Влез

View Full Version : Изневяра ли е и ако да, на какво се дължи?

Cofused
03-12-2014, 19:03
Здравейте!
Не знам как точно да започна поста си, до сега не съм се допитвала до вас. Ще се опитам да разкажа на кратко моята или по-скоро нашата история и ще ви помоля за съвет.
С приятеля ми сме заедно от около 6 месеца. Вярно, не е особено много и вероятно ще се изненадате като ви кажа, че го обичам ужасно много. По принцип връзката ни е от разстояние, но от понеделник той е при мен за една седмица. И тук идва моят въпрос-откакто е тук сънувам разни други познати или приятели. Онази вечер сънувах, че близък мой приятел ми се обяснява в любов. Половинката ми въобще не присъстваше в цялата история, сякаш въобще не съществуваше. Снощи пък сънувах, че аз, той и двама общи приятели (момче и момиче) сме на хижа/хотел заедно. Момичето и приятелят ми бяха отишли до магазина да вземат нещо за пиене ии не знам как точно се случи, но аз и момчето се озовахме в едно легло, гушнати. Мисля, че трябваше да ми покаже нещо на лаптопа. Та въпросното момче ме гушкаше в гръб и си говорихме за проблемите ми с приятеля ми (отскоро имаме малко проблеми заради неговата ревност, но мисля, че отчасти започваме да ги поизглаждаме). По едно време се обърнах към него и се гледахме очи в очи. Сякаш нещо ни подтикваше да се целунем. След целувката той се усмихна, но някак мрачно. И двамата осъзнавахме, че това е изневяра и ни беше супер кофти, но в същото време бяхме някак щастливи.
Първият сън не ми направи особено впечатление, но след втория малко се шашнах. Изневяра ли е това да сънуваш друг и то не един и същ човек? И възможно ли е тази хипотетична изневяра да се дължи на проблемите във връзката ни в последно време? Защо се появиха точно като той дойде тук? Много съм объркана и ще съм ви много благодарна, ако ми отговорите възможно най-бързо.
Благодаря предварително!

Tsukuda_Hiroshi
03-12-2014, 19:10
Това е само сън. Как може да е изневяра? Когато аз съм сънувал, че правя секс - това води ли се бройка? Не! Не споделяй на гаджето си за сънищата, за да не натягаш допълнително ситуацията. По-добре седнете и поговорете вурху проблемите си.

RapExotic
03-12-2014, 21:00
То и един поглед може да бъде изневяра. Дори само една мисъл пак може да е. Зависи какво значение отдаваш на такива неща. Ако им позволиш да се настанят в главата ти могат да съсипят и без това нестабилната ти връзка. Всъщност не съмият сън е изневярата, а тълкуванието което си си направила след него.

FlowerOfTheSun
03-13-2014, 11:55
Възможно е тези сънища да са един вид бягство от проблемите във връзката.Ако е много ревнив и постоянно ти се сърди заради други момчета ,дава на въображението доста работа.Мисля си ,че това е само временно,ако продължи поговори с гаджето ти или с някой ,на когото можеш да се довериш :)

Violenza
03-13-2014, 12:10
Божеее, аз ако направя моите сънища публично достояние, прокуратурата ще се самосезира. Или пък ще ме освидетелстват. :cool:
Не си вкарвай излишни филми в главата за изневери и т.н., това са просто сънища.

102
03-13-2014, 12:21
другия път сънувай тор и ще се хвалиш на приятелки че си изневерявала с него

baby_baby
03-13-2014, 12:40
Не не е изневяра а просто сън

TheDevilInMe
03-13-2014, 13:30
It was only just a dream... както се пее в песента :D Подобно нещо изобщо не е изневяра, не се самонавивай излишно, според мен всичко това е в резултат от страховете ти, че може да му изневериш или както сподели, заради това че се карате повечко, защото е ревнив. Аз ако спеделях на някого сънищата си определено вече щеше да ме е вписал в графата откачалка на годината иии най-вече те съветвам да си премълчиш за тях пред момчето.

Янархия_съм
03-13-2014, 14:02
Май обичаш да се вкарваш във филми. Нищо не е станало, не е нужно зорлем да си усложняваш живота.
Сън като сън.

krissi_to
03-13-2014, 18:45
Разбира се, че не е изневяра, но недей споделя на приятеля си тези сънища. Наистина само ще напрегнеш ситуацията, а това е просто един обикновен сън. :)