PDA

View Full Version : Малко помощ :)

beet1
03-13-2014, 09:00
Има едно момиче което харесвам , тя е с 2 години по-голяма от мен . С нея ходим в един и същи курс от 2 седмици ,във вторник и в четвърък ,но не се познаваме. Стоим почти един срещу друг и се поглеждаме в очите от време на време и се усмихваме един на друг ей така . Проблемът е , че незнам дали си има приятел пък и незнам как да и задам този въпрос , кога да я поканя да излезем на кафе да се поопознаем по-добре да изчакам ли още малко и за какво да я питам . Моля ви помогнете !!!

Янархия_съм
03-13-2014, 10:04
Е как ще се опознаете само като си се усмихвате? Аз не бих чакала, а бих действала веднага.

baby_baby
03-13-2014, 12:45
Запазнайте се и я покани на кафе няма нищо лошо в това

RapExotic
03-13-2014, 17:00
Покани я без значение дали си има приятел или не, но В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не и задавай въроса "Имаш ли си гадже?" директно. Това ще разбереш от контекста на разговора.

Didko_Beats
03-13-2014, 17:35
Моето мнение : ... Зарежи тая работа ...

beet1
03-13-2014, 19:43
Моето мнение : ... Зарежи тая работа ...

Защо така песимистично ??

FAKE IT
03-13-2014, 22:12
Не я питай директно дали си има приятел или не. Не отлагай, а действай възможно най-скоро. Поговорете си малко, разменете си фейсбуци/телефони или каквото там искате и от там се оговорете да излезете колкото се може по-бързо. Без двуседмични писаници, смс-и и не знам си какво преди да си я поканил да се видите. Е, хубаво е да не я зарибяваш за кафета-мафета още от първия ден, в който сте си разменили координати, а да я обработиш малко преди това, но не и да проточваш нещата прекалено.