PDA

View Full Version : За един недостатък ...

never_back_down_
03-09-2014, 18:00
С приятеля ми се заедно от 2 години. Обичаме се, показвал ми го е много пъти, но има един проблем или той има един недостатък, който понякога ме разстройва. Значи, когато сме на кафе с негови приятели или мои приятели, той обича да разсмива хората и просто понякога не се чува какво говори и казаното от него прозвучава по друг начин.

Не че казва кой знае какво, но казано като шега или не добре премислено, другите разбират погрешно и градът ни е безумно малък и клюкарите безумно много и се тръгват едни клюки. Говорили сме с него за това, той знае, че понякога не премисля добре и звучи гадно това, което казва. Аз знам, че не го мисли, но хората и тяхната глупава жажда за интриги и клюки. . .

Anonys
03-09-2014, 18:12
И к'во искаш да направим ние? Затвори го в карцер.

BlackEyedPeas
03-09-2014, 18:16
Не беше ли пуснала същата тема преди около 2-3 месеца?

hey.mistery
03-09-2014, 18:19
Всеки с недостатъците си. Перфектни хора няма. Щом се обичате какво ти пука какви клюки се разнасят насам и натам. Дори без шегите му, пак ще си има интриги и клюки. Хората са такива, а на теб да не ти пука. :) Пък и честно казано не мога да си представя какво точно казва и да изглежда по друг начин.

HollyGolightly
03-09-2014, 20:00
Тази тема я чета поне за 3ти път. Ако нещо не ти харесва- говориш с него, ако той отказва да се промени имаш две възможности, да се примириш с държанието му или да се разделите.

CrazyLittleThing
03-09-2014, 21:20
Дай пример какво точно казва.

fenkaaa
03-09-2014, 21:25
Дай пример какво точно казва.

Това мислех да попитам и аз.

lamer4e7o
03-09-2014, 23:04
Малък град казваш, а в профила ти пише „Пловдив“. Ако Пловдив за теб е малък град… ^^

Иначе трябва да си поговориш с него да се сдържа малко или не знам, ние няма по какъв особен начин да ти помогнем, за да не прави повече така той… :)

Hilary_
03-10-2014, 06:45
Е дай пример .. така не се разбира особено дали реално имаш проблем или просто си въобразяваш ..

baby_baby
03-10-2014, 09:27
Всеки с недостатъците си. Перфектни хора няма. Щом се обичате какво ти пука какви клюки се разнасят насам и натам. Дори без шегите му, пак ще си има интриги и клюки. Хората са такива, а на теб да не ти пука. :) Пък и честно казано не мога да си представя какво точно казва и да изглежда по друг начин.

+++

Tsukuda_Hiroshi
03-10-2014, 10:18
Да не би да сте от малко село случайно, ама да се изкарваш гражданка...? Не разбирам какво му е гадното да си от село...
Как да е... Я обясни - след като се обичате с човека и сте наясно с това - какво ти дреме за хорското мнение и клюки?

RapExotic
03-10-2014, 10:51
Нещо не схванах .. Прави се на шут за да забавлява хората и когато каже нещо сериозно те си мислят, че е на базик? Или говори сериозни работи, но хората не го взимат на сериозно?

fenkaaa
03-10-2014, 20:41
Нещо не схванах .. Прави се на шут за да забавлява хората и когато каже нещо сериозно те си мислят, че е на базик? Или говори сериозни работи, но хората не го взимат на сериозно?

Тъкмо щях да напиша второто, но забелязах, че двете ти мнения са почти едносмислени. И в двата случая излиза, че говори сериозно, но те не го приемат така, казано просто по различни начини, или ти просто си се объркал. хД

Може би по-скоро казва някакви шеги, а те ги взимат насериозно, щом момичeто казва, че после тръгват клюки и интриги.

Примерно: Аз спах с еди коя си, за което се шегува, а те го взимат сериозно и почват да го разправят. В началото си мислех, че казва неща, от които се засягат, но сега схванах, мисля, че е това :D

RapExotic
03-10-2014, 21:46
Тъкмо щях да напиша второто, но забелязах, че двете ти мнения са почти едносмислени. И в двата случая излиза, че говори сериозно, но те не го приемат така, казано просто по различни начини, или ти просто си се объркал. хД

Тц. Съвсем различни неща са. ;) Първото е, че нарочно говори разни простотии за да забавлява хората целенасочено и когато каже нещо наистина сериозно те си мислят, че е поредния базик. Второто е, че говори съвсем сериозни неща, но ги казва по такъв начин, с такава интонация и словоред, че на хората им изглежда иронично или абсурдно. Познавам хора и от двата типа ..

never_back_down_
03-13-2014, 19:23
Не сядаме на кафе и си разговаряме, той казва нещо на майтап, ноо хората го разбират погрешно и ,,бум'' след 3 дена сериала е готов.

Tsukuda_Hiroshi
03-14-2014, 04:34
И? Теб те притеснява кое? Мнението на селяните?