PDA

View Full Version : кво да праа на първото излизане

masajist_na_f
02-22-2014, 07:58
здравейте аз съм на 13 вчера ви писах че ще излизам с 1 адска мистрия дет е на 14 и щяхме някаде кам 9 вечерта . обаче не я пуснаха майка и баща й и остава за днес . кажете ми за кво да си говорим аз мисла да хоим някаде на кафе мислих на кино ама дет бях сабирал през седмицата си дадах половината пари за смси в бгмафиа и тва отпада. И другия ми вапрос е да и кажа ли още на първото излизане че сакам да ми стане гадже щото искам по най бързия начин да я детронирам отзад

masajist_na_f
02-22-2014, 08:03
може би тряя да я балсамирам повече за да олаби жилата щото аз и викам че е яка бръмчалка някви е такива тя не ми праи компилменти

BlackEyedPeas
02-22-2014, 08:04
Мекици й направи.

baby_baby
02-22-2014, 13:29
За много работи може да си говорите

Излезте по-рано за да я пуснат техните

RapExotic
02-22-2014, 14:09
За много работи може да си говорите

Като гледам начина на изразяване на автора, май е по-добре да не говори много пред момичето. :D

Разходете се в парка, там поне е безплатно, а и е приятно и отпускащо. И в никакъв случай не пришпорвай нещата, които спомена, че искаш от момичето. Нека тя първа ги поиска.

fenkaaa
02-22-2014, 16:40
Много си ми просто.

Tsukuda_Hiroshi
02-24-2014, 11:02
Говорете си за Бен 10 и за Бакуган... :lol: :lol:

zoyex
02-24-2014, 16:22
"щото искам по най бързия начин да я детронирам отзад" е па ти на 13 имаш ли с кво е LOL , сорка лапе, откажи се, нема ти се получи.
и м/у другото малко ми напомняш на fake работа честно казано. така че..човек без работа, ходи бий чикиите, мирен и тих бъди.

mihaela.
02-24-2014, 18:40
абе изчакай си времето бе лапе..... не използвай момичето остави го като те гледам по добре ще му е без теб.... -.-

Зайче..
02-24-2014, 18:47
"щото искам по най бързия начин да я детронирам отзад" е па ти на 13 имаш ли с кво е LOL , сорка лапе, откажи се, нема ти се получи.
и м/у другото малко ми напомняш на fake работа честно казано. така че..човек без работа, ходи бий чикиите, мирен и тих бъди.

+1.
Супер просто и ограничено същество си.

fenastz
02-24-2014, 19:07
фалшив профил

Didko_Beats
02-24-2014, 19:14

Ти ся ли откриваш топлата вода че е фейк 8-)... Първо пуска тема с рекордите си за маструбиране , а после за анално проникване ... как стаа тая работа 8-) ... да беше изчакал 1-2 дена 8-)

Някакси не мога да го схвана на сериозно - Страхотния аватар , Уникалния ник 8-) а и начина му на изразяване ... Не му давам повече 8-9 години ... 8-) Човек на 13 години , няма да са държи толкова тъпо дори да е фейк

The Cheetah
02-25-2014, 10:56
Ти ся ли откриваш топлата вода че е фейк 8-)... Първо пуска тема с рекордите си за маструбиране , а после за анално проникване ... как стаа тая работа 8-) ... да беше изчакал 1-2 дена 8-)

Някакси не мога да го схвана на сериозно - Страхотния аватар , Уникалния ник 8-) а и начина му на изразяване ... Не му давам повече 8-9 години ... 8-) Човек на 13 години , няма да са държи толкова тъпо дори да е фейк

тва е малоумно същество