View Full Version : помощ!!!!!
От една година пуша нашите не знаят, мама работи в чужбина и утре си заминава. Тази вечер отидох да си купя цигари от магазина (единични) и бащата на най-добрата ми приятелка май ме видя, пък те се разбират чудесно с нашите и ме е страх да не каже на тях. Иначе мъжа в доста директен и не съм сигурна дали ме видя. Какво да правя. Не искам да казвам на мама, защото утре си тръгва и не искам да мисли за мене, да е напрегната. Не знам какво да правя ако можете някакъв съвет да ми дадете ....
RapExotic
02-21-2014, 17:29
Спокойно, няма да и каже. И ти не и казвай. Но все някога ще разбере и по-добре да е от тебе.
Но все някога ще разбере и по-добре да е от тебе.
Майката на една приятелка пуши от 17 годишна и нейната майка още не знае (20-тина години по-късно). :cool: Иначе, не ме разбирай погрешно, по принцип е вярно, просто се сетих за този случай и реших да го кажа.
Он: За какво ти е да й казваш? След като утре си тръгва няма кой знае колко време да й каже, а й приятелката й също няма да иска да я занимава с такива неща преди пътуването.
baby_baby
02-22-2014, 19:15
Според мен няма да каже
Мисли така: каква ще му е изгодата, ако каже на майка ти - никаква. След като казваш, че човекът не е някой идиот, не виждам причина да каже, но все някога майка ти ще разбере. ;)
Едит:Виждам, че темата е от 2 дни, какво стана, майка ти разбра ли ;д