View Full Version : Марихуана
За или против използването на марихуана? Било то за забавни или медицински цели.. :)
ekaterinadimitrowa
02-06-2014, 07:55
за забава защо не
zvezdiichkataa
02-06-2014, 22:38
Ако сте чели, знаете, че марихуаната убива ракови клетки, помага за някои болести, повдига настроението. Една тютюнева цигара вреди много повече от една цигара марихуана. Стига да се интересувате, ще разберете, че съм права. А нямате представа колко от нещата, които приемаме са много по-вредни за здравето ни от тревата. Като започнем от колата, неразвалящите се храни от Макдоналдс, дори безалкохолните и т.н. Вярно е, че след често и продължително консумиране може да доведе до трайно затъпяване, променяне на мисленето и начина на живот, но досега не е убивала хора. Самата аз, не често, но от време на време, пуша. Освен, че повдига настроението ми, пълни главата ми с такива мисли, които не биха минали през главата ми, ако съм в "нормалното" си състояние. Това е доста интересно (поне за мен). Освен това не се и пристрастяваш към нея. Поне не и физически. Много от редовните пушачи на марихуана обаче смятат, че не могат да се забавляват без тревата, вманиачават се в нея. Това донякъде може да се нарече психическа зависимост. Преди да ме нападнете и да казвате, че ви приучвам да правите "лоши" неща : Не ви карам да пушите, а просто да се замислите, че навиците ни са много по-вредни от нещата, които отхвърляме и смятаме за крайно вредни. Дразня се, наистина се дразня от това. :) Мразите марихуаната, защото е "вредна", нали? А докато говорите за това, сте хванали цигарата и нервно опъвате от нея, а после се наливате с кола и чай. Хахахаха..:)
D12Respect
02-07-2014, 10:00
Честата употреба на трева те превръща в безмозъчна амеба. само пубери и диви хипари пропагандират "трева за медицински цели", в европейския съюз сме, тва за щастие никога нема се случи.
gLoRiToO
02-07-2014, 12:28
ЗА съм!!!Тъй,като употребявам(в рамките на разумното) и почти не познавам човек,който да не е пушил или да не пуши.И докато някой не излезе с някъв супер неоспорим факт и становище,защо да е забранена,а цигарите НЕ,ще продължавам да пуша и да съм ЗА да се легализира в БГ...
baby_baby
02-07-2014, 13:17
Против съм дори и за забава и без марихуана можеш да се забавляваш
RapExotic
02-07-2014, 13:46
Тютюнапушуне - разрешено. Алкохол - разрешен. Храни с оцветители, консерванти и подсладители - разрешени. Фейсбук - разрешен. Не виждам тогава причина марихуаната да е забранена. Останалите неща, коита изброих са не по-малко вредни от нея. Аз лично не употребявам, но съм за легализирането и, защото това е единствения начин да се сложи край на така наречените "дилърчета", които се мислят за голяма работа само, защото продават някаква си билка. А и ако има данък върху продажбите и, държавата ще печели от акциз и от туризъм.
CoockieMonster
02-08-2014, 09:13
Твърдо, ама много твърдо ЗА! Познавам много умни хора, който пушат всеки ден от години. Изобщо не затъпяваш, ако няма да учиш ще си глупав и без тревата. Много плоско мислите. Тревата развива и творческото мислене. В началото е афекта, а после-релакс. Когато започне да ме пуска такива хубави мисли ми изникват. ЗА ЗА ЗА ! :D
Така и така всички пушим, или сте пробвали не виждам проблема. Има много по-вредни и опасни навици от това да свиваш и пушиш трева. Замислете се. От препушване няма нито един смъртен случай, а от цигари и алкохол-бол.
Пак казвам с двете ръце съм ЗА!
Fisherman
02-08-2014, 12:20
Дойдох да чета глупости от объркани тийнейджъри и не съм разочарован.
Искам някой да ми обясни медицинските цели.
socareless
02-08-2014, 13:23
Дойдох да чета глупости от объркани тийнейджъри и не съм разочарован.
Искам някой да ми обясни медицинските цели.
чети тука
http://www.konop.bg/category-3-medicina
Fisherman
02-08-2014, 15:22
Ако лекуваше рак,досега медиите да са гръмнали,много си наивен.За плацебо ефекта да си чувал?От рак можеш да се излекуваш от самосебе си,тва нищо не означава.
socareless
02-08-2014, 17:16
Ако лекуваше рак,досега медиите да са гръмнали,много си наивен.За плацебо ефекта да си чувал?От рак можеш да се излекуваш от самосебе си,тва нищо не означава.
предполагам няма нужда да тръгвам да ти обяснчвявам,че за фармацефтичната индустрия(най-голямата) е доста по-оферта да си правят синтечните реплики струващи майка си и баща си отколкото да оставя възможността хората сами да се лекуват с нещо,което всеки може да си отлгежда :)
а и "лекува рак" е пресилено,но спира растежа и развитието на ракови клетки
socareless
02-08-2014, 17:20
и наивния си ти:) ако взимаш всичко,което медиите бълват за чиста монета е мн зле за тебе брат
Твърдо, ама много твърдо ЗА! Познавам много умни хора, който пушат всеки ден от години. Изобщо не затъпяваш, ако няма да учиш ще си глупав и без тревата.
Ама т'ва можеш да дойдеш да го обясняваш на няколко мои познати и те да те гледат с огромно възхищение, ама като вземат да ти говорят и ще разбереш колко бъркаш... Става се тъп като ГЪЗ! Особено с тея друсаните треволяци, дето масово се продават...
По темата: пробвал съм 2 пъти, но не ме грабна... И по-интересни неща мога да направя с 5 лв от т'ва да гледам тъпо и да се хиля на идиотските шеги на Пешо...
За легализирането съм, щото така или иначе се продава, нека поне да има някакъв контрол на качеството и да влиза нещо в държавата.
Kamikazeto
02-08-2014, 17:41
И аз съм за, наистина ако се легализира първо че всички тия които пушат защото е "готино и модерно" ще спрат, също така няма да се продават боклуците които са в момента, ще влизат много пари в държавата, ще се разграничат леките от тежките наркотици и така човек който пуши, вероятността да опита нещо друго което е наистина вредно би се намалила с пъти. Въобще, много плюсове и само стари предразсъдъци против. Само да кажа на тези които се "забавляват" като пушат (не визирам никой тук, изказване важащо за много от хората които познавам): Ууу братленца ай се напушиме и да ходиме на дискотека щот сме мноу яки и там може по една линиийка да удариме ЙОЛО.... тва е най-тъпото нещо на света.
Fisherman
02-08-2014, 17:44
и наивния си ти:) ако взимаш всичко,което медиите бълват за чиста монета е мн зле за тебе брат
наивния съм аз викаш,който учи в сферата на здравеопазването,не мислиш ли че ако марата не беше нещо друго освен анестетик,медицина нямаше да съществува,всичко щеше да се лекува с жмулиране
Fisherman
02-08-2014, 17:46
предполагам няма нужда да тръгвам да ти обяснчвявам,че за фармацефтичната индустрия(най-голямата) е доста по-оферта да си правят синтечните реплики струващи майка си и баща си отколкото да
донякъде си прав,защото най много пари отиват за лекарствата на онко болните,но марихуаната няма нищо общо с лекуването на рак,не знам защо така ревностно се защитава тоя прост наркотик
не познавам умни хора,които да пушат гмеч,освен един който сега е с 2 невзети изпита
socareless
02-08-2014, 17:50
бате кво да ти обяснявам,ти реално нямаш аргументи защо марихуаната е нещо зло и тн.,просто си предубеден и според тебе "само отрепките пафкат марихуана"другото не е важно...сигурно марихуаната с медицински цели е измислена само за да имат предтекст някви хора да пафкат ??? или да провокира placebo в тях ;д
DownloadVirus
02-08-2014, 17:51
Твърдо против марихуаната,а относно исказване по-горе за цигари алкохол и фейсбук-твърдо и против тях.
'ората нямат какво да ядат тия са тровят с някакъв дим и дават по 200 кинта за една бутилка.
После не знам си колко катастрофи регистрирахме тази години от пияни педали.
Не знам си колко умрели от рак в световен мащаб от цигари.
socareless
02-08-2014, 17:52
и знам,че учиш фармацевтика,ама имай предвид,че там всичко става въпрос за печалбата,здравето на хората е доста по-второстепенно
Fisherman
02-08-2014, 17:53
бате кво да ти обяснявам,ти реално нямаш аргументи защо марихуаната е нещо зло и тн.,просто си предубеден и според тебе "само отрепките пафкат марихуана"другото не е важно...сигурно марихуаната с медицински цели е измислена само за да имат предтекст някви хора да пафкат ??? или да провокира placebo в тях ;д
явно марата те е направила тъп и не можеш да погледнеш как реално стоят нещата,тва е един прост наркотик
socareless
02-08-2014, 17:54
http://www.konop.bg/article/248/medicinsko-prilojenie-na-rastenieto-kanabis
Fisherman
02-08-2014, 17:54
и знам,че учиш фармацевтика,ама имай предвид,че там всичко става въпрос за печалбата,здравето на хората е доста по-второстепенно
аргументи на мен не ми трябват,тва е се едно да се аргументирам срещу убиването на животни.знаеш ли какво,лятото ще уча ботаника и специално ще се поинтересувам за любимото ти растение и мисля,че знам какво ще ми кажат
socareless
02-08-2014, 17:55
тъпиячкия си ти,щото неможеш да вкараш 1 смислен аргумент,а говориш наизуст като робот,нали си химик почвай да ми обяснваш по-къв начин вреди марихуаната
Kamikazeto
02-08-2014, 17:57
пичове баси филма, аз ще ви кажа защо е вредна марихуаната. Защото като те хванат куките влизаш в затвора хахахха
socareless
02-08-2014, 17:58
и тва го има,ако приемат новия наказателен кодекс
Kamikazeto
02-08-2014, 18:02
а па тоя наказателен кодекс, говорих и с хора които са твърдо непушачи, всички казват че това е най-голямата идиотщина. Дай да вкараме човечеца в затвора който е изпушил 1 цигара марихуана, да му провалиме живота да му се изсереме на всичко а дилърчетата на бело по училищата си плащат и всичко е тип топ. Много ефективна борба с наркотиците, браво!
Ама, рибе, то и половината лекарства могат да се използват като "прост наркотик", както предполагам, добре знаеш... Аз ако имам някакви перманентни болки, които не се лекуват, бих си пафкал, вместо да пия изкуствени болкоуспокояващи...
Така или иначе законовата практика не е често срещана.
Аз съм твърдо против използването и.
Kamikazeto
02-08-2014, 19:10
Аз съм твърдо против използването и.
защо?
За легализирането съм. Не съм чела темата, сорЕ.
Така или иначе законовата практика не е често срещана.
Аа, надуши тревица и долетя, а? :D
Shupidub
02-08-2014, 20:29
Тютюнапушуне - разрешено. Алкохол - разрешен. Храни с оцветители, консерванти и подсладители - разрешени. Фейсбук - разрешен. Не виждам тогава причина марихуаната да е забранена. Останалите неща, коита изброих са не по-малко вредни от нея. Аз лично не употребявам, но съм за легализирането и, защото това е единствения начин да се сложи край на така наречените "дилърчета", които се мислят за голяма работа само, защото продават някаква си билка. А и ако има данък върху продажбите и, държавата ще печели от акциз и от туризъм.
+1.
ЗА съм за марихуаната, стига да не позволиш да ти пречи на другите неща (образование, приятелства, развитие и т.н.). Казвате, че познавате хора, които са тъпи и пушат - дали са затъпели от тревата или им е вродено е друг въпрос - ами те просто са превърнали марихуаната в основно средство за забавление и това им пречи да водят продуктивен начин на живот (и да си вземат 2та изпита явно). Ако не пушиш често и си имаш и други начини да ти е забавно, не мисля, че ще имаш проблем.
Пуша,не всеки ден и не толкова за забавление,а заради 1 от свойствата-успокоява болките. :) Тоест,автоматично съм ЗА!
NeutralMilkHotel
02-08-2014, 21:19
Вие не осъзнавате колко по-богата и щастлива държава ще сме, ако се легализира...
Нямаш работа? Ми, аз ще си отворя кофи шоп - ти ела да работиш. Прилична работа, която не изисква нито опит, нито квалификация, нито специални умения...Пък парите няма да са малко.
И ти утре с тия пари ще отидеш да си купиш един телевизор, бойлер и пет банички...И ето магията започва. Икономиката се движи...
Всички дилърчета и босчета се прибират от улицата, взима им се тревата и държавата ми я дава на мен. Аз естествено няма да седна да продавам петички...И ще се отплатя на държавата богато, че ми стимулират бизнеса.
И ето - давам парички не само на теб, ами и на държавата. И държавата утре с тези парички ти отваря една безплатна програма за изучаване на английски, строи ти детска площадка и купува нов фенси уред за болницата..
.
И при положение, че аз продавам марихуана в топлият си, легален, забавен кофи шоп шанса на теб да ти хрумне да откраднеш телевизора на дядо Пенчо комшията, и да си трошиш живота да си търсиш хероин по улиците, където я ще предозираш, я ще те наръгат става минимален...
И тъй като ти едва ли ще тръгнеш по този път шансът да влезнеш в затвора и да ми смучеш палаво паричките от данъците се намалява също, а?
И така мен няма защо да ме е страх, че утре ще ми обереш детето за парички за дрогичка или че самото ми дете няма да тръгне да убива в търсенето на дозичката...
Знаете ли? Когато си търсиш трева по мъзгливите софийски улици шансът да си намериш опияти реално е по-висок?
В легалният ми кофи шоп това няма как да се случи...
И не си ги измислям тия неща...Вижте статистиките за престъпност на местата, където тревата е легализирана. Вижте и статистиките за употреба на други субстанции. Хванете елката и изчислете колко ще вкарва на държавата, и служителите си едно такова място. А те колко ще вкарат на други места и прочие...
Боли ме фара за ракът, сори. С тия пари ще си финансираме хепи енд и за това, споко...
Fisherman
02-08-2014, 22:17
Ама, рибе, то и половината лекарства могат да се използват като "прост наркотик", както предполагам, добре знаеш... Аз ако имам някакви перманентни болки, които не се лекуват, бих си пафкал, вместо да пия изкуствени болкоуспокояващи...
има и лекарства които съдържат вещество,което след като се метаболизира в черния дроб става на морфин в малки концентрации,защо направо не почнеш да се друсаш?
Fisherman
02-08-2014, 22:20
Не мога да разбера тая логика,че едно нещо е вредно и легално и това е причина още едно да се легализира.
socareless
02-08-2014, 22:35
очевидно доста неща не разбираш
Fisherman
02-08-2014, 22:40
марихуаната е прозорец към света,чух че лекувала липсващи крайници
Гледам говорили сте за плюсовете от легализирането. Сещам се за още един. Улицата ще стане по-безопасна за нас, младите, защото дечицата на 12 ще спрат да се занимават с разтикване и няма да се забъркват с по-едри риби, защото another brick in the wall. Освен тва мнението на неутралката ми харесва много. Обяснила о е като за идиоти.
Fisherman
02-09-2014, 00:00
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1452274_721707277853680_1476624355_n.jpg
CoockieMonster
02-09-2014, 07:46
Съгласна съм с това!
NeutralMilkHotel
02-09-2014, 08:14
Статистиките са голям булшит, те нищо не доказват. 8-)
smilelady
02-09-2014, 08:47
против...
Всеки си има глава на раменете и решава сам за себе си, не разбирам защо се опитвате да се убедите един друг дали е вредно/полезно или не.
Не пуша, не смятам и да започвам.
CoockieMonster
02-09-2014, 10:01
Забравих. Ти може да си тъп и без да пушиш трева. Капиш?
Браво на NeutralMilkHotel. А баш! Имам приятел от Холадния, дето като ми разказва там какво е..изумена съм.
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1472020_558182780928748_830773961_n.jpg
защо?
Доста време съм бил заобиколен от подобна среда и съм се нагледал на доста неприятни гледки за моето око. Просто не я одобрявам (собствено мнение - без значение кой какво казва за употребата и). Лично аз никога не бих стигнал до консумацията и само, за да се чувствам по-весело, по-добре и прочие. Попринцип съм доста лъчезарен човек и много лесно някой може да ме накара да бъда радостен без допълнителни "неща" като марихуаната, алкохола и тн..
Fisherman
02-09-2014, 11:01
събирай си партакешите и заминавай за холандия начи,наркоманчетата винаги ще намерят начи да благославят марата
wartburg353
02-09-2014, 15:16
Трябва не само тревата, а всики наркотици да се легалиризат. Така ще се премахне цял вид престъпност. Ще влизат пари от даници в държавата, а не в джобовете на разни нарко босове, дилари и разни подкупни полицай, техните шефове и който още отговаря за тези неща.
NeutralMilkHotel
02-09-2014, 15:45
събирай си партакешите и заминавай за холандия начи,наркоманчетата винаги ще намерят начи да благославят марата
A тия като теб винаги се озовават в такава ситуация в която цоцат от държавата. Било то с детски от 5-те си деца, било по затворите или с разните шано схеми... И са все недоволни, все нищо не трябвало да се прави, но пак било зле...
Много е несериозно да говориш така лично и дребнаво за едно политическо, философско, и икономическо решение.
Излиза едва ли не че това, че батковците в гимназията са ти взимали джобните да си купят трева/леля ти е наркоманка и ви е откраднала спестяванията/*друга малоумна причнина* е достатъчен аргумент марихуаната да не се легализира...
Ми, смешник си, сори.
Kamikazeto
02-09-2014, 15:45
Трябва не само тревата, а всики наркотици да се легалиризат. Така ще се премахне цял вид престъпност. Ще влизат пари от даници в държавата, а не в джобовете на разни нарко босове, дилари и разни подкупни полицай, техните шефове и който още отговаря за тези неща.
Не съм съгласен... докато от трева никой никога не е умрял, то от други субстанции това доста често се случва. Има някакви граници все пак. Целта при легализирането на марихуаната е точно това че ще се разграничи много силно от останалите тежки наркотици.
wartburg353
02-09-2014, 16:12
А какво ще кажеш за тези, които не се тровят, а умират покрай действията на организациите доставяще наркотиците?
има и лекарства които съдържат вещество,което след като се метаболизира в черния дроб става на морфин в малки концентрации,защо направо не почнеш да се друсаш?
Доста хора се друсат с лекарства... Неслучайно и повечето лекарства, с които можеш да се надрусаш са с рецепти...
Камикадзе, при катастрофи умират доста повече хора, отколкото от свръхдоза, дай да забраним колите?
Kamikazeto
02-09-2014, 18:53
дори и наркотиците да се легализират пак ще ги има на улицата. По-малко ще са но пак ще ги има, така както и в Холандия има трева на улицата. Не може да се спре, може само да се намали, но ако сравниш щетата която наркотиците нанасят и биха нанесли ако се легализират и колко хора са пострадали от наркобосовете, мисля че да си останат така нещата ще е по-добре. Да, ще се ползват по-малко, ще има контрол, със сигурност, обаче просто са нещо пагубно за човешкия организъм. Имаш право донякъде, така е но аз лично смятам че ако не се легализират тогава е по-малкото зло.
Kamikazeto
02-09-2014, 19:01
@an7raks
хора умират от всичко, тва е нещо с което колкото и да ни е трудно трябва да се примирим. Колко хора са пили алкохол, алкохола е легален. Не смятам че има някой който да не е пил алкохол в живота си. Може и да има но тва са някви диви изключения. Тежките наркотици създават зависимост, не съм опитвал, не смятам и да го правя, ако не изказвам компетентно мнение, поправете ме, обаче човек експериментирайки може да се доведе до зависимост което в един голям процент от случаите не води до нищо добро. Дори и да не умреш от свръхдоза, ти си зависим от това нещо, ако го няма ти умираш вътрешно, не можеш да се спреш, докато при тревата ако искаш пушиш ако искаш не пушиш, дори и да има пристрастени в което не вярвам процента е значително по-малък. Ставаше въпрос за тревата. Колко хора които познаваш са пробвали трева. А колко тежки наркотици? Много по-малък процент, т.е. така е добре да си остане. Мислите че ще се намали ако се легализира ли?
Fisherman
02-09-2014, 19:25
A тия като теб винаги се озовават в такава ситуация в която цоцат от държавата. Било то с детски от 5-те си деца, било по затворите или с разните шано схеми... И са все недоволни, все нищо не трябвало да се прави, но пак било зле...
Много е несериозно да говориш така лично и дребнаво за едно политическо, философско, и икономическо решение.
Излиза едва ли не че това, че батковците в гимназията са ти взимали джобните да си купят трева/леля ти е наркоманка и ви е откраднала спестяванията/*друга малоумна причнина* е достатъчен аргумент марихуаната да не се легализира...
Ми, смешник си, сори.
кво ми говориш простакесо сплескана бий си 2 помпи хероин и отивай в нарния при станишев
Fisherman
02-09-2014, 19:26
Доста хора се друсат с лекарства... Неслучайно и повечето лекарства, с които можеш да се надрусаш са с рецепти...
Камикадзе, при катастрофи умират доста повече хора, отколкото от свръхдоза, дай да забраним колите?
ти защитаваш бкп,защитаваш наркотиците,кога ще почнеш да защитаваш и рака на гърдата?
@an7raks
хора умират от всичко, тва е нещо с което колкото и да ни е трудно трябва да се примирим. Колко хора са пили алкохол, алкохола е легален. Не смятам че има някой който да не е пил алкохол в живота си. Може и да има но тва са някви диви изключения. Тежките наркотици създават зависимост, не съм опитвал, не смятам и да го правя, ако не изказвам компетентно мнение, поправете ме, обаче човек експериментирайки може да се доведе до зависимост което в един голям процент от случаите не води до нищо добро. Дори и да не умреш от свръхдоза, ти си зависим от това нещо, ако го няма ти умираш вътрешно, не можеш да се спреш, докато при тревата ако искаш пушиш ако искаш не пушиш, дори и да има пристрастени в което не вярвам процента е значително по-малък. Ставаше въпрос за тревата. Колко хора които познаваш са пробвали трева. А колко тежки наркотици? Много по-малък процент, т.е. така е добре да си остане. Мислите че ще се намали ако се легализира ли?
Ама те и да са легални, пак малко хора ще прибегнат към тежките наркотици... Та дори и още по-малко от сега, щото вече няма да си толкова badass, ако друсащ... В момента, който иска, може да си намери всякакви боклуци, въпрос на избор си е... Само дето сега може някое лапе да прочете из интернетот, че марата е безвредна и да иде да си купи, а да му пробутат някакъв друсан бълвоч, дето да му размекне мозъка...
Fisherman
02-09-2014, 19:29
В едно модерно напреднало общество няма място за опиуми и марихуани,колкото по-бързо го разберете ,толкова по-добре.Не ти трябват наркотици за да си щастлив,не ти трябват и за да си креативен.Познавам страшно много интелигентни хора и никой от тях не е пушил,никога.
ти защитаваш бкп,защитаваш наркотиците,кога ще почнеш да защитаваш и рака на гърдата?
И рака на гърдата да започна да защитавам, пак ще го направя с аргументи, които ти не можеш да обориш и само ще ме псуваш на "комунист"...
Fisherman
02-09-2014, 19:31
И рака на гърдата да започна да защитавам, пак ще го направя с аргументи, които ти не можеш да обориш и само ще ме псуваш на "комунист"...
какви аргументи трябва да имам за нещо,което е очевидно вредно и безполезно
какви аргументи трябва да имам за нещо,което е очевидно вредно и безполезно
Ама то и газираното е вредно и безполезно, както и алкохола, както и бързата храна, ама си има хора за всичко...
Fisherman
02-09-2014, 19:34
Ама то и газираното е вредно и безполезно, както и алкохола, както и бързата храна, ама си има хора за всичко...
то винаги ще има глупави хора и?
то винаги ще има глупави хора и?
ами, нищо, поне от тези глупави хора да влезе нещо в държавата, а 15-годишните лигльовци да не си мислят, че са хванали господ за шлифера, щото продавали тревица на 10-годишните...
Fisherman
02-09-2014, 19:38
всичко свързано с марихуаната се хиперболизира до немай къде
всичко свързано с марихуаната се хиперболизира до немай къде
Да, но какво те интересува тази работа? Както казах, има си хора за всичко... Щом някои ги кефи да се хилят като малоумници 1 час, а после 5 часа да ги боли глава и да им е "тъпо", ОК, това си е техен избор...
Kamikazeto
02-09-2014, 19:41
В едно модерно напреднало общество няма място за опиуми и марихуани,колкото по-бързо го разберете ,толкова по-добре.Не ти трябват наркотици за да си щастлив,не ти трябват и за да си креативен.Познавам страшно много интелигентни хора и никой от тях не е пушил,никога.
Хахахаха това па е най-голямата глупост. Не става въпрос за опиумите и марихуаните, става въпрос за свободата на избора. И хората започнаха да го осъзнават, марихуаната започва да се легализира и в сащ. Погледни холандия, мисля че са на 3то място по стандарти на живота и кво не са напреднало общество ли? Всичките рамки и ограничения спират обществото и то става тъпо и консервативно като теб. Осъзнай го светът се променя и то към добро. А какво щеше да е ако бяха пушили? Щяха да са по-интелигентни, да имат повече опит и може би по-избистрена представа за света. Фактите са срещу теб ти само повтаряш колко се затъпява и че канабиса не е нужен никому защото можеш да си умен и без него. Аз пък ще ти кажа че човека който най-много уважавам и всички уважават, който има огромен капацитет, чете адски много и не се занимава с глупости като седене по форумите пуши марихуана.
Хахахаха това па е най-голямата глупост. Не става въпрос за опиумите и марихуаните, става въпрос за свободата на избора. И хората започнаха да го осъзнават, марихуаната започва да се легализира и в сащ. Погледни холандия, мисля че са на 3то място по стандарти на живота и кво не са напреднало общество ли? Всичките рамки и ограничения спират обществото и то става тъпо и консервативно като теб. Осъзнай го светът се променя и то към добро. А какво щеше да е ако бяха пушили? Щяха да са по-интелигентни, да имат повече опит и може би по-избистрена представа за света. Фактите са срещу теб ти само повтаряш колко се затъпява и че канабиса не е нужен никому защото можеш да си умен и без него. Аз пък ще ти кажа че човека който най-много уважавам и всички уважават, който има огромен капацитет, чете адски много и не се занимава с глупости като седене по форумите пуши марихуана.
Мога да ти кажа, че до сега не съм видял един да е поумнял от тревата, но видях доста хора да затъпяват, мислейки си, че поумняват...
Fisherman
02-09-2014, 19:46
някой ден няма да имаш 2 стинки,защото ше си изфукал всичко за хероин олигофренско повръщано тъп аутист
ти кво си разбрал от четене куфар,единственото нещо което четеш е разсписанието на селския ти рейс
Kamikazeto
02-09-2014, 19:52
давай, много си добър в храненето...май само в тва те бива като гледам
@an7raks не съм казал че се поумнява от тревата, дори напротив, съгласен съм, това което се опитах да кажа, явно не сте ме разбрали е че не само отрепките на обществото пушат марихуана. Става въпрос че това че пушиш не те дефинира като такъв и обратно, примера ми беше за човек който употребява канабис и същевременно е интелигентен, с различно мнение за нещата, прочел много книги и продължавайки да се подобрява.
Fisherman
02-09-2014, 19:54
Никой човек,който е интелигентен над нормата няма да пуши,защото няма смисъл.Просто има хора,които пуша и се мислят за вундеркинди.
Kamikazeto
02-09-2014, 19:57
не схванах какво имаш предвид с това че "Никой човек,който е интелигентен над нормата няма да пуши,защото няма смисъл."
Fisherman
02-09-2014, 19:58
означава,че думата интелигентен и марихуана не могат да присъстват в едно изречение
Марихуаната би както и помогнала, така и би навредила на обществото.. Не гледайте холандия, там хората са къде къде по-интелигентни и разумни.Легализирането би отворило една хубава вратичка към наркодилърите и би затворило една вратичка за държавата. Най-добре ще е ако забранят тютюна, не да легализират марихуаната... Една мечта би била , като се замисля, да забранят алкохола и тютюна и да не легализират никакви глупости.. Подкрепям фишър,който не знам защо се занимава да ви обяснява ..
Не се изказах правилно, под наркодилърство бих разбрал в конкретния случай, контрабанда и нелегален трафик в чужбина..
Kamikazeto
02-09-2014, 20:10
знаете ли пичове..няма никакъв смисъл в тази дискусия, нито аз ще убедя някой в нещо, нито някой ще убеди мен да вярвам че тревата е въплъщение на дявола и универсално зло. само да кажа нещо последно за @Mozzela съгласен съм, там все пак хората са европейци, къде къде по-различна е ситуацията, както и във всички бели държави. Канабиса би бил едно начало към това, никой не е казал че ще станем като тях. Е бихме могли, обаче това зависи разбира се от скъпите ни управляващи и куп други фактори ха ха
wartburg353
02-10-2014, 08:26
Модерните напреднали общества, особенно в големите градове, се движат от различните форми на наркотици - хората ги ползват за да се борят със стреса произлизащ в повечето случай от работата им. По-голямата част от хората в различните сфери на изкуството използват "опиуми и марихуани". Тоест тези и предишните хора употребяват вещества за да могат да продължават да допринасят нещо за обществото.
NeutralMilkHotel
02-10-2014, 13:19
кво ми говориш простакесо сплескана бий си 2 помпи хероин и отивай в нарния при станишев
Аз не съм чувала човек употребяващ, каквито и да е наркотици да пада толкова ниско или да се изказва толкова инфантилно. :)
Аз не съм чувала човек употребяващ, каквито и да е наркотици да пада толкова ниско или да се изказва толкова инфантилно. :)
А ти предполагам движиш с пристрастени към тежки наркотици... :lol:
означава,че думата интелигентен и марихуана не могат да присъстват в едно изречение
Имаш предвид, че не трябва да присъстват в твоите изречения. Не знам за кое живееш в по-голяма заблуда - за марихуаната или за собствената си интелигентност.
Митко ви направи за 5 стотинки, ама май даже не ви стигна до акъла кво ви говореше.
Fisherman
02-12-2014, 10:05
Имаш предвид, че не трябва да присъстват в твоите изречения. Не знам за кое живееш в по-голяма заблуда - за марихуаната или за собствената си интелигентност.
Митко ви направи за 5 стотинки, ама май даже не ви стигна до акъла кво ви говореше.
Не мисля,че човек който дава по 300 лева на месец за наркотик може да критикува дори и хамалин.
А аз не мисля, че човек, на който мнението му за другите зависи от това какво тон държат с него, може да критикува дори и човек, който дава по 300 кинта за наркотик.
Не си Тенчо, на който му е нужно, като му кажат нещо на криво, да лае и хапе без спирка, докато не му признаят фалшивата правота. Вместо да мачкаш другите, за да се чувстваш висок, по-добре е самият ти да израстнеш. Щото много дълго време вече се фокусираш върху това какъв да не бъдеш, вместо на това какъв да бъдеш.
Имаш си амбиции, гони ги. Виждам, че имаш желание да се изучиш качествено и осъзнаваш, че човек има отговорността да бъде компетентен в областта си. Всъщност тва е причината да те уважавам и да смятам, че има хляб в теб. Въпреки че не уважавам други твои черти. Но спри да си мислиш, че ако ходиш на изпити, присъстваш в университета или разговаряш с преподавателите, значи вървиш в прав път. Високия критерии който имаш към другите в това отношение го обърни към себе си. Признай авторитета си чак след като си го извоюваш. Догони преподавателите си, които те впечатляват, постигни нещо значимо, а дотогава не оставяй хората да ти отнемат вниманието с глупости.
Изборът си е твой. И се надявам, че за ще е по-важно какво е написано в коментара, а не от кой е написано. Не отричам пороците си, но заставам зад думите си.
mimeto_0o0o
02-12-2014, 13:44
Ами то нормално, който употребява да каже че е полезно. И алкохолика ще ви каже, че алкохола е полезен ама ето че и вие казвате че не е така. И само да ви светна - една цигара марихуана се равнява на около 20 тютюневи цигари. И да прочела съм го и също така съм го учила. Казвате, че няма доказателства че е вредна, а къде са тогава вашите, че е полезна. И моля ви не ми давайте сайтове с име Коноп.бг
socareless
02-12-2014, 17:11
Ами то нормално, който употребява да каже че е полезно. И алкохолика ще ви каже, че алкохола е полезен ама ето че и вие казвате че не е така. И само да ви светна - една цигара марихуана се равнява на около 20 тютюневи цигари. И да прочела съм го и също така съм го учила. Казвате, че няма доказателства че е вредна, а къде са тогава вашите, че е полезна. И моля ви не ми давайте сайтове с име Коноп.бг
ти тва за 20те цигари сигурно си го прочела от сайта на НАСА минимум нали
Fisherman
02-12-2014, 17:28
ти тва за 20те цигари сигурно си го прочела от сайта на НАСА минимум нали
значи ми казваш,че пушаците от тревата са полезни?фитоканабиноидите, които имитират канабиноидите в тялото също?
тъп ли си или не виждаш,че растението си е направило веществото,като защитен механизъм thc имитира невромедиатори от организма на бозайника
няма нищо позлезна в тва да се нарушава нормалната работа на мозъка и да станеш бавен толуб
socareless
02-12-2014, 17:49
никъде не съм казвал,че е полезно вие ми слагате думи в устата
казвам само,че има безспорни ползи при приложението й в медицината(неслучайно на все повече места в щатите латинска америка етц. започва да се разрешава марихуаната за медицински цели),оттам насетне всеки да си прави изводите,а тва,че ти нито си чел нещо по въпроса,нито разбираш и продължаваш да говориш глупости си е твой проблем
никъде не съм казвал,че е полезно вие ми слагате думи в устата
казвам само,че има безспорни ползи при приложението й в медицината(неслучайно на все повече места в щатите латинска америка етц. започва да се разрешава марихуаната за медицински цели),оттам насетне всеки да си прави изводите,а тва,че ти нито си чел нещо по въпроса,нито разбираш и продължаваш да говориш глупости си е твой проблем
ти болен ли си че да я ползваш за медицински цели?
има далеч по-безопасни препарати
на един болен това му трябва само марихуана да му трови мозъка и я втасва
ти болен ли си че да я ползваш за медицински цели?
има далеч по-безопасни препарати
на един болен това му трябва само марихуана да му трови мозъка и я втасва
Да, ако си болен от рак и изпитваш адски болки, има много безопасни болкоуспокояващи... Дето хич не водят до пристрастяване и убиване на мозъчни клетки...
Да, ако си болен от рак и изпитваш адски болки, има много безопасни болкоуспокояващи... Дето хич не водят до пристрастяване и убиване на мозъчни клетки...
ти ако мислиш че марихуаната ще помогне в този случай лъжеш се
идва слабичка
ти ако мислиш че марихуаната ще помогне в този случай лъжеш се
идва слабичка
Напротив, точно това й е "медицинското"! Притъпява болката, а и предполагам подпомага психиката на един тежко болен човек да се справи с ежедневния стрес.
Напротив, точно това й е "медицинското"! Притъпява болката, а и предполагам подпомага психиката на един тежко болен човек да се справи с ежедневния стрес.
морфина не успява марихуаната ще успее викаш
като се напушат тревоманите нищо усещат сами се оперират нали
Kamikazeto
02-12-2014, 19:53
не, ми те хората са тъпи като са го казали вие знаете най-добре. http://en.wikipedia.org/wiki/Medical_cannabis
намесвам се пак защото просто не мога да ви чета глупостите, хората много добре си го обясниха вие пак без аргументи се ръгате. ха ха
едит: само малко интересна статистика от викито в друга статия: There is a high prevalence of cannabis use in the US.[4] Among individuals who have ever used cannabis, 9% develop dependence,[4] and 10-20% of those who use cannabis daily develop dependence.
не, ми те хората са тъпи като са го казали вие знаете най-добре. http://en.wikipedia.org/wiki/Medical_cannabis
намесвам се пак защото просто не мога да ви чета глупостите, хората много добре си го обясниха вие пак без аргументи се ръгате. ха ха
едит: само малко интересна статистика от викито в друга статия: There is a high prevalence of cannabis use in the US.[4] Among individuals who have ever used cannabis, 9% develop dependence,[4] and 10-20% of those who use cannabis daily develop dependence.
оооо я стига не сте болни от нищо че да го ползвате
но и да сте болни ще искате нещо по-силно имайте ми доверие
оооо я стига не сте болни от нищо че да го ползвате
но и да сте болни ще искате нещо по-силно имайте ми доверие
Не, не съм болен и не го ползвам, просто обяснявам на фишката, дето би трябвало да е по-наясно от мен с това... И какво ти пука, ако това е начинът на някого да разпусне? Някои се напиват, други пушат цигари, трети пафкат, какво значение има?
Не, не съм болен и не го ползвам, просто обяснявам на фишката, дето би трябвало да е по-наясно от мен с това... И какво ти пука, ако това е начинът на някого да разпусне? Някои се напиват, други пушат цигари, трети пафкат, какво значение има?
марихуаната може да натовари другите органи сърце бъбреци и тн
при болен организъм от смъртоносна болест срещу която ще я ползвате как ще се отрази според вас?
Fisherman
02-12-2014, 20:49
Фишката знае спокич просто е жалко и тъпо,аз и колегите ми разпускаме с едни лостове,но явно хората предпочитат да плуят и деградират.
марихуаната може да натовари другите органи сърце бъбреци и тн
при болен организъм от смъртоносна болест срещу която ще я ползвате как ще се отрази според вас?
Ще ти натовари, да, а морфина направо ще ги погали...
Фишката знае спокич просто е жалко и тъпо,аз и колегите ми разпускаме с едни лостове,но явно хората предпочитат да плуят и деградират.
Ок, на теб никой тревоман не е дошъл да ти обяснява колко си прост, че висиш по тях лостове, вместо "да си дръпнеш от живота", нали?
Ще ти натовари, да, а морфина направо ще ги погали...
той се слага накрая когато няма да има време да ги натовари
Fisherman
02-12-2014, 21:47
Ок, на теб никой тревоман не е дошъл да ти обяснява колко си прост, че висиш по тях лостове, вместо "да си дръпнеш от живота", нали?
не знам нямам думи,то тъпотия ли е да го опишеш
psychopath
02-13-2014, 11:04
Не е за всеки... на някои хора не им понася и не могат да я съчетават с ежедневието си и им пречи доста.
changedthewayukissme
02-14-2014, 00:23
ЗА............. :д
Добре, нека и аз се изкажа.
Пуша трева от 4 години, мога да пуша всеки ден, мога и да не пуша с месеци..правя, го когато искам да се отпусна, да си почина или просто да изгледам един филм, за който съм решил, че ще ми е по-интересно ако изпуша една цигара. Мисля, че не преча на никой, не насилвам никой да пуши и не искам никой да ми пречи, когато искам да правя това, което ми харесва.
Бях чел някъде, че зависимостта към марихуаната е същата като тази, която човек развива към кофеина.. :)
Аз съм за декриминализирането на тази билкa ! :)
CoockieMonster
02-14-2014, 09:16
Добре, нека и аз се изкажа.
Пуша трева от 4 години, мога да пуша всеки ден, мога и да не пуша с месеци..правя, го когато искам да се отпусна, да си почина или просто да изгледам един филм, за който съм решил, че ще ми е по-интересно ако изпуша една цигара. Мисля, че не преча на никой, не насилвам никой да пуши и не искам никой да ми пречи, когато искам да правя това, което ми харесва.
Бях чел някъде, че зависимостта към марихуаната е същата като тази, която човек развива към кофеина.. :)
Аз съм за декриминализирането на тази билкa ! :)
Към кофеина е повече.
Kamikazeto
02-14-2014, 21:49
препоръчвам на всеки да отдели малко време и да го гледа https://www.youtube.com/watch?v=MESZh-_uyUQ
zvezdiichkataa
02-15-2014, 15:59
Много си прав, човече! След като вече повечето държави в Европа легализираха тревата, а в България затварят е 1-6 години на един масур, ще мотивират дилърите да се крият повече, пушачите да купуват по-големи количества, а тревата може дори да стане по -скъпа.
Много си прав, човече! След като вече повечето държави в Европа легализираха тревата, а в България затварят е 1-6 години на един масур, ще мотивират дилърите да се крият повече, пушачите да купуват по-големи количества, а тревата може дори да стане по -скъпа.
:lol:
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1620967_641314312584964_102543371_n.jpg
wartburg353
02-16-2014, 20:29
дъа
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/l/t1/992879_485482834867279_122783013_n.png
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/75966_641466652569730_1479896091_n.jpg
darknesswillfall
02-17-2014, 11:44
в едно модерно общество бих казал че няма място за олигофрен като теб :smt023 Консервативен бастун ако имаш деца някой ден давай им малко повече отколкото на теб са ти давали , недей си избива комплекса върху тях :smt023 примерно теб са те хранили с коричка хляб , ти им давай коричка и филиика :smt077
аз пък познавам много интелигентни хора които пушат и не парадират с интелект но то си личи , но и също такива които твърдят че не го правят ама са мноо умни и се хвалят :smt023 такива като теб са насрани цървули страхуващи се да пробват нещо ново :smt023
когато е с мярка и не е системно няма никакъв проблем и няма зависимост.зависимостта е психологическа както при чукането или да ядеш сладко примерно :smt023 ама ти тва не го знаеш понеже си залюхан и имаш мъх над потната устничка дето още не си обръснал за първи път :smt023
и спри да нареждаш наляво и надясно всеки който не се съгласява с малумните ти тези , прост башкан химик :smt023
ти да не си няква монахиня ве :?: бахти ухатката , нито пуши , нито протеини и добавки взима , марихуана мрази , момичета мрази секса мрази , ти си мноооо тъпо парче не знам къде ти е удоволствието в живота , с кво разпускаш , оп чакай сетих се разпускаш с вибратор в гъза докато си се надупил на вмирисания ти чаршаф :smt077
я кажи колко напъна праиш всеки ден , в смисъл преди да стигнеш такова ниво да ти се разшири халката и да може да поемаш по 2 :?:
privatiziram temata
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1609848_641468579236204_408643637_n.png
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1962712_641468135902915_721295059_n.jpg
Иве, фейсбука ти е за това... там даже може и някой да ти каже, че си извънредно интересна личност, качвайки подобни глупости...
darknesswillfall
02-17-2014, 19:49
остай няма да зацепи , ся е много модерно лапетата да се изразяват с гифчета щот ги мързи да пишат 8-)
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1897750_641788555870873_806856025_n.png
изброй ми тия държави
в едно модерно общество бих казал че няма място за олигофрен като теб :smt023 Консервативен бастун ако имаш деца някой ден давай им малко повече отколкото на теб са ти давали , недей си избива комплекса върху тях :smt023 примерно теб са те хранили с коричка хляб , ти им давай коричка и филиика :smt077
аз пък познавам много интелигентни хора които пушат и не парадират с интелект но то си личи , но и също такива които твърдят че не го правят ама са мноо умни и се хвалят :smt023 такива като теб са насрани цървули страхуващи се да пробват нещо ново :smt023
когато е с мярка и не е системно няма никакъв проблем и няма зависимост.зависимостта е психологическа както при чукането или да ядеш сладко примерно :smt023 ама ти тва не го знаеш понеже си залюхан и имаш мъх над потната устничка дето още не си обръснал за първи път :smt023
и спри да нареждаш наляво и надясно всеки който не се съгласява с малумните ти тези , прост башкан химик :smt023
ти да не си няква монахиня ве :?: бахти ухатката , нито пуши , нито протеини и добавки взима , марихуана мрази , момичета мрази секса мрази , ти си мноооо тъпо парче не знам къде ти е удоволствието в живота , с кво разпускаш , оп чакай сетих се разпускаш с вибратор в гъза докато си се надупил на вмирисания ти чаршаф :smt077
я кажи колко напъна праиш всеки ден , в смисъл преди да стигнеш такова ниво да ти се разшири халката и да може да поемаш по 2 :?:
има една интересна книжка пише за наркотичните вещества в нея
но преди да я четеш яж мужик корен дето стимулира мозъка пийни една енергийна напитка
че както тая книжка има картинки и места за оцветяване пак няма да я разбереш
явно вашите са разбрали че си се родил като си бил на 7 8г щото до тая възраст се избегва шанса детето им да стане простак и да реди така
Kamikazeto
02-18-2014, 16:32
човека може да е имал впредвид марихуана за медицински цели? http://en.wikipedia.org/wiki/File:Legality_of_cannabis_for_medical_purposes.png
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1899989_641793362537059_452932883_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1898036_641792425870486_1797719591_n.jpg
човека може да е имал впредвид марихуана за медицински цели? http://en.wikipedia.org/wiki/File:Legality_of_cannabis_for_medical_purposes.png
вие за кво се борите да е легална за медицински цели или за свободно ползване?
Kamikazeto
02-18-2014, 20:09
аз само предполагам какво е имал предвид човечеца, защото марихуана понастоящем е легализирана в Холандия и 2
щата в сащ. Аз лично не се боря за нищо, въпрос на време е хората да се осъзнаят каква конспирация е всичко с тревата. А до 10 години ще се...
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1779356_642436305806098_1724599412_n.png
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1798356_643155919067470_4554159_n.jpg
Fisherman
02-20-2014, 17:02
ахахаха ива прегледай си хипоталамуса
Fisherman
02-20-2014, 18:20
Ето няколко неща,за които си затваряте очите,едното е от форума
Един мой приятел си пуши редовно от 6 години .. и наскоро ми каза че се е променил.. не му пука за нищо.. изведнъж както си стои спокойно и става неуязвим.. може и да те пребие без причина.. Но най - рязката промяна е това за безразличието му.. не му пука за никой и за нищо.. все му е тая и самия той го каза,че е от тревата ...
Другия цитат е от тубата от пропагандния клип на козела
Gunston Lake
3 days ago
Heavy marijuana use can trigger schizophrenia. I saw it happen to two of my friends. They experienced total disintegration. Their lives have been ruined. I nearly went down the same road myself. I wish the real dangers of weed were more accurately spelled out to me when I was young and curious about trying it. There was a lot of misinformation. Nobody ever told me about the paranoia it induces and the way THC accumulates in your body. People failed to take into account how the strength of weed increased dramatically through the 80's and 90's and the long-term effects this would have on heavy users. Not everyone experiences harmful side effects, but for some people, it can fuck your brain up and damage your psyche, especially if you're caught up in a crowd who use it regularly and peer pressure makes it very difficult for you to stop. At the time, I knew it was harming me, but liked the the physical sensation of getting stoned too much and also the ritual of smoking with my friends, so I just kept going to my own detriment. I was an idiot.
Аз пуших често преди в рамките на 3 месеца. Станах непукист и сега си останах такъв. Дали с, дали без.. Всичко е психика. На този, на когото му е слаба психиката, да му мисли, като пуши. И никога не е било непукизъм към бъдещето ми, а към хората. Околните. Това, как ще ме приемат. Преди гледах да се държа добре, да казвам благородни лъжи, за да не нараня някого, да съм малко по-страхлив. От всички. В момента няма такова нещо. Не ми дреме просто, кой - как ме приема. Имам важните хора до себе си, които знаят какъв съм и ме респектират, от другите не очаквам нищо и няма да крия нищо, за да не ги нараня, 'щото са други. И още много.
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t1/1925324_643166349066427_1633695202_n.jpg
Fisherman
02-20-2014, 19:43
Аз пуших често преди в рамките на 3 месеца. Станах непукист и сега си останах такъв. Дали с, дали без.. Всичко е психика. На този, на когото му е слаба психиката, да му мисли, като пуши. И никога не е било непукизъм към бъдещето ми, а към хората. Околните. Това, как ще ме приемат. Преди гледах да се държа добре, да казвам благородни лъжи, за да не нараня някого, да съм малко по-страхлив. От всички. В момента няма такова нещо. Не ми дреме просто, кой - как ме приема. Имам важните хора до себе си, които знаят какъв съм и ме респектират, от другите не очаквам нищо и няма да крия нищо, за да не ги нараня, 'щото са други. И още много.
говориш за израстване,марихуаната няма общо
говориш за израстване,марихуаната няма общо
Добре, тя ми е помогнала да израстна ли? И така да е, вследствие на нея е.
anonymous895156
02-20-2014, 21:51
Вие двамцата трябва да си израснете заедно , гледам намирате общи теми , даже може да се сраснете тъй да го нарека , единия да изпъне анално другия и да се сраснете заедно такива телата ви да се съединят , педали :smt023
ei pi4 tva ti li si be http://vbox7.com/play:c25c3c1a77
Нито ЗА, нито ПРОТИВ.
Не знам, да има човек покрай мен, който да не е опитвал или да не пуши. Все ми е тая. Аз лично не пуша, опитвала съм, не ми харесва, това е :)
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1966692_643499312366464_1501455577_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1779968_643161995733529_918197064_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1506688_643499462366449_1447418043_n.jpg
psychopath
02-21-2014, 10:40
Ненавиждам подобен тип пропаганда.
Fisherman
02-21-2014, 11:23
Добре, тя ми е помогнала да израстна ли? И така да е, вследствие на нея е.
Не просто си израстнал и си станал по отговорен,пубертета ти е завършен.Пълния непукизъм не е нормален,но да не ти пука за мнението на сульо и пульо е добре и въобще хора,които не са ти близки и нямат отношение към живота ти.
Някъде бях чел,че пушенето в ранна детска възраст пречи на нормалното мозъчно развитие необратимо.
Fisherman
02-21-2014, 11:25
да смятай , тва съм аз
а тва ти ли си :?:
http://images.ibox.bg/2008/02/02/dukov/519x557.jpg
основателя на най големия гей клуб в българия , димитар форумния постар на който му изпъват гънката най редовно :smt023
нещо свързано ли е с педерастия ти си пръв там
Pedigree
02-21-2014, 11:29
Не че нелегалността пречи на разпространението и консумацията, но ако трябва да кажа дали съм ЗА, или съм ПРОТИВ, моментално ще избера второто, най-малкото поради простата причина, че не понасям stoner-чета, особено такива кухи тъпани като горната Ива, или каквато там беше. Масово повечето са зациклили малоумници, и да, тук идва тънкият момент, че това не е само заради марихуаната, а защото те по принцип са си такива.
Козче да пушат тези, които могат да си съберат акъла, и няма да прекарат целия ден пред компютъра или в леглото, след като са се напушили.
autumn_eyes
02-21-2014, 13:09
ЗА съм!!!Тъй,като употребявам(в рамките на разумното) и почти не познавам човек,който да не е пушил или да не пуши.И докато някой не излезе с някъв супер неоспорим факт и становище,защо да е забранена,а цигарите НЕ,ще продължавам да пуша и да съм ЗА да се легализира в БГ...
+1 напълно съм съгласна :)
Kamikazeto
02-21-2014, 20:10
Ха ха щом го възприемате като пропаганда тва значи че дотолкова вече са ви промили мозъците. Като цело всичкото това е една голяма конспирация в полза на фармацевтичната, алкохолната и тютюневата индустрия. А те имат полза от това марихуаната да не е легализирана, повярвайте ми. Вече сме обсъждали ползите от легализация няма да ги повтарям пак. А това за шизофренията: доколкото съм чел и са ми разказвали ако имаш заложено в теб нещо такова то канабиса го отприщва, просто се случва по-рано отколкото ако не си пушил. Чел съм разкази на "препушили" хора- при тях чувството е ужасно и не искат да се повтаря, нещо като време в което не можеш да си спомниш и мисълта отпреди 5 секунди, но след това не им е имало нищо. Зависи от човека. Ако си тъжен попринцип и когато пушиш ще циклиш, ако не си ще се смееш. Много е индивидуално, не може да се правят такива заключения, няма официална статистика за която да знам, която да сочи това, въпреки многобройните опити на много институции.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/156999_416103248524948_628053790_n.jpg
Fisherman
02-22-2014, 22:34
Ха ха щом го възприемате като пропаганда тва значи че дотолкова вече са ви промили мозъците. Като цело всичкото това е една голяма конспирация в полза на фармацевтичната, алкохолната и тютюневата индустрия. А те имат полза от това марихуаната да не е легализирана, повярвайте ми. Вече сме обсъждали ползите от легализация няма да ги повтарям пак. А това за шизофренията: доколкото съм чел и са ми разказвали ако имаш заложено в теб нещо такова то канабиса го отприщва, просто се случва по-рано отколкото ако не си пушил. Чел съм разкази на "препушили" хора- при тях чувството е ужасно и не искат да се повтаря, нещо като време в което не можеш да си спомниш и мисълта отпреди 5 секунди, но след това не им е имало нищо. Зависи от човека. Ако си тъжен попринцип и когато пушиш ще циклиш, ако не си ще се смееш. Много е индивидуално, не може да се правят такива заключения, няма официална статистика за която да знам, която да сочи това, въпреки многобройните опити на много институции.
ти още малко ше кажеш ,че бавят лекраството за СПИН заради фармацевтичната индустрия
wartburg353
02-23-2014, 08:33
Бавенето на подобно лекарство е съвсем логично, защото да поддържат хората живи с лекарсва, които те си купуват постоянно, е доста по-изгодно от това да ги излекуват от раз
Kamikazeto
02-23-2014, 13:03
ти още малко ше кажеш ,че бавят лекраството за СПИН заради фармацевтичната индустрия
Разбира се! Все пак представи си, на кой му трябва напълно здраво население, фармацевтичната индустрия е една от най-големите в глобален мащаб. На много места съм чел как хора които са имали идеи за лекуването на рак са изчезвали безследно. Те не че го бавят, най-вероятно има много измислени, просто за тия които лапат пари няма файда от евтино лекарство което лекува...нали? Тва е реалността, сори.
Fisherman
02-23-2014, 13:57
Разбира се! Все пак представи си, на кой му трябва напълно здраво население, фармацевтичната индустрия е една от най-големите в глобален мащаб. На много места съм чел как хора които са имали идеи за лекуването на рак са изчезвали безследно. Те не че го бавят, най-вероятно има много измислени, просто за тия които лапат пари няма файда от евтино лекарство което лекува...нали? Тва е реалността, сори.
Не можеш да слагаш всичко под един знаменател,никой не те кара насила да си купуваш лекарства.Фармацията е клон на медицината,която е възникнала за да лекува хора.
Още по-малко да слагаш марихуаната при лекарствата и че я крият,защото изкарват милиони заради нея,тва е глупост.Единствените,които изкарват пари от нея са шефовете на дилърчетата от които си купуваш джонгата.
Kamikazeto
02-23-2014, 14:10
И точно затова трябва да се легализира. За да спрат тия шефове и дилъри да взимат пари. Защото искането няма да спре докато, може би ако се легализира ще падне, но няма значение това. Фармацията е възникнала да лекува хора, и сега твърди че е така, но аз не съм на това мнение. Много малко са хората които предпочитат да умрат, заболявайки от тежка болест, като рак или спин. Всички останали искат да се излекуват. Като ти е предоставен един вариант а именно да се тъпчеш с лекарства които не се знае дали ще ти помогнат,ама има шанс, ти го приемаш и си даваш парите. Нали?
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1900137_644827735566955_1658870583_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/t1/995861_644826848900377_227081161_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1897016_644825348900527_1441408004_n.jpg
Abrasaks
02-24-2014, 06:00
ЗА медицински цели, ПРОТИВ за всички останали цели...
ЗА медицински цели, ПРОТИВ за всички останали цели...
Би ли казал, защо си против "всички останали цели" ?
Abrasaks
02-24-2014, 09:31
Би ли казал, защо си против "всички останали цели" ?
Колкото и да казват някои "няма нищо лошо да пушиш от време на време" и неща от този род, за мен това е вредно за здравето и никога няма да пробвам. Вас не мога да ви спирам, вие си правете избора.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1520631_645293515520377_1844347877_n.jpg
Fisherman
02-24-2014, 20:19
ива ти си олигофрен
http://vbox7.com/play:717f290c4b
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1625543_647059338677128_1199855912_n.jpg
zeleniq_domat
03-01-2014, 13:52
Ти казваш "НЕ" на тревата, белият ми дроб не може... http://www.youtube.com/watch?v=gVuIRA0qLpQ
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/10004007_648627455186983_1913680224_n.jpg
Kamikazeto
03-04-2014, 19:36
http://media.tumblr.com/tumblr_lnwltqhA7R1qzj7lm.png
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1902845_648716495178079_1651205894_n.jpg
Mary_Jane_69
03-05-2014, 12:53
начииии мн хубави картинки
начииии мн хубави картинки
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1959562_648716885178040_2034057522_n.jpg
Fisherman
03-05-2014, 13:59
всеки човек,с който съм говорил,професори,доценти, преподаватели,състудентит ми,приятели всички казват,че тревата е боклук,само една шепа хора в тая тема са решили обратното,защото са чели в интернет малко
глупави наркоманчета
nqmaznacheniee
03-05-2014, 15:37
Като цяло съм ЗА марихуаната, въпрос на избор е. Аз лично я спрях след дълго пушене редовно. Употребата и има своите минуси, както и своите плюсове, но кой каквото ще да ми разправя марихуаната ПРИСТРАСТЯВА. Аз лично го разбрах след като реших да я спра. Иначе няма лошо човек да разпусне и не виждам проблем, проблема идва, когато всичко това се превърне в ежедневие и когато джойнта вземе власт над теб :D Аз не бих пушил пак на този етап, просто ми мина мерака..
IlovEmyPuffYToY
06-07-2014, 18:50
fisherman то наркоманите никой не може да ги спре да се дрогират ако искат - те освен с трева могат да се дрогират и с фармацефтични лекарства, лепило и т.н. Въпросът е да се спре интересът - като се легализира тревата, и всичко е под много строг контрол (което за жалост трудно ще стане) и всичко се следи, цената на тревата стане почти недостижима, хем няма да има интерес, хем държавата ще печели, хем както другите казват по улиците няма да има няк'ви дилъри и няма да те е страх да си пуснеш детето навън след залез слънце. Аз познавам хора, които според мен ако тревата и сдобиването с нея не беше толкова ъндергроунд, извън закона, badass, hardcore и други глупости сигурно не биха посегнали към нея. А вече за медицинско използване не съм сигурна, само знам, че не е толкова опасна като другите наркотици и ще е добре да се разграничи от тях. Не съм особено квалифицирана по темата, не съм наясно - нито съм пушила трева, нито съм фармацефт, т'ва е само мое мнение как да се спрат интереса и наркобосовете, дилърите, мафията и тем подобни. Ще ме извиниш за некомпетентността.
Имам приятели в компанията, които пушат редовно и честно казано ме дразни в пъти по-малко отколкото когато преди излизах с пушачи. От здравна гледна точка ми е нелогично цигарите да са легални, а марихуаната не. Дори не съм убедена, че има повече вреди отколкото ползи. Особено, ако се сравни с разни други химии, които можеш да си купиш от аптеката.
Самата аз не пуша и нямам намерение да го правя, но в случая тези, на които им допада не ми пречат.
Хубаво нещо е канабисът, само ако знаете как да извлечете ползи от него, особено ако практикувате йога и медитация.. ахх :))))))