- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- УЖАСНО ЧУВСТВО ЗА ВИНА ....!!!!!!!!
Имам нужда да споделя със някого какво направих чувството за вина ме изяжда от вътре. Имам си сериозен приятел от 2 години но преди около година и половина си имахме малко проблеми бяхме се отчуждили един от друг и имах нужда да се почувствам желана и спах със друг ДВА пъти каква идиотка съм.......не веднъж а два пъти . Сега се разбираме чудесно но като се сетя какво съм направила и ми идва да умра как можах да го направя нямам с кого да говоря обичам го толкова много но ако разбере ще ме остави не мога без него не знам какво да правя ..
По-добре да го беше оставила като не върви отколкото да му изневеряваш много е тъпо тва и то даже два пъти........
Защо се чувстваш виновна само ти?!Проблема явно е бил комплексен и да ти кажа напълно е възможно и той да е вдигал краката не капака ...
Така, че спокойно!
И ще го държиш до себе си с това чувство на вина ? ...тази глупост която си направила вече е факт ..Не е хубаво да протакваш нещата като ти е гадно ....Сериозно ,трябва да поговориш с него.
Що правите подобни неща, като след това не можете да си понесете последствията?
Welcome to the Jungle...
Ти баш на време си се сетила хахахахха
тъпите путки са тъпи путки :v
фдфасффас
Последно редактирано от babity : 02-05-2014 на 19:34
По-добре да не разбира, защото дори да реши да ти прости и да задържите връзката си, нищо няма да е същото. А щом осъзнаваш грешката си и ако си убедена, че няма да я направиш пак, то значи сама си си научила урока.
Щом не можеш да понасяш чувството на вина може би наистина е по-добре да поговорите. Грешката така или иначе вече е направена. По-добре бъди честна с него..
Преживяла си го вече. Минало е времето за разкаяния. Не се връщай назад и гледай да не се потрети.
Значи да обобщя - след половин година връзка с твоя се скарвате, ти му изневеряваш два!! пъти, после си се връщаш при него, минават година и половина и ти решаваш, че се разкайваш и си гузна?![]()
Що ли ми изглежда, че искаш да му кажеш, не толкова, за да не го лъжеш, колкото за да си смъкнеш бремето и да си разкараш угризенията.![]()
е, пачавра е, няма к'во. но не това е проблемът. Проблемът е, че не може да живее с фактите.![]()
Ако му беше казала още тогава, когата сте били скарани и си спала с другия щеше да е съвсем различно. Щеше да имаш основателна причина и той щеше да разбере, че вината това да стане е в него. Щеше за в бъдеще да се отнася с теб така, че никога да не се повтори това. Да, но пак казвам "щеше". Сега вече е различно. Сдобрили сте се, и е минало много време. Забравили сте емоциите от тогава и няма как да му кажеш: "Абе помнишли ония път кат` се скарахме? Аз ти изневерих тогава.". По добре намери причина и скъсай с него, от колкото да продължаваш тази връзка с това чувство за вина.
По-добре не казвай. Аз лично бих реагирал много остро на такава новина, защото за мен си е "Доскуча ми от връзката и си полудувах. Начесах се и се върнах". Лично за мен стигне ли се до там да пожелаеш друг значи мачът е свирен.
Според мен по-скоро те измъчва желанието пак да се изпляскаш с г-н Х...Искаш да чуеш, че където са два пъти там са и триста...
Нищо не става от тебе. Остави човека да си търси късмета с някоя която го заслужава. Ако ми кажеш такова нещо след 1 година ще те обеся на червата, ако ли пък разбера от друг, че си ме лъгала толкова отдавна, ще ти се иска да те обеся на червата. Нямам думи просто относно тая постъпка и относно умственият ти багаж.
Кажи сбогом на рая и се покай, УЛИЧНИЦЕ!
n00bs