Влез

View Full Version : КАК ДА ПРЕОДОЛЕЯ ТОВА?!?! ://

ivasumaz
02-24-2014, 21:12
Здравейте . Аз съм на 13 . С едно момиче се запознахме още когато бях на 9 . Оттогава си споделяме и винаге сме една до друга . Цяла лято се карахме и на никого не му правеше впечатление защото винаги се сдорявахме . Винаги сме си помагали в трудно моменти . Просто бяхме супер близки . Понеже не сме в едно училище всяка от нас си има и други приятели . Аз имам една приятелка която ми е близка в моя клас и й споделям всичко . А момичето с което се познаваме от 9 годишни ревнува . О да и аз ревнувам от една нейна приятелка . Но от няколко дена аз искам да и обясня че момичето в моя кляс никога няма да я замести и че ревнувам от нейната близка приятелка . След дълги часове размишлявания и караници тя каза че вече не е същото както преди и трябва всяка да продължи по своя път. Не мога да го превъзмогна . Да загубиш единствения ти истински приятел е просто ужасно . Дайте ми някакви съвети как да го преодолея защото вдигнах температура от реване и вече ми е писнало :/ ....

RapExotic
02-25-2014, 06:24
Леле, това е цял сюжет за сапунка .. :D
Да не ти пука толкова. Тепърва ще срещнеш много нови приятели.

heartlesandfreaky
02-25-2014, 06:58
Колко много нови и (вероятно) по-истински приятели ще срещаш оттук нататък... Не се натъжавай чак толкова.

mayaaa
02-25-2014, 13:30
Детинско държание... Искам само на мен да си ми приятелка, избирай между мен и нея. Айде, моля ви се!
Не й се вързвай толкова на номерата и се стегни, защото много се лигавиш в момента. И аз съм губила изключително близка приятелка, но сега разбирам, че така е трябвало да стане. А и уж сама казваш, че има момиче от класа ти с което си много близка, а изведнъж само тази ти била истинска... На нея (тази от класа ти) дали й е добре да си и уж много добра приятелка, ама не съвсем, особено ако си няма и друга близка приятелка. Помисли и за това.

The Cheetah
02-25-2014, 14:23
Ооо спокойно. И на мен като по- малка ми се случи и стана така.

koce1313
02-25-2014, 22:07
Да предполагам, че е много болезнено, но просто няма нужда да се карате.Ако искате говорете, но ако тя повиши тон и почне да вика просто я успокой и се разберете нормално не е нужно всичко да е дотук може би има начин, може би просто не намирате общи теми напоследък, а тя и нейната друга приятелка имат общи теми. Абе има начин опитай, не се предавай. Щом е била твоя най-добра приятелка и значи нещо за теб просто и го кажи. Макар и да се срещате рядко може да говорите по Skype или социалните мрежи. ПАК КАЗВАМ ОПИТАЙ !! :)

hristo99
02-26-2014, 20:03
Някой режисьор ще ти прочете темата и моментално по би-ти-ви ще се появи новият турски сериал "Черешова костилка".

koce1313
02-26-2014, 22:04
Някой режисьор ще ти прочете темата и моментално по би-ти-ви ще се появи новият турски сериал "Черешова костилка".
:D