сте сигурни от кого, оня с който явно не ви е кеф ще ви гледа копеленцето...
И няма "аз не съм такава, аз не съм онакава"...В моментът в който тестът излеже положителен ще изберете сигурното, а ебачът сам ще полети далеч от ситуацията.

Още една причина да сте дискретни, да си мълчите и да се пазите повече от всякога, ако изневерявате. Защото утре ще ви изхвърлят като мръсно куче с думите "Аз как да знам, че си бременна от мен като лично от теб знам, че си се шибала с други?" и ще останете с пръст в уста...

draid
02-14-2014, 10:49

draid лошо или не - това е положението! Колкото жените изневеряват, толкова същото се отнася и за вас!

Има хора с достойнство и лайна, това е положението.

psychopath
02-14-2014, 14:41

Аз съм Госпот бок, а твоето върховно житейско постижение беше девствеността ти, тъй като вече не си...

Понеже си тъпо парче и е скучно да се спори с теб, няма да ти обяснявам спецификата и същността на изневярата.
Закривай се :*

BloodY_MerY
02-15-2014, 00:13
Аман от морални шаврантии и неориентирани пишкодръпчета дето се правят на интересни в някакъв изглупял до Н - та степен форум, тъй като в реални живот са малки бедни душици като Психопат и Draid, които освен да се мъчат да си упражняват гънката на мозъка , получила им се лятото при носене на лятна шапка, не могат да се котират никъде.

psychopath
02-15-2014, 01:16
ахахахахаххахахахахахахах
ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХ
ХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХххх ах
ахах
хахахахахахахаххахахахаха х
ахахахахахахаххах

HollyGolightly
02-15-2014, 01:32
Аман от морални шаврантии и неориентирани пишкодръпчета дето се правят на интересни в някакъв изглупял до Н - та степен форум, тъй като в реални живот са малки бедни душици като Психопат и Draid, които освен да се мъчат да си упражняват гънката на мозъка , получила им се лятото при носене на лятна шапка, не могат да се котират никъде.
Ти като се имаш за толкова възвишена, какво правиш тук?

Hilary_
02-15-2014, 08:43
psychopath, споделям чувствата ти. Лесно ми доскучават хора, които не ме познават, но се мъчат да определят мен и животът ми. Обърни внимание на себе си и твоя живот, имаш нужда. :)

Didko_Beats
02-15-2014, 08:51
изглупял до Н - та степен форум,

Личи си кой има една гънка на мозъка, не е H а N -та степен .. :lol:

A и ти като се имаш за нещо повече за ко пишеш тука ?

psychopath
02-15-2014, 10:27
psychopath, споделям чувствата ти. Лесно ми доскучават хора, които не ме познават, но се мъчат да определят мен и животът ми. Обърни внимание на себе си и твоя живот, имаш нужда. :)
Радвам се.

BloodY_MerY
02-15-2014, 10:46
Личи си кой има една гънка на мозъка, не е H а N -та степен .. :lol:

A и ти като се имаш за нещо повече за ко пишеш тука ?
Много зависи от интерпретацията.А за какво пиша не е твоя работа и никога няма да стане понеже ти си поредния засегнал се въпреки, че не те визирах никъде.Но явно се чувстваш като онези двамата приказни герои за които казах.Така, че си пиши помиите и спри да интерпретираш по угоден за себе си начин нещата за да се правиш на по-величав от колкото не си.

draid
02-15-2014, 10:57

Ууу явно с навършването на пълнолетие, децата изведнъж стават страшно прозорливи :D :D Нямам какво да кажа повече, аватара ти говори достатъчно ;)

BloodY_MerY
02-15-2014, 11:04
Използваш думи, чиято семантика ти е чужда, затова ти е простено, че не може да се ориентираш в конкретната ситуация.Използването на "важни" думи няма да те направи по-умен или важен от останалите събрали се тук единствено да бълват злъч по този или онзи без да видят самият себе си.Аватара е отражение на личността, той е като визитната ти картичка и едва ли си успял да го разчетеш и разкодираш посланието, което той носи и същевременно съм убедена, че твоят е избран по красота, която очевадно за теб не е най-силната ти черта.

draid
02-15-2014, 11:28
Ахааа сега разбирам. Явно твоят трябва да показва красотата ти. Пък и аз всеки ден се гледам в огледалото, все пак 2м огледало имам в спалнята... последно като се гледах не бях толкова грозен, ама знае ли се. Важното е аватара да е красив, нали той е отражение на моята същност.

babity
02-15-2014, 12:03
2м огледало имам в спалнята...

ммм

BloodY_MerY
02-15-2014, 14:11
Ахааа сега разбирам. Явно твоят трябва да показва красотата ти. Пък и аз всеки ден се гледам в огледалото, все пак 2м огледало имам в спалнята... последно като се гледах не бях толкова грозен, ама знае ли се. Важното е аватара да е красив, нали той е отражение на моята същност.

Нарцистичната ти натура не може да проумее за какво и говоря.Все пак има лек и трябва сам да си го намериш тъй като това твое поведение е един вид фриволно такова.

draid
02-15-2014, 18:16
Аха нарцис съм аз, ама не съм аз тоя с аватар като твоя ;)

bebeemalko
02-15-2014, 22:54
Забрави случката.. на много хора се случва..

102
02-15-2014, 23:02
аватарите ли си мерите

psychopath
02-16-2014, 06:23
плофдифска курва оооо плофдифска курва.... :D
много обичам, когато тъпи п'утки се правят на умнички и използват фенси думи, а в същото време дори не се усещат колко безумно и нелепо звучат.

този форум адски много ми вдига самочувствието, не само разходките по улиците.

забравете случката, на много хора се случва :lol:

Rabalka
02-16-2014, 07:03
Имам нужда да споделя със някого какво направих чувството за вина ме изяжда от вътре. Имам си сериозен приятел от 2 години но преди около година и половина си имахме малко проблеми бяхме се отчуждили един от друг и имах нужда да се почувствам желана и спах със друг ДВА пъти каква идиотка съм.......не веднъж а два пъти . Сега се разбираме чудесно но като се сетя какво съм направила и ми идва да умра как можах да го направя нямам с кого да говоря обичам го толкова много но ако разбере ще ме остави не мога без него не знам какво да правя ..

Добре си напраила штто и той сам сигурна че е ебал други