Влез

View Full Version : Секс и любов

OverDrive
02-20-2014, 00:10
Сексуалната несъвместимост пречи ли на връзките ви? На мен определено ми пречи. Дори мацката да си заслужава, ако в сексуално отношение не си паснем, аз подсъзнателно се озъртам, колкото и грубо и лошо да звучи.

Tsukuda_Hiroshi
02-20-2014, 05:05
Какво разбираш ти под това "не пасва"? В сми - тясна е, широка е, срамежлива е, не иска да правите позите, които на теб ти харесват...?

RapExotic
02-20-2014, 07:58
В началото не, но в последствие води до изневяра.

xXxPETYAxXx
02-20-2014, 08:02
Пречи ми, пречи ми. Имах до себе си момче със страхотно отношение към мен, ама тоя пуст секс въобще не ни се получаваше, поне за мен. Прекалено различни бяхме в това отношение и това нямаше как, нито пък имаше защо да се променя. Това го казвам, щото след мен все някой ще изръси, че ако има любов и т.н. секса може да се подобри с разговори и бла-бла-бла.

П.П: Може да опиташ да промениш нещата, но това е възможно, само ако момичето е започнало да води сексуален живот скоро и не е напълно "моделирана" в леглото. Ако обаче има опит и знае какво харесва, но много се различавате едва ли ще има някаква дълготрайна промяна.

OverDrive
02-20-2014, 08:45
Ооо не, не си ме разбрала. Аз просто провеждам нещо като анкета, не че на мен в момента ми се случва.

baby_baby
02-20-2014, 10:09
Пречи ми няма как да съм с момче което не ме привлича сексуално дори да е най-добрия на света

Била съм с такова момче и всичко доведе до раздяла

DarknessAngel
02-20-2014, 10:56
Пречи. Сексът е важно нещо за една връзка.

djipsito
02-20-2014, 14:20
И на мен ми пречи и също е много важно. Минавало ми е през акъла да изневеря, ама не съм го правила, не съм се озъртала. Просто някак отношенията почват да се променят колкото и да са добри двама човека, всичко почва да куца и да не си е на мястото. Няма комфорт дето се вика.

И аз както казаха по-горе, съм имала такъв приятел и издържахме малко.. Вече си знам, не искам ли още от началото да е перманентно надървен... едва ли желанието ми ще се засили с времето. Също не бих се задържала ако той често ми отказва секс, без да има някаква логична, сериозна причина за това, колкото и да го искам...

Сексът разваля отношенията, и отношенията развалят секса.

midnight_escapade
02-20-2014, 14:32
Пречка, голяма пречка определено.

bloodsugarsexmagik
02-20-2014, 17:07
Пречи, каквито и чувства да изпитваш, лошият секс убива тръпката.

bloodyF
02-20-2014, 17:24
Всичко е супер субективно, но да речем, че пречи.
Обаче пък дори и добрия секс понякога пречи на отношенията, ако не е в правилния момент. Но ако го няма пречи повече , така че ..

//логиката ми бяга днес, но силно се надявам някой да ме разбере

Hilary_
02-21-2014, 15:40
В началото може и да се изчака докато се напаснат нещата, но не се ли получи, води до проблеми.

Azoria
02-22-2014, 06:35
Не е невъзможно да се "нагодите" при желание да си запазите и подобрите отношенията.

AKJSDHLX
02-23-2014, 16:20
и според мен, ако нещата в леглото не се получават и връзката започва да куца.Просто се губи привличането и тръпката и в един момент се чудиш просто приятел ли ти е или не..

CoockieMonster
02-24-2014, 08:09
С моят приятел също не си пасваме много, но все пак сме заедно от година и половина. Не го правиме често. Той не желае. За изневрява винаги съм мислила, но не. И мога да кажа, че определено лошия секс разваля отнушенията ни. А липсата на такъв води до край от отнушенията.