mlf
03-10-2014, 16:54
Така .. аз съм на 14 години .. имам сестра на 7.. майка ми има един развод зад гърба си, който беше между нея и моя татко, когото бях на 6, защото тя му изневери .. но той .. не той искаше развод, а тя .. взе мен, много пари и после дори на 2рата сватба на тати с 2рата му жена ограби неговата майка- моята баба ... пропиля всички пари да води М. по хотели и тн, а той и се обясняваше във вечна любов до края на дните им ... мда бе .. М. е баща на сестра ми. Така близо 7 години, но те така и нямат брак .. той и предложи, но тя отказа .. но последната година всичко излезе извън релси .. и парите на мама свършиха .. М. е болен мозък .. в критическата .. последната година престана да се прибира вкъщи (на негово име е къщата, ама е на кредит и още малко банката ще я вземе) вечер, почнаха много да се карат с мама, пробва се да и посегне, но аз го спрях, изгони ни една вечер ... когато сестра ми беше на село (при майката на мама) ... после пак ни "прибра", почна да овиква мама, че нямала пари и че нищо не правила, че не плащала сметките, а само ги трупала, че нищо не купувала за дома ... а всичко тя правеше ... и да ... иска да се махнем и ние правим всичко възможно, защото сами не искаме да седим тук ... мама има към 800 лв на месец и ще се справим (то и без тва той с нищо не помага ... само нервите ми взе, боклука), а си имаме и апартамент ... даже вчера и удари шамар пред мен ... само да посмее още един път ... лично ще го убия без ебавка ... и ще звънна на Закрила на детето и майката ... да ли полежи 24 часа в районното .... И да си кажа ... не искам да отида при баща ми .. просто не мога да ги оставя ..
Имам няколко въпроса и ще ви поискам съвет как да успея да премина през този стрес, ужас и тн ... докато се махнем оттук .....
1. Сестра ми се полага на майка ми и той няма право да я вземе по никакъв начин
2. За месечна издръжка (сигурна, 50лв) от него за сестра ми ние ли трябва да заведем дело или държавата си го съди
Моля ви дайте ми съвети ... как да издържа психически ... всяка вечер се прибирам със страх ... знам, че остана много малко да се махнем ... някакви 20 дни (ДАНО!) .. но нямам сили психически вече .. побърквам се като чуя гласа му и караниците ... почнах дори да пуша, пия успокоителни и тн ... и всяка вечер се моля на Бога и Богородица ...... ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ КАК ДА ИЗДЪРЖА ПСИХИЧЕСКИ .. КАКВО ДА МЕ КРЕПИ, ЗАКРИЛА ... И МОЛЯ ВИ ОТГОВОРЕТЕ НА ВЪПРОСИТЕ МИ
Имам няколко въпроса и ще ви поискам съвет как да успея да премина през този стрес, ужас и тн ... докато се махнем оттук .....
1. Сестра ми се полага на майка ми и той няма право да я вземе по никакъв начин
2. За месечна издръжка (сигурна, 50лв) от него за сестра ми ние ли трябва да заведем дело или държавата си го съди
Моля ви дайте ми съвети ... как да издържа психически ... всяка вечер се прибирам със страх ... знам, че остана много малко да се махнем ... някакви 20 дни (ДАНО!) .. но нямам сили психически вече .. побърквам се като чуя гласа му и караниците ... почнах дори да пуша, пия успокоителни и тн ... и всяка вечер се моля на Бога и Богородица ...... ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ КАК ДА ИЗДЪРЖА ПСИХИЧЕСКИ .. КАКВО ДА МЕ КРЕПИ, ЗАКРИЛА ... И МОЛЯ ВИ ОТГОВОРЕТЕ НА ВЪПРОСИТЕ МИ