.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67
    ariaaa
    Guest

Unhappy УЖАСНО ЧУВСТВО ЗА ВИНА ....!!!!!!!!

Имам нужда да споделя със някого какво направих чувството за вина ме изяжда от вътре. Имам си сериозен приятел от 2 години но преди около година и половина си имахме малко проблеми бяхме се отчуждили един от друг и имах нужда да се почувствам желана и спах със друг ДВА пъти каква идиотка съм.......не веднъж а два пъти . Сега се разбираме чудесно но като се сетя какво съм направила и ми идва да умра как можах да го направя нямам с кого да говоря обичам го толкова много но ако разбере ще ме остави не мога без него не знам какво да правя ..

Мега фен Аватара на baby_baby
    По-добре да го беше оставила като не върви отколкото да му изневеряваш много е тъпо тва и то даже два пъти........

Повече от фен Аватара на Mery_J
    Защо се чувстваш виновна само ти?!Проблема явно е бил комплексен и да ти кажа напълно е възможно и той да е вдигал краката не капака ...
    Така, че спокойно!

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    И ще го държиш до себе си с това чувство на вина ? ...тази глупост която си направила вече е факт ..Не е хубаво да протакваш нещата като ти е гадно ....Сериозно ,трябва да поговориш с него.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Що правите подобни неща, като след това не можете да си понесете последствията?
    Welcome to the Jungle...

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Ти баш на време си се сетила хахахахха
    тъпите путки са тъпи путки :v

Мега фен Аватара на babity
    фдфасффас
    Последно редактирано от babity : 02-05-2014 на 19:34

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    По-добре да не разбира, защото дори да реши да ти прости и да задържите връзката си, нищо няма да е същото. А щом осъзнаваш грешката си и ако си убедена, че няма да я направиш пак, то значи сама си си научила урока.

Щом не можеш да понасяш чувството на вина може би наистина е по-добре да поговорите. Грешката така или иначе вече е направена. По-добре бъди честна с него..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Преживяла си го вече. Минало е времето за разкаяния. Не се връщай назад и гледай да не се потрети.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Значи да обобщя - след половин година връзка с твоя се скарвате, ти му изневеряваш два!! пъти, после си се връщаш при него, минават година и половина и ти решаваш, че се разкайваш и си гузна?
    Що ли ми изглежда, че искаш да му кажеш, не толкова, за да не го лъжеш, колкото за да си смъкнеш бремето и да си разкараш угризенията.

Супер фен Аватара на Anonys
    Защо да говори с него? За да му предаде болката си и за сметка на това на нея вече да не ѝ е тежко? Не мисля.

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    По-добре да не разбира, защото дори да реши да ти прости и да задържите връзката си, нищо няма да е същото. А щом осъзнаваш грешката си и ако си убедена, че няма да я направиш пак, то значи сама си си научила урока.
    +1

Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Преживяла си го вече. Минало е времето за разкаяния. Не се връщай назад и гледай да не се потрети.
    Направи ли вече общия скаип чат ?
    Хил, май само двете с тебе я подкрепяме?!Очаквай форумната мъжко - женска морална общност да стовари цялата си гнет върху нас

Мега фен Аватара на babity
    е, пачавра е, няма к'во. но не това е проблемът. Проблемът е, че не може да живее с фактите.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Ако му беше казала още тогава, когата сте били скарани и си спала с другия щеше да е съвсем различно. Щеше да имаш основателна причина и той щеше да разбере, че вината това да стане е в него. Щеше за в бъдеще да се отнася с теб така, че никога да не се повтори това. Да, но пак казвам "щеше". Сега вече е различно. Сдобрили сте се, и е минало много време. Забравили сте емоциите от тогава и няма как да му кажеш: "Абе помнишли ония път кат` се скарахме? Аз ти изневерих тогава.". По добре намери причина и скъсай с него, от колкото да продължаваш тази връзка с това чувство за вина.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    По-добре не казвай. Аз лично бих реагирал много остро на такава новина, защото за мен си е "Доскуча ми от връзката и си полудувах. Начесах се и се върнах". Лично за мен стигне ли се до там да пожелаеш друг значи мачът е свирен.

Цитирай Първоначално написано от Mery_J Виж мнението
    Очаквай форумната мъжко - женска морална общност да стовари цялата си гнет върху нас
    Аз съм морала в този форум. хохо

Не съм я подкрепила, но не виждам смисъл да я съдя, след като е непоправимо така или иначе.

Супер фен Аватара на katericArofl
    Отиди се изповядай

Цитирай Първоначално написано от katericArofl Виж мнението
    Отиди се изповядай
    Може да не е католичка ....

Според мен по-скоро те измъчва желанието пак да се изпляскаш с г-н Х...Искаш да чуеш, че където са два пъти там са и триста...

Супер фен Аватара на Anonys
    Цитирай Първоначално написано от Mery_J Виж мнението
    Може да не е католичка ....
    Не само католиците се изповядват.

Айде бе ?

Мега фен Аватара на draid
    Нищо не става от тебе. Остави човека да си търси късмета с някоя която го заслужава. Ако ми кажеш такова нещо след 1 година ще те обеся на червата, ако ли пък разбера от друг, че си ме лъгала толкова отдавна, ще ти се иска да те обеся на червата. Нямам думи просто относно тая постъпка и относно умственият ти багаж.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Нищо не става от тебе.
    Да не би случайно да я познаваш лично или вкарваш познатото мъжко тесногръдие, което ви е присъщо?

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Кажи сбогом на рая и се покай, УЛИЧНИЦЕ!
    n00bs

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си