View Full Version : Родителите ми са назадничави.
Abrasaks
02-23-2014, 20:03
Изтрих текста по темата. Не съм длъжен да ви давам обяснения защо съм го изтрил.
HollyGolightly
02-23-2014, 20:37
Какво мислите
че не си на повече от 13-14
Abrasaks
02-23-2014, 20:49
На 15 съм, но защо това трябва да е от значение? Явно интелектуалното ниво вече се изчислява само по възраст...
NeutralMilkHotel
02-24-2014, 10:19
Не знам кой ти изчислява интелектуалното ниво, но определено е доста инфантилно в момента в който не чуеш, каквото искаш да си триеш темата и да се сърдиш. И така разбираме защо е от значение, че си на 15 и какво влияние оказва това. :)
hristo99
03-01-2014, 14:37
Моля прочетете го цялото! Ето го и проблема. Аз съм фен на Хари Потър (в границите на нормалното) и наскоро си купих медальон със знака на Даровете на Смъртта. Можете да го видите в нета ако не знаете. Има легенда в поредицата за тези дарове и аз им я разказах. Баща ми нищо не ми каза, а мама почна "не ми харесват тези работи, спри да го носиш! Това плаши хората около теб. По-добре носи кръст." Аз естествено казах, че НЕ вярвам в това, но просто ми харесва поредицата и знака също. Не вярвам в нищо, освен в Господ и съм горд християнин. А как така това плаши хората, като ПОНЕ 80% от населението в България и най-вече в малкия град, в който живеем нямат и идея какъв е тоя знак. Но според нея това е свързано с демони, било знака на Смъртта и тем подбни глупости. Изчервих се много сериозно. Тя понечи да ми казва " легендата е много интересна, но..." Тя така и Не си довърши изречението, защото вече бях излязъл от стаята и бях зятръшнал вратата. Казвам ви повече нищо няма да ѝ споделям. Аз понеже съм си вироглав, ще продължа да си го нося, защото ми харесва знака и защото съм фен на книгите и тя няма право така да ме променя. Какво мислите
Мисли си, че е изтрита :D Чичо Гугъл знае всичко
BonyBunny^.^
03-02-2014, 16:36
може би си мисли, че това стъпка към това да станеш "емо".... o__o
Abrasaks
03-03-2014, 08:43
И защо си мислите, че ми пука? Тук никой не знае нищо за мен, не ме познавате, познавате само профила ми. Нищо не ме спира да си направя още 5 профила. Мислите си , че сте ме затапили. ОК. Мислете си го. Нито аз ви познавам, нито вие - мен. Дори и да се срещнем на улицата никой от вас няма да тръгне да ми се подиграва но знаете ли защо? НЕ МЕ ПОЗНАВАТЕ. Един профил НИКОГА не може да изрази един стойностен човек.
Мисли си, че е изтрита :D Чичо Гугъл знае всичко
Как го направи, че ми стана интересно. :D
И защо си мислите, че ми пука? Тук никой не знае нищо за мен, не ме познавате, познавате само профила ми. Нищо не ме спира да си направя още 5 профила. Мислите си , че сте ме затапили. ОК. Мислете си го. Нито аз ви познавам, нито вие - мен. Дори и да се срещнем на улицата никой от вас няма да тръгне да ми се подиграва но знаете ли защо? НЕ МЕ ПОЗНАВАТЕ. Един профил НИКОГА не може да изрази един стойностен човек.
Не се пали толкова.
Mary_Jane_69
03-03-2014, 16:17
Много интересно