View Full Version : Сънища
CoockieMonster
03-04-2014, 08:09
Вярвате ли в тях? Вярвате ли, че това което сънувате има символика? Преверявате ли в интерент какво значат те?
п.с. Онзи ден имах странен сън и когато проверих какво значи това се оказа много зле. Пише: загуба, любивна раздяла, нещастие, мъка. Измъчвам се от 4 дена.
RapExotic
03-04-2014, 13:26
Сънищата са плод на собствените ти мисли между 12:00 и 20:00 часа през изминалия ден. Спомни си какво ти е минавало през главата в този промеждутък по-онзи ден. ;)
CoockieMonster
03-04-2014, 16:09
да минавало са лоши мисли, но да очквам ли раздяла или всичко това е глупост?
baby_baby
03-04-2014, 16:30
Една приятелка ми каза че ако сънуваш някой познат значи той мисли за теб и вярвам в това ;д
DisappointedDreamer
03-04-2014, 16:42
Уф.
Сънувала съм пантовката на Пепеляшка. Означаваше в съновника пътуване. Няколко дни по-късно заминах, без дори да знам, че ми предстоеше.
Сънувах война. Означаваше пожар. Същия ден сградата срещу нашата изгоря.
И мнооого такива. Не знам дали вярвам, честно казано. 'ма споделям, че не всичко е изключено.
RapExotic
03-04-2014, 21:37
^ Всъщност не. Всичко опира до психиката. Това, което сънуваш е само плод на твоите мисли и не включва аспекти в бъдещето, а само в миналото. Съновниците са изградени по една много елементарна система на вероятностите. Това е похвата и на повечето врачки и екстрасенси. Най-просто казано те се хващтат за дадена случка от близкото ти минало и чрез нея определят как е най-вероятно да се развият обстоятелствата от тук нататък. Примерно логично е ако си имал лошо преживяване на скоро и лоши мисли през деня, те да се превърнат в лош сън. Следователно тълкуванието ще е лошо и ще се сбъдне, но не защото си го сънувал, а заради обстоятелствата, които са те накарали да го сънуваш.
Май вярвам само в съня за зъбите.
Отвратителен сън. Вещае болести или смърт (ако в съня ти зъбите падат). Казват, че ако сънуваш, че ти падат предни зъби, значи ще си отиде някой твой близък, а ако са по задни, няма да е толкова близък. За жалост колкото пъти сънувам, толкова пъти се случват трагедии. Последният път сънувах, че ми падат зъбите и след 4 5 дена почина на баща ми 1-ви братовчед.
Аз имам чувството, че сънувам този сън, защото прекалено много си ги харесвам. :D Изчела съм 10 страници с коментари, в който млади и стари казват, че винаги щом сънуват този сън или някой се разболява тежко, или умира. Бабите също много вярват в него.
girlwithblueeyes
03-05-2014, 05:49
Попронцип не вярвам много много . Всичко си зависи от нагласата и психиката на човека
Не твърдя че сънищата не са пророк но не всички .
Аз много рядко спя понеже имам проблеми със съня . Но сънувам най-често войни и разни природни бедствия .
Нищо друго .
DisappointedDreamer
03-05-2014, 07:46
^ Всъщност не. Всичко опира до психиката. Това, което сънуваш е само плод на твоите мисли и не включва аспекти в бъдещето, а само в миналото. Съновниците са изградени по една много елементарна система на вероятностите. Това е похвата и на повечето врачки и екстрасенси. Най-просто казано те се хващтат за дадена случка от близкото ти минало и чрез нея определят как е най-вероятно да се развият обстоятелствата от тук нататък. Примерно логично е ако си имал лошо преживяване на скоро и лоши мисли през деня, те да се превърнат в лош сън. Следователно тълкуванието ще е лошо и ще се сбъдне, но не защото си го сънувал, а заради обстоятелствата, които са те накарали да го сънуваш.
Да, включва аспекти от миналото, които предсказват бъдещето в другата му форма.
Много изречения, а нищо съществено не каза..
Принципно не вярвам. Обичам да сънувам, защото после ми е интересно да си спомням какви малоумни неща съм правила/мислила през съня. :D
Само едно ми направи впечатление. Дядо ми наскоро сънува свой починал близък приятел. Това вещае смърт. След няколко дни баба почина. Но мисля, че съм сънувала починали близки, а не е ставало нищо, така че...
ха-ха днес урока ни по психология беше такъв, така че ще се опитам да кажа каквото съм запомнила.
Съня ти е породен от мислите ти преди два часа (т.е. два часа преди да заспиш). В повечето случаи няма никаква символика и т.н., просто това е нещо подсъзнателно. Ако те е страх от раздяла, е съвсем нормално да я сънуваш. Когато спим всъщност мозъка ни не спи, той работи още по-интензивно. В общи линии всичко е в главата ти и за най-добре спри да го мислиш, защото не е изключено и да започне да ти се повтаря този сън, а това само ще натовари психиката щом го приемаш толкова навътре. И по принцип съм чувала, че лошите сънища са на хубаво, така че ето ти още една причина да не се притесняваш.
MasOyama
03-05-2014, 21:15
Вярвате ли в тях? Вярвате ли, че това което сънувате има символика? Преверявате ли в интерент какво значат те?
п.с. Онзи ден имах странен сън и когато проверих какво значи това се оказа много зле. Пише: загуба, любивна раздяла, нещастие, мъка. Измъчвам се от 4 дена.
съновниците са измислица и в тях няма нищо вярно
но сънищата са един от най важните показатели за това какво се случва в живота ти , сънуваш обикновено нещата които те притесняват но не можеш да преодолееш или да споделиш. в сънищата ни излизат страховете ни , положителните емоции , мечтите ни и т.н. от това което сънуваш може да разбереш кое за теб е важно в живота , или къде да търсиш проблема :smt023 но трябва да го разгадаеш напълно сама , следвай символите :smt023