View Full Version : Забрана за филм
magic.. ™
03-06-2014, 22:19
Мога ли да отида на филм, забранен за лица под 16 години с пълнолетен придружител, въпреки че нямам навършените години или няма да се пуснат, независимо от придружителя?
Мисля, че няма да те пуснат. Мен лично не ме пуснаха, въпреки, че бях с братовчед ми, който е 10 години по-голям от мен :D
RapExotic
03-07-2014, 11:10
Ако той ти вземе билета и ти не си до него в този момент не мисля, че някой ще те спре. Освен ако не изглеждаш много малка разбира се.
В профила ти пише, че си на 16? Както и да е - ако не изглеждаш на 10 най-вероятно няма да те спрат ;) Освен да не ти искат лична карта (това ми се е случвало само веднъж, в АРЕНА), но най-вероятно няма :)
anonymous708973
03-07-2014, 16:17
Мога ли да отида на филм, забранен за лица под 16 години с пълнолетен придружител, въпреки че нямам навършените години или няма да се пуснат, независимо от придружителя?
На мой познат не му дадоха да влезе с баща си.
baby_baby
03-07-2014, 17:10
Според мен щом си с някой възрастен ще те пуснат
Didko_Beats
03-07-2014, 17:42
Mислите погрешно 8-) .. повярвайте ми знам го от личен опит ...
На нова година исках да си зема фойерверки , ама ма отпратиха щот съм нямал 18 ...
А мой съученик същия ден отишъл с малкия си брат (2-ри клас ) ... и му дали , по дяволите 8-)
Това едва ли е печелившата стратегия , но не само по-възрастния придружител може да ти свърши работа :lol:
BeTheOne
03-07-2014, 20:16
Трябва да те пуснат щом си с придружител и той обяви, че е с теб - за справка Закон за закрила на детето, чл. 8.
Поздрави!
BeTheOne
Да ви обясня. Има филми който са забранени за лица по 16 години,но с придружите ще ви пуснат.Има и филми който и с придружител няма да ви пуснат ... (Такъв например беше '' Вълка от Уоолстриит'' ) ...
Мисля че темата си я отворил/а заради филма '' 300 '' ... Той е забранен за лица под 16 години,и ще ти искат лична карта при закупуването ... Вчера така върнаха 3 деца ... :D
JuStElly
04-01-2014, 16:03
Възрастния трябва да отиде и да вземе билетите, ти си стой мирен/а и няма да имаш ядове.