PDA

View Full Version : Не ме целува, ЗАЩО?

Teryy
02-14-2014, 14:43
от 1 година имам връзка с едно момче с което се забаваляваме така да го нарека.. смисъл " просто приятели" новата мода във връзките.. но нещата се промениха.. появиха се чувства и от моя и от към негова страна.. но не го признава, усещам го.. ревнува ме, търси ме, погледа му се променя когато ме погледне.. но след като му признах че съм влюбена в него.. се промени.. държи се по добре, внимателен е .. ревността му се увеличи повече и караниците също.. но има и той си има проблем.. не може да го вдигне и не ме задоволява.. никога не сме водили полов акт.. а само си играем .. но аз просто си го искам и ми е хубаво с него... харесвам го и такъв.. (проблем е явно от наркотиците които взема.. не знам но доста често си пуши пък може и да е просто по друга причина.. все като го попитам и ми казва че имал много малко кръвни клетки.. и винаги ме е питал за какво съм ти ако съм твой на секцията за украса ли ще ме държиш..явно причината да се дърпа така е тази заради неговия му проблем.. не знам, та това няма толкова голямо значение, въпроса ми е друг ) От както му признах чувствата си.. той спрря да ме целува.. прегръща си ме всичко но не ме целува.. ЗАЩО.. не смея и да го попитам.. и това е от скоро .. каква е причината.. няма нищо общо с лош дъх или нещо друго ;д (предполагам че ще има и такива коментари,но не не е това.. ) Дали целувките са нещо важно за него.. имали ли сте подобни случеи...

Баща Ти
02-14-2014, 14:53
Е той не може да го вдигне, пък ти се чудиш какво му е...

trabi_bs
02-14-2014, 15:32
щото не си манячка затва

Teryy
02-14-2014, 15:41
Kakvo obshto ima s tova che ne sum manqchka s vyprosa mi?

HollyGolightly
02-14-2014, 16:06
Защо просто не го питаш?

RapExotic
02-14-2014, 17:08
Целувката е основения невербален израз на любовта. Ако е спрял да те цеува на 90% е скъсал с теб. Остави самия акт на целуване и потърси истинската причина, която е променила връзката ви. Също си помисли можеш ли да живееш и обичаш човек, който не може да те задоволява сексуално и е зависим от наркотици без да му изневеряваш?

xXxPETYAxXx
02-14-2014, 17:25
А преди целуваше ли те, щото честно казано не разбрах какво сте правили, като сте били "просто приятели от новата мода във връзките", ама не сте правили секс?..

На колко си години?

Много се надявам темата да е фейк...

Teryy
02-14-2014, 18:24
да, целуваше ме и изведнъж просто спря да го прави.. отбягва целувките, а иначе всичко друго е перфектно.. прегръща ме, говорим си.. но просто неговите и моите устни не се допират.. това изчезна.. а относно какво сме правили както казах - задоволявали сме по друг начин без секс.. а с ръце и уста.. и не, темата не е фейк просто ситуацията е объркана.. явно има проблем и не иска да се задълбочава ли не знам .. тогава защо продължава да ме търси, само заради самото задоволяване ли .. тогава ревностите и добро държание .. и изпращането и всичко това.. ? Целувките защо ги избягва.. ?

Teryy
02-14-2014, 18:26
аз не съм на мнение че секса е най важното във връзката.. ако я няма тръпката между двама души.. то има ли смисъл от това.. не е ли то да ти трепне на душицата за някого .. и това не ме бърка, стига ми и задоволяването му което правим и до момента..

djipsito
02-14-2014, 23:15
Хм.. Аз съм имала неангажираща връзка 1 година и мен не ме целуваше. Най-най в началото да, но не и след като разбра, че искам да съм с него. Не знам какво ще кажат момчетата, ама за мен това означава, че те иска само за задоволяването, а ревността е плод на егото му. Т.е сигурно спарва боба да не би да си намериш някой ебач, понеже той не може да го вдигне.

Друго от опит, сигурна ли си, че е на трева ? Щото аз съм имала връзки с тревомани и проблеми с ерекцията не са имали..

Не разбирам, момичета, защо толкова много ви притеснява да питате директно неща, които постоянно мислите ? Като понечиш да го целуваш, кво, дърпа ли се ? И в тоя момент толкова ли ти е трудно да го питаш защо не те целува ?

*Shine*
02-15-2014, 14:31
Аз подозирам, че това, че не може да го вдигне го тревожи много повече отколкото признава и отколкото си мислиш. За теб може и да не е проблем, но момчетата се чувстват много кофти, ако нещо им куца в ерекцията и сугурно си мисли, че тази връзка няма да я бъде и може би се опитва постепенно да я спре... Или пък не те целува за да не отивате по-надалеч, да не се възбуждаш, защото знае, че после няма да може да го вдигне.
А той откъде знае, че има много малко кръвни клетки? Изследвал ли се е или? Такива самопоставени диагнози при такъв проблем са много съмнителни.

urlittlelady
02-15-2014, 14:41
питай си го, ние няма как да ти кажем...
относно това, че мислиш, че секса не е толкова важен... сега може и да не е, но с времето си става доста важна част, поне според мен.

anonymous708973
02-15-2014, 14:46
Т.е сигурно спарва боба да не би да си намериш някой ебач, понеже той не може да го вдигне.

Мдам.

Иначе не знам кое в темата е най-дебилното, ама не са едно и две неща.

*Shine*
02-15-2014, 16:10
Сигурно има херпес и не иска да те зарази.
хахахх :Д
Или афта?

baby_baby
02-16-2014, 13:22
Говорете ние няма как да ти кажеме защо не те целува