View Full Version : да се притеснявам ли?
musiclady67
02-26-2014, 12:09
Здравейте, искам да споделя моя проблем.. . В началото на месеца (04.02) стана гаф с презерватива-скъса се... Момчето не свърши изобщо, а и кондома се скъса точно преди да го пъхне навътре.. Не беше пред свършване, но заради паниката ми решихме да взема Ескапел заради другата течност..... 5 дни след това прокървих, но ми казаха, че е страничен ефект от хапчето.. Преди дни (19.02) ме боля корема, заради овулацията (така разбирам, че влизам във фазата). Сега и гърдите започват да ме болят, точно както ми е преди менструация.. Много се шашкам, че може да е станало нещо..... Нямам симптоми за бременност, за сега.. (понякога ми се гади от притеснение, но и преди съм се чувствала така) вие какво ще кажете?
nezabelejimata
02-26-2014, 14:22
Нищо ти няма стига си се притеснявала.. Като цяло и Ескапела е бил излишен според мене ама щом сте искали да се подсигурите ... Спокойно не си бременна, няма да ти се налага да напускаш училище за да си гледаш детето сама защото на момчето не му пука и няма да си провалиш живота заради това ... или поне за сега ...
The Cheetah
02-26-2014, 14:24
е направи тест да си сигурна 8-)
nezabelejimata
02-26-2014, 14:26
е направи тест да си сигурна 8-)
Да като цяло като имаш съмнения защо питаш нас а не дадеш 3 лева за тест за бременност сега видях датите и можеш да си направиш ...
Според мен не си бременнна.
xXxPETYAxXx
02-26-2014, 17:07
От какво да се притесняваш? Няма шанс да си бременна по описаната случка.
baby_baby
02-26-2014, 17:10
Ще ти идва не си бременна
От паника ще си съсипете бъбреците и черният дроб.И за паника най-добрият лек са учебниците особено раздела с хумана медицинаа и тук има немалко инфорамция.Кратко казано повече знание,по малко притеснение.
TROLLDADLOLCAKE
02-28-2014, 02:17
Много са ми интересни е такива,като теб.Да мислиш,че хората в тоя форум сме децата на баба Ванга или на Зевс.Отиваш в аптеката,вземаш теста,пишкаш върху него,броиш до 300 и гледаш дали си бременна.Ако си бременна и е мъжко да го кръстите на мен - Иван.Айде успех!