.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    musiclady67
    Guest

да се притеснявам ли?

Здравейте, искам да споделя моя проблем.. . В началото на месеца (04.02) стана гаф с презерватива-скъса се... Момчето не свърши изобщо, а и кондома се скъса точно преди да го пъхне навътре.. Не беше пред свършване, но заради паниката ми решихме да взема Ескапел заради другата течност..... 5 дни след това прокървих, но ми казаха, че е страничен ефект от хапчето.. Преди дни (19.02) ме боля корема, заради овулацията (така разбирам, че влизам във фазата). Сега и гърдите започват да ме болят, точно както ми е преди менструация.. Много се шашкам, че може да е станало нещо..... Нямам симптоми за бременност, за сега.. (понякога ми се гади от притеснение, но и преди съм се чувствала така) вие какво ще кажете?
    Последно редактирано от musiclady67 : 02-26-2014 на 13:25

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Нищо ти няма стига си се притеснявала.. Като цяло и Ескапела е бил излишен според мене ама щом сте искали да се подсигурите ... Спокойно не си бременна, няма да ти се налага да напускаш училище за да си гледаш детето сама защото на момчето не му пука и няма да си провалиш живота заради това ... или поне за сега ...
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Супер фен Аватара на The Cheetah
    е направи тест да си сигурна

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Цитирай Първоначално написано от The Cheetah Виж мнението
    е направи тест да си сигурна
    Да като цяло като имаш съмнения защо питаш нас а не дадеш 3 лева за тест за бременност сега видях датите и можеш да си направиш ...
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Според мен не си бременнна.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    От какво да се притесняваш? Няма шанс да си бременна по описаната случка.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Ще ти идва не си бременна

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    От паника ще си съсипете бъбреците и черният дроб.И за паника най-добрият лек са учебниците особено раздела с хумана медицинаа и тук има немалко инфорамция.Кратко казано повече знание,по малко притеснение.

Много са ми интересни е такива,като теб.Да мислиш,че хората в тоя форум сме децата на баба Ванга или на Зевс.Отиваш в аптеката,вземаш теста,пишкаш върху него,броиш до 300 и гледаш дали си бременна.Ако си бременна и е мъжко да го кръстите на мен - Иван.Айде успех!
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си