View Full Version : Искам този номер да спре да ме търси.
Снощи някакъв номер не спря да ми звъни и да ми праща смс-и от сорта на 'бебе', ':*' и т.н. Този номер не ми е познат, звъннах и обясних на човека който ме 'тормозеше' че не знам кой и явно си праща смс-ите на грешен човек, само че той не благоволи да спре. Направих му номера на авто-отхвърляне и съобщенията ги маркирах като спам. Обаче след като направих това изтрих номера от регистрите (където показва, че ме е търсил), сега може ли пак да ми звънне или да ми напише смс?
mlakniwe
03-22-2014, 07:47
http://www.kaldata.com/forums/topic/224218-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%84%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D 0%BD-%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%BE%D0%B7/
Звъннах поне 10 пъти на 123 и след като натисна шибаната цифра 5, за да се свържа с оператор оная продължава да си говори и изобщо все едно не съм направила нищо. Ако обаче я натисна втори път започва да се обяснява, че това което съм въвела е грешно????????
Звъннах поне 10 пъти на 123 и след като натисна шибаната цифра 5, за да се свържа с оператор оная продължава да си говори и изобщо все едно не съм направила нищо. Ако обаче я натисна втори път започва да се обяснява, че това което съм въвела е грешно????????
Щом е тъй, отиваш директно в Глобул! нали звъниш на "123" значи си към тях, отивай и на място им кажи!
Между другото, с какъв телефон си? Samsung Galaxy? iPhone? Xperia?
iPhone имат опция, с която директно да блокираш номер, и когато се опита да ти звънне, постоянно му казва че разговаряш.
Samsung Galaxy SII
аз един път го направих на авто-отхвърляне, обаче мисля че след това пак ми звънна и получих няколко смс-а (не съм сигурна, защото аз си бях легнала и като станах още бях сънена и нямам много голям спомен колко пъти ми е звънял). След последния път, в който му направих номера на авто-отхвърляне и му маркирах съобщенията като спам не е звънял, нито е писал, обаче се притеснявам това да не се повтори пак.
Бтв аз преди да звънна на 123 ми казаха, че на какъвто и оператор да си трябва да се звъни на 123? 8-) Иначе съм на виваком, не съм на глобул.
Samsung Galaxy SII
аз един път го направих на авто-отхвърляне, обаче мисля че след това пак ми звънна и получих няколко смс-а (не съм сигурна, защото аз си бях легнала и като станах още бях сънена и нямам много голям спомен колко пъти ми е звънял). След последния път, в който му направих номера на авто-отхвърляне и му маркирах съобщенията като спам не е звънял, нито е писал, обаче се притеснявам това да не се повтори пак.
Бтв аз преди да звънна на 123 ми казаха, че на какъвто и оператор да си трябва да се звъни на 123? 8-) Иначе съм на виваком, не съм на глобул.
Извинявай, но няма значение на кой оператор си, дано това което си направила да е помогнало, да не звъни.
Но ако продължи, на твое място веднага ще отида, за да разбера какъв е този и защо пише подобни работи, и да направят нещо по въпроса. :) "Според мен, това е някой който те познава г/д"
anonymous708973
03-23-2014, 10:43
след като направих това изтрих номера от регистрите (където показва, че ме е търсил),
Това няма никакво отношение по въпроса.
Отиваш при виваком на място и искаш да блокират номера. Би трябвало и смс-и да могат да се блокират.
Извинявай, но няма значение на кой оператор си
Ами защото ти по-горе каза, че щом звъня на 123 сигурно съм на глобул и аз заради това уточнявам. 8-)
А иначе този номер спря да ми звъни и да ми изпраща смс-и, дано и да не се повтаря това, защото в рамките на 24 часа щях да се побъркам ;d.
JuStElly
04-01-2014, 15:53
На моя телефон (галакси с3) има опция блокиране на номер, мисля, че и на с2 има нещо подобно... виждала съм го и на много други телефони с андроид и наистина работи (пробвахме го ;д)