.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Мега фен Аватара на Зайче..

Искам този номер да спре да ме търси.

Снощи някакъв номер не спря да ми звъни и да ми праща смс-и от сорта на 'бебе', ':*' и т.н. Този номер не ми е познат, звъннах и обясних на човека който ме 'тормозеше' че не знам кой и явно си праща смс-ите на грешен човек, само че той не благоволи да спре. Направих му номера на авто-отхвърляне и съобщенията ги маркирах като спам. Обаче след като направих това изтрих номера от регистрите (където показва, че ме е търсил), сега може ли пак да ми звънне или да ми напише смс?
    http://ask.fm/iwwkaa

Звъннах поне 10 пъти на 123 и след като натисна шибаната цифра 5, за да се свържа с оператор оная продължава да си говори и изобщо все едно не съм направила нищо. Ако обаче я натисна втори път започва да се обяснява, че това което съм въвела е грешно????????

Голям фен Аватара на G3GaSa
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Звъннах поне 10 пъти на 123 и след като натисна шибаната цифра 5, за да се свържа с оператор оная продължава да си говори и изобщо все едно не съм направила нищо. Ако обаче я натисна втори път започва да се обяснява, че това което съм въвела е грешно????????
    Щом е тъй, отиваш директно в Глобул! нали звъниш на "123" значи си към тях, отивай и на място им кажи!

Между другото, с какъв телефон си? Samsung Galaxy? iPhone? Xperia?
    iPhone имат опция, с която директно да блокираш номер, и когато се опита да ти звънне, постоянно му казва че разговаряш.

Samsung Galaxy SII
    аз един път го направих на авто-отхвърляне, обаче мисля че след това пак ми звънна и получих няколко смс-а (не съм сигурна, защото аз си бях легнала и като станах още бях сънена и нямам много голям спомен колко пъти ми е звънял). След последния път, в който му направих номера на авто-отхвърляне и му маркирах съобщенията като спам не е звънял, нито е писал, обаче се притеснявам това да не се повтори пак.
    Бтв аз преди да звънна на 123 ми казаха, че на какъвто и оператор да си трябва да се звъни на 123? Иначе съм на виваком, не съм на глобул.

Голям фен Аватара на G3GaSa
    Samsung Galaxy SII
    аз един път го направих на авто-отхвърляне, обаче мисля че след това пак ми звънна и получих няколко смс-а (не съм сигурна, защото аз си бях легнала и като станах още бях сънена и нямам много голям спомен колко пъти ми е звънял). След последния път, в който му направих номера на авто-отхвърляне и му маркирах съобщенията като спам не е звънял, нито е писал, обаче се притеснявам това да не се повтори пак.
    Бтв аз преди да звънна на 123 ми казаха, че на какъвто и оператор да си трябва да се звъни на 123? Иначе съм на виваком, не съм на глобул.
    Извинявай, но няма значение на кой оператор си, дано това което си направила да е помогнало, да не звъни.
    Но ако продължи, на твое място веднага ще отида, за да разбера какъв е този и защо пише подобни работи, и да направят нещо по въпроса. "Според мен, това е някой който те познава г/д"

anonymous708973
    Guest
    след като направих това изтрих номера от регистрите (където показва, че ме е търсил),
    Това няма никакво отношение по въпроса.

Отиваш при виваком на място и искаш да блокират номера. Би трябвало и смс-и да могат да се блокират.

Цитирай Първоначално написано от G3GaSa Виж мнението
    Извинявай, но няма значение на кой оператор си
    Ами защото ти по-горе каза, че щом звъня на 123 сигурно съм на глобул и аз заради това уточнявам.
    А иначе този номер спря да ми звъни и да ми изпраща смс-и, дано и да не се повтаря това, защото в рамките на 24 часа щях да се побъркам ;d.

Голям фен Аватара на JuStElly
    На моя телефон (галакси с3) има опция блокиране на номер, мисля, че и на с2 има нещо подобно... виждала съм го и на много други телефони с андроид и наистина работи (пробвахме го ;д)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си