PDA

View Full Version : Съвет

BeeKeeper
02-24-2014, 18:20
Привет, маниаци! Абе хвърлил съм око на едно девойче, само че така леко се срамувам. Та искам да я заговоря, само че не знам какво точно да й кажа. Дайте някакви предложения? Искам да й взема фейсбука и от там евентуално да я поканя на среща. Мерси предварително! Поздрави!

kyka1
02-24-2014, 19:04
Мии попитай я уж случайно колко е часа и започни разговора, лесно е стига да ти сече пипето ;)

fenastz
02-24-2014, 19:06
Използвай някое древно вуду-заклинание.

RapExotic
02-25-2014, 05:21
А защо не я поканиш лично, а не по фейса? По голяма вероятност има да приеме ако и го кажеш в очите. Преди това я заговори небрежно, но без клишета като "Колко ви часа?" или "Може ли една цигара?". Бъди уникален, карай го на фрийстайл. ;)

zlatna lqstovica
02-25-2014, 05:35
Защо просто не се отпуснеш така като се чудиш най накрая нищо няма да измислиш...Ще ти свърши работа примерно като я срещнеш кажи и примерно искам да се запознаем ,ако не се познавате и започнеш някой разговор...Може да я поканиш на кафе или нещо подобно и не е задължително да е по фейсбук....може да я поканиш и на разходка ,ако обича или ако обича животни излезте с тях някъде така ще и покажеш ,че имате еднакви харесвания,но ако не обичаш животни избери нещо друго.Има много варианти...успех

masajist_na_f
02-25-2014, 06:53
прочети ми темите и са ша научиш

heartlesandfreaky
02-25-2014, 06:56
Просто я спри и я заговори, винаги действа :D Не е необходимо да ползваш някакви клиширани фрази, нито да мислиш сумати време какво да кажеш, защото накрая ще се оплескаш :D