- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- КАК ДА ПРЕОДОЛЕЯ ТОВА?!?! ://
Здравейте . Аз съм на 13 . С едно момиче се запознахме още когато бях на 9 . Оттогава си споделяме и винаге сме една до друга . Цяла лято се карахме и на никого не му правеше впечатление защото винаги се сдорявахме . Винаги сме си помагали в трудно моменти . Просто бяхме супер близки . Понеже не сме в едно училище всяка от нас си има и други приятели . Аз имам една приятелка която ми е близка в моя клас и й споделям всичко . А момичето с което се познаваме от 9 годишни ревнува . О да и аз ревнувам от една нейна приятелка . Но от няколко дена аз искам да и обясня че момичето в моя кляс никога няма да я замести и че ревнувам от нейната близка приятелка . След дълги часове размишлявания и караници тя каза че вече не е същото както преди и трябва всяка да продължи по своя път. Не мога да го превъзмогна . Да загубиш единствения ти истински приятел е просто ужасно . Дайте ми някакви съвети как да го преодолея защото вдигнах температура от реване и вече ми е писнало :/ ....
Леле, това е цял сюжет за сапунка ..
Да не ти пука толкова. Тепърва ще срещнеш много нови приятели.
Колко много нови и (вероятно) по-истински приятели ще срещаш оттук нататък... Не се натъжавай чак толкова.
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Детинско държание... Искам само на мен да си ми приятелка, избирай между мен и нея. Айде, моля ви се!
Не й се вързвай толкова на номерата и се стегни, защото много се лигавиш в момента. И аз съм губила изключително близка приятелка, но сега разбирам, че така е трябвало да стане. А и уж сама казваш, че има момиче от класа ти с което си много близка, а изведнъж само тази ти била истинска... На нея (тази от класа ти) дали й е добре да си и уж много добра приятелка, ама не съвсем, особено ако си няма и друга близка приятелка. Помисли и за това.
Ооо спокойно. И на мен като по- малка ми се случи и стана така.
Да предполагам, че е много болезнено, но просто няма нужда да се карате.Ако искате говорете, но ако тя повиши тон и почне да вика просто я успокой и се разберете нормално не е нужно всичко да е дотук може би има начин, може би просто не намирате общи теми напоследък, а тя и нейната друга приятелка имат общи теми. Абе има начин опитай, не се предавай. Щом е била твоя най-добра приятелка и значи нещо за теб просто и го кажи. Макар и да се срещате рядко може да говорите по Skype или социалните мрежи. ПАК КАЗВАМ ОПИТАЙ !!![]()
Някой режисьор ще ти прочете темата и моментално по би-ти-ви ще се появи новият турски сериал "Черешова костилка".