PDA

View Full Version : Какво да направя? ПОМОЩ!

sladki64eto
03-13-2014, 16:00
Здравейте, искам да Ви помоля за помощ! Ъм темата е, че имам гадже от 3 месеца. Той е с 2 години по-голям от мен.Учим в едно и също училище и когато се засечем в училище аз не мога да говоря с него. Много се притеснявам,но ми е и много хубаво когато го видя. Неговите родители знаят, че аз съм му приятелка, но моите родители не знаят още. Преди 3,4 седмици 2 момичета (приятелки сме) ми казаха,че гледал другите момичета, говорел ''глупости'',закачал се с момичета и е опипвал една тях ( едната от двете момичета). Аз му се разсърдих и се чудех какво да правя. Дали да скъсам с него? Но сякаш ако скъсам с него, аз няма да мога да живея. Просто много го обичам. След това, едно момче,което познавам от 2,3 години ми каза, подобно нещо. И аз му се разсърдих ,не му говорех изобщо ( а по принцип когато той ме заговори му отговарях). И сега не му се сърдя. Но не знам какво да правя,ако още един път се случи нещо такова. Помогнете ми! Благодаря Ви предварително.

П.П: Аз много го ревнувам,от всички момичета,които са в училище и извън училище. И той също ме ревнува, даже от бившето ми гадже и от момчетата от неговия клас, от моя клас, от другите класове. Ами казано на кратко от всички момчета, с които мога спокойно да говоря, да се забавлявам с тях. Понякога ме побърква от ревност!

БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

TheMan9191
03-13-2014, 16:53
На колко си 12?! Разсърдваш му се и не му говориш като децата? Ако тръгнем да вярваме на всички хорски приказки, не знам какво ще стане. Щом имаш някакви съмнения в това най-добре е да поговорите заедно на 4 очи.

Не мога да разбера, защо като се засечете не можеш да говориш с него? Какъв е проблема ?

RapExotic
03-13-2014, 17:20
Изяснете се. Говорете и прекарвайте времето си заедно. Иначе що за връзка е това?

sladki64eto
03-14-2014, 16:09
TheMan9191 проблемът е, че когато той е при приятелите си държи се много различно. Просто сякаш мен ме няма. Много ме дразни когато прави така, и ако го поздравя, той понякога не ми обръща внимание. И според мен, не трябва да вярваме на хорските мнения, но днес аз сама видях, че опипва момичетата. Въпреки,че той ме видя и пак го направи!!! И не съм на 12, да знам държа се като дете!! Офф незнам просто как да се държа. Трябва да се държа нормално, но вече толкова го ревнувам, че ... нямам думи!!

TheMan9191
03-14-2014, 16:29
Просто поговорете. Изяснете се, защо те игнорира понякога, държи се по такъв начин с други момичета и накрая прецени какво да правиш. Ако наистина има чувства и държи на теб, той няма да тръгне да обарва други момичета.

sladki64eto
03-14-2014, 17:05
Благодаря Ви за съветите. ;)

anonymous708973
03-14-2014, 17:41
А на колко си?

Tsukuda_Hiroshi
03-14-2014, 18:09
Ти си на 16. Той е на 18. Как искаш да се държи с теб? Нито той е зрял и олегнал, нито ти...

sladki64eto
03-15-2014, 10:20
Tsukuda_Hiroshi искам да се държи по-добре с мен. Както написах по-горе, той се държи много различно когато е с приятелите си,не му пука за мен. :/

baby_baby
03-15-2014, 14:50
Ти си на 16. Той е на 18. Как искаш да се държи с теб? Нито той е зрял и олегнал, нито ти...

Това

Justwickeds
03-15-2014, 15:29
^^^ +++ Aма не е само това.Просто повечето мъже когато са с приятелите си ...стават други.Водят им се по акъла, игнорират тотално половинките си. Мислят си,че без приятелите не може, и че те са най-важните.Често не осъзнаваме колко нараняваме хората до нас. Една приятелка така беше по ред 4 години. Не знам как изтърпя! Но момчето и дори след откровен разговор и заяви,че приятелите му са по важни от нея. И не само - жените са склонни да правят горе долу същото. Нагледал съм се какво правят приятелките на мои приятели, в кафенетата. Пълен игнор. Но 1 приятел така направи,че извъртя нещата в негова полза. Всичко е във вашите ръце. Менажиране му е майката.

krissi_to
03-18-2014, 12:36
Ама как така те е срам да си говориш с него в коридорите а ходите от 3 месеца.. ?! Вие излизате ли изобщо, виждате ли се?

sladki64eto
03-22-2014, 19:01
krissi_to Ами много ясно, че се виждаме и излизаме и т.н, но просто в училище е различно... Както той се държи различно в училище и пред приятелите си, така и при мен настъпва някаква промяна... Не знам защо е така... Но когато го видя, с когото и да е, не знам какво да правя,как да се държа...

ПП: Благодаря Ви много, за съветите ;)

sladki64eto
03-22-2014, 19:04
Justwickeds Амии приятелите му не ме игнорират,напротив подкрепят връзката ни,но просто не знам как става той става много по-различен. А и като си пишем в Фейсбук или като си пращаме СМС-и той е много по-мил отколкото изглежда... Не знам, защо се държи така,но искам да науча :)

ПП: Благодаря,за съветите

djipsito
03-23-2014, 02:03
Оф, мъжете винаги са различни като са с приятелите си. Тва не значи, че не му пука за теб.
Е, сега... ако те унижава и т.н разни глупости пред тях, не е нормално, естествено.

Take_That
03-23-2014, 13:55
Изяснете се. Говорете и прекарвайте времето си заедно. Иначе що за връзка е това?

Абсолютно