PDA

View Full Version : Да се пробвам ли

AirCrafter
02-28-2014, 18:36
Здравейте, ето я и моята история. Момче съм на 18 години и харесвам едно момиче, което е колкото мен. Преди харесвах най-добрата й приятелка и тя това го знае. С момичето си споделяме много и много лични неща също (и за секс, и за всичко). Тя си има някакво момче (не правят секс все още, някакво неангажиращо е все пак де), но много се чудя дали да пробвам с нея. Замислял съм се щом толкова много ми споделя дали ме има просто като много добра приятелка, или за нещо повече? Най-странното, е че тя МНОГО МНОГО МНОГО рядко ми пише първа. Знам, че момчето трябва да поеме инициативата, но тя не би ми писала примерно в рамките на седмица, ако не започна аз чата. Според вас как да постъпя? Тя самата иска нещо сериозно, а това, че излиза от време на време с това момче, то е супер несериозно.

paradosou
02-28-2014, 18:46
Yep.
И пиши какво е станало :).

babity
02-28-2014, 18:48
Задължително се пробвай. Ама да не стане от единия ден както и разправяш, че ще си сцепиш бфф-то, на другия да и се обясниш в любов.

gamblerpimp
02-28-2014, 18:53
не

shmatarok
02-28-2014, 18:55
Пробвай, нищо не губиш.

RapExotic
02-28-2014, 20:09
Пробвай.

Shines
02-28-2014, 20:11
И аз бих те посъветвал да пробваш.

VintageMorphine
02-28-2014, 20:14
Ако искаш нещо повече от това да си й приятелка (да ти споделя) не й пиши, а направи нещо реално...

ekaterinadimitrowa
02-28-2014, 20:24
Щом я харесваш задължително се пробвай !

xXxPETYAxXx
02-28-2014, 20:26
Замислял съм се щом толкова много ми споделя дали ме има просто като много добра приятелка, или за нещо повече? Според мен те има просто за приятел, но това не значи да не пробваш. Пробвай се.

Най-странното, е че тя МНОГО МНОГО МНОГО рядко ми пише първа. Знам, че момчето трябва да поеме инициативата, но тя не би ми писала примерно в рамките на седмица, ако не започна аз чата. Остави чата, на живо излизате ли заедно?

Тя самата иска нещо сериозно, а това, че излиза от време на време с това момче, то е супер несериозно. Кое му е несериозното?

Dam Yeo Wool
02-28-2014, 20:36
Опитай, и да кажеш какво е станало.

baby_baby
02-28-2014, 20:51
Пробвай де нищо не губиш

AirCrafter
02-28-2014, 21:05
Според мен те има просто за приятел, но това не значи да не пробваш. Пробвай се.
Остави чата, на живо излизате ли заедно?
Кое му е несериозното?

Да излизаме. Не много често де, но излизаме. Ситуацията е малко сложна, но ще я обясня. Значи (в момента съм 12ти клас) от 8ми клас си харесвам нейната най-добра приятелка Мими (примерно), но по стечение на обстоятелствата Петя разбра за Мими някои неща, които е правила скришом от нея и не й ги е казвала и т.н. Аз разбрах от Петя, че Мими ме е лъгала в продължение на 2 години, но нищо не е ставало между никого. Оттогава насам в рамките на 1 седмица с Петя започнахме да се виждаме по 1-2 пъти седмично, преди това двамата сме излизали само 1-2 пъти. Аз още, като разбрах за Мими какви глупости и неща е правила и не ми е казвала за тях, аз я отписах изобщо от хората, с които дружа, както и те вече не са най-добри приятелки. С Петя обаче както бяхме приятели, така нещо в мен просто трепна и си я харесах супер много !

Несериозното на нейния й приятел, е че той е на 23, тя на 18 и се виждат от време на време просто ей така, за да се поцелуват малко. :D Тя не от типа момичета, които биха пуснали на дадено момче за седмица-две. Според мен би изчакала поне още 2-3 месеца. И те дори и не са във връзка, нито са приятели с привилегии, нито ходят, нито нищо, просто се забиват да го кажа така.

И наистина в случая ми е супер странно как да подходя, когато се "пробвам". Директно с целувка? С разговор? Супер странно ми е, защото според мен тя мисли, че нашите отношения са просто приятелски. От друга страна аз не искам да я губя като приqтел, а й тя знае, че аз съм харесвал Мария и някак излиза, че едва ли не аз се пробвам с всяко момиче, а то изобщо не е така.

xXxPETYAxXx
03-01-2014, 09:49
Ами нормално си е да се виждат от време на време и да не правят секс, то така се почва сериозна връзка, а не виждат се, стават неразделни и почват да правят секс постоянно. Ама както и да е, това не е важно в случая, просто ми стана интересно, защото на мен ми звучи в реда на нещата.

По принцип не съм привърженик на разговорите, а на действията, но щом сте приятели ми се вижда по-добър вариант да поговорите.

fenastz
03-01-2014, 16:56
не