.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

кво да праа на първото излизане

здравейте аз съм на 13 вчера ви писах че ще излизам с 1 адска мистрия дет е на 14 и щяхме някаде кам 9 вечерта . обаче не я пуснаха майка и баща й и остава за днес . кажете ми за кво да си говорим аз мисла да хоим някаде на кафе мислих на кино ама дет бях сабирал през седмицата си дадах половината пари за смси в бгмафиа и тва отпада. И другия ми вапрос е да и кажа ли още на първото излизане че сакам да ми стане гадже щото искам по най бързия начин да я детронирам отзад

може би тряя да я балсамирам повече за да олаби жилата щото аз и викам че е яка бръмчалка някви е такива тя не ми праи компилменти

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Мекици й направи.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на baby_baby
    За много работи може да си говорите

Излезте по-рано за да я пуснат техните

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    За много работи може да си говорите
    Като гледам начина на изразяване на автора, май е по-добре да не говори много пред момичето.

Разходете се в парка, там поне е безплатно, а и е приятно и отпускащо. И в никакъв случай не пришпорвай нещата, които спомена, че искаш от момичето. Нека тя първа ги поиска.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Много си ми просто.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Говорете си за Бен 10 и за Бакуган...

"щото искам по най бързия начин да я детронирам отзад" е па ти на 13 имаш ли с кво е LOL , сорка лапе, откажи се, нема ти се получи.
    и м/у другото малко ми напомняш на fake работа честно казано. така че..човек без работа, ходи бий чикиите, мирен и тих бъди.

абе изчакай си времето бе лапе..... не използвай момичето остави го като те гледам по добре ще му е без теб.... -.-

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от zoyex Виж мнението
    "щото искам по най бързия начин да я детронирам отзад" е па ти на 13 имаш ли с кво е LOL , сорка лапе, откажи се, нема ти се получи.
    и м/у другото малко ми напомняш на fake работа честно казано. така че..човек без работа, ходи бий чикиите, мирен и тих бъди.
    +1.
    Супер просто и ограничено същество си.
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    фалшив профил
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Цитирай Първоначално написано от zoyex Виж мнението
    Ти ся ли откриваш топлата вода че е фейк ... Първо пуска тема с рекордите си за маструбиране , а после за анално проникване ... как стаа тая работа ... да беше изчакал 1-2 дена

Някакси не мога да го схвана на сериозно - Страхотния аватар , Уникалния ник а и начина му на изразяване ... Не му давам повече 8-9 години ... Човек на 13 години , няма да са държи толкова тъпо дори да е фейк

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Цитирай Първоначално написано от Didko_Beats Виж мнението
    Ти ся ли откриваш топлата вода че е фейк ... Първо пуска тема с рекордите си за маструбиране , а после за анално проникване ... как стаа тая работа ... да беше изчакал 1-2 дена

Някакси не мога да го схвана на сериозно - Страхотния аватар , Уникалния ник а и начина му на изразяване ... Не му давам повече 8-9 години ... Човек на 13 години , няма да са държи толкова тъпо дори да е фейк
    тва е малоумно същество

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си