View Full Version : Момиче
Здравейте!
Както става докъде от заглавието става въпрос за момиче.
Хареса ми едно момиче,което работи като барманка в едно кафе.
Кафето е доста голямо и съответно тя има доооста работа.
Приятели,които често посещават кафето в което тя работи ми дадоха нейния
фейсбук профил.Пратих и покана,тя прие.Писах и-греда!Не отговаря.....
Мисля си да и изпратя букет с картичка-по тази идея търпя критика....
Не зная как да подходя...не искам да е поредния опит,несполучлива свалка....
Подскажете ми....,моля!
Просто иди и я заговори...Това с букета е малко Creepy
Нека да чуем и други мнения по темата
Night Star
03-24-2014, 17:25
Амми аз предлагам да започнеш да ходиш в това кафе... Тя познава ли те?? Ако не те познава как искаш да я сваляш? Опознайте се ии ала-бала започни да я каниш на срещи... Пращай и цветя, НО СЛЕД КАТО СЕ ОПОЗНАЕТЕ, разменете си номерата закачай я ии ще видиш дали тя ти отвръща
Букет цветя с картичка от непознат?!?!?!?! Пиша го с толкова много въпросителни и удивителни, за да усетиш колко лоша е идеята. Ходиш в кафето редовно, заговаряш я, чешете си езиците, някоя вечер я каниш да излезете след кафенето и така. Само да не е в кафене, че сигурно и е писнало на мацката.
Night Star
03-24-2014, 17:36
Само да не е в кафене, че сигурно и е писнало на мацката.
Да, сагласна съм по-скоро на вечеря в някой ресторант или у вас
gamblerpimp
03-24-2014, 17:41
kaji i 4e e mn qka i ako ti kaje 4e ti su6to i kaji da izlizate ako ti kaje nmz 6a i kaje6 dgd - suvet ot pimp daddy
Във въпросното кафе ходя от време на време с приятели по неволя.
Има доста работа с хора и респективно води много разговори макар и кратки.
Имам един шанс да я впечатля,да и привлека вниманието.....
Много се е променила представата ми за изпращане на букет цветя от таен обожател....
Не ѝ пращай цветя. Заговори я, ходи често в кафето. След няколко разговора можеш да ѝ подариш едно цветенце.
RapExotic
03-25-2014, 08:53
Не ѝ пращай цветя по няколко причини: Не те познава и няма да има съответния ефект, може да е обвързана и да има проблеми с гаджето, показва липса на смелост и бягане от реалното запознаство. По фейса не очасвай да ти пише, преди да си се запознал лично с нея. Нямаш представа колко непознати хора на ден и пишат с всякакви изтъркани лафове, ако е готина. Запознай се с нея, поприказвайте и я покани някой път да излезете.
Не ѝ пращай цветя по няколко причини: Не те познава и няма да има съответния ефект, може да е обвързана и да има проблеми с гаджето, показва липса на смелост и бягане от реалното запознаство. По фейса не очасвай да ти пише, преди да си се запознал лично с нея. Нямаш представа колко непознати хора на ден и пишат с всякакви изтъркани лафове, ако е готина. Запознай се с нея, поприказвайте и я покани някой път да излезете.
Теоретично си прав,практически грешиш-няма гадже,почти не влиза във фейса....
baby_baby
03-25-2014, 14:07
Амми аз предлагам да започнеш да ходиш в това кафе... Тя познава ли те?? Ако не те познава как искаш да я сваляш? Опознайте се ии ала-бала започни да я каниш на срещи... Пращай и цветя, НО СЛЕД КАТО СЕ ОПОЗНАЕТЕ, разменете си номерата закачай я ии ще видиш дали тя ти отвръща
Това
OverDrive
03-25-2014, 14:57
Аве то може и това с цветята да се получи по някакъв начин. Например в картичката пишеш: "От не чак толкова непознат." Покажи й някак, че са от теб. Накарай я да се чуди, tease-вай я!
DarknessAngel
03-25-2014, 15:09
Заговори я, на първо време, букета после.
Tsukuda_Hiroshi
03-25-2014, 15:32
Просто иди и я заговори...Това с букета е малко Creepy
Подкрепям... Постъпи като мъж - отиди, говори с момичето. Представи й се. По държанието й ще усетиш дали те харесва или се пита "Какво иска тоя от мене". Не оставяй друг да ти прави играта... Приятели или куриери с цветя.. + това мога да кажа, че тия явно не са й кой знае какви приятели, щом са й дали фейса без да я питат. Аз бих се озъбил на такива хора.
Night Star
03-28-2014, 19:29
Ако й пратиш веднага цветя ще се получи така: Някой си идиот се опитва да ме сваля ПОРЕДНИЯТ.. Абе майната му..
Ако й пратиш веднага цветя ще се получи така: Някой си идиот се опитва да ме сваля ПОРЕДНИЯТ.. Абе майната му..
Според мен зависи от големината на букета...:D :D :D
ragnarokus
03-29-2014, 17:42
Ще те помисли за смахнат.
Кво си се надъхва още с тоя букет :D Не се излагай,молим
Като гледам ти си си тежък случай,така че и да я заговориш,надали ще се получи нещо
Ще те помисли за смахнат.
Е нали за жените размерът е от значение....само,че понеже са жени не уточняват размера на какво.... :D :D :D
Кво си се надъхва още с тоя букет :D Не се излагай,молим
Като гледам ти си си тежък случай,така че и да я заговориш,надали ще се получи нещо
Прост песимист
Margarita_Andreevaa
03-30-2014, 22:17
Ако бях на нейно място и не те познавам шанса да ти приема приятелството във ФБ е голямо, да ти отговоря не чак толкова, а букета ще привлече вниманието ми, ако разбира се не е с някакво психарско или изтъркано послание в картичката. Но щом е толкова натоварено в кафето, можеш да го пратиш и след това да и подскажеш, че е от теб. Ако не е от онези кифли, надувки би трябвало да я заинтересуваш :)
Eagle 123
03-30-2014, 23:37
Aми авторе, просто намери пътя до сърцето й, колкото и трудно да ти изглежда засега - споко, не е чак така.. С правилния подход, жест, поведение и думи би й завъртял главата.. Дано шанса да е на твоя страна, фортуна - и тя .. Хайде сполай ти, очаквам накрая всичко да ти се получи, както си го мечтаеш и премисляш ;) Само че по-добре поне за мен е да я изчакаш след работа, да я спреш и й кажеш примерно " Здравей! Не се притеснявай и аз не те познавам, но бих се успокоил ако се опознаем ;) Предложи и малко романтика, примерно в някое по-неоживено местенце - някаква сладкарница за мен изглежда точното решение, и там да направиш първата крачка ти :) Поне опитай нещо, каквото и да е - прави каквото трябва, пък да става каквото ще !
Благодаря на всички включили се по темата.Специални благодарности на Eagle 123.
Продължение на темата:
Бяхме се събрали с приятелите по неволя в кафето,което беше пусто.
Момичето имаше малко работа и помоли някой от нашата маса да и помогне.
Реагирах мигновено.Помогнах и я заговорих.Разменихме си само по няколко думи,
но бяха достатъчни....
Днес и изпратих букет от цветя..... привлякох вниманието и но май няма да има продължение.....
За да сваляш сервитьорки (или момичета на работното им място) трябва да знаеш, какво правиш - защото, знаеш ли колко много мъже се пробват с тях ;) но като гледам, че си написал, че ще и подаряваш букет, щом не ти е отговорила в Facebook. Значи не си от тези типове :D
Като за начало имай самочувствие и бъди леко нахален.. ако имаш възможност ходи и с други момичета в това кафе, нека те види, че си заобиколен от жени и не те боли дали някоя ще те отреже и некви такива.
Като поръчваш нещо завържи някакъв разговор, но недей да питаш за работата и!!
За да сваляш сервитьорки (или момичета на работното им място) трябва да знаеш, какво правиш - защото, знаеш ли колко много мъже се пробват с тях ;) но като гледам, че си написал, че ще и подаряваш букет, щом не ти е отговорила в Facebook. Значи не си от тези типове :D
Като за начало имай самочувствие и бъди леко нахален.. ако имаш възможност ходи и с други момичета в това кафе, нека те види, че си заобиколен от жени и не те боли дали някоя ще те отреже и некви такива.
Като поръчваш нещо завържи някакъв разговор, но недей да питаш за работата и!!
Знам,че конкуренцията е голяма.Затова бях и различен.
Някои просто се опитват да я заговорят.
Не ще,а вече го подарих.Оригиналност 6+.
Писахме си.... и тъпото е че се оказа,че си има приятел.... Малко плахо и съмнително ми
се струва,но ще трябва да повярвам.Още по-тъпото е че ми каза вчера (на 13-ти).
А сега какво?От тук нататък какво?
Al3ksandra
04-14-2014, 15:40
Дали не те тества? Сигурно ли е че има приятел? Ако да, ще трябва да се примириш че няма да се получи със нея..
Дали не те тества? Сигурно ли е че има приятел? Ако да, ще трябва да се примириш че няма да се получи със нея..
Това и аз се чудя.Това поражда въпроса защо да ме тества?Може да не съм и достатъчно симпатичен....теории и възможности може да си измисляме и изброяваме до утре.
Мисля си да и пусна опашка.Това би елиминирало всякакви съмнения.
Не ми се иска....и много много трудно се примирявам...
Това и аз се чудя.Това поражда въпроса защо да ме тества?Може да не съм и достатъчно симпатичен....теории и възможности може да си измисляме и изброяваме до утре.
Мисля си да и пусна опашка.Това би елиминирало всякакви съмнения.
Не ми се иска....и много много трудно се примирявам...
Аз само за 2 теории се сещам:
1. Наистина си има гадже и не иска да я занимаваш.
2. Лъже те, че има гадже, за да не я занимаваш.
Аз само за 2 теории се сещам:
1. Наистина си има гадже и не иска да я занимаваш.
2. Лъже те, че има гадже, за да не я занимаваш.
Супер.Сведохме ги до две.Остава да разберем,коя е вярната.
Al3ksandra
04-16-2014, 17:06
Не знаем коя е със сигурност вярната, но и двете теории не са в твоя полза. Има ли развитие по въпроса до днешна дата?
Не знаем коя е със сигурност вярната, но и двете теории не са в твоя полза. Има ли развитие по въпроса до днешна дата?
Доста странно,но и двете теории са тотално сгрешени или по-скоро тотално грешни.
Тя инициира разговорите....въпреки,че си говорим(пишем) за по-скоро общи неща.
тя дори не те познава отиди и се запознайте ако си допаднете може и да се получи нещо
това с букета е малко прекалено
strawberry88
04-21-2014, 00:12
Супер.Сведохме ги до две.Остава да разберем,коя е вярната.
Която и да е вярната, тебе т'ва не те топли особено. Просто се примири и продължи. Нормално сега да ти е гадно, ама...
C0oKieS, четеш ли изобщо?
Която и да е вярната, тебе т'ва не те топли особено. Просто се примири и продължи. Нормално сега да ти е гадно, ама...
C0oKieS, четеш ли изобщо?
Да да да...те хубавите ябълки само прасетата ги ядат...
Пич, безнадежден случай си. Остави мацката намира. Чудя ви си понякога на акъла-казала ти е, че си има приятел, дали истина или лъжа е това, теб не те грее..Оставяй я да диша, стига си се напъвал..
Пич, безнадежден случай си. Остави мацката намира. Чудя ви си понякога на акъла-казала ти е, че си има приятел, дали истина или лъжа е това, теб не те грее..Оставяй я да диша, стига си се напъвал..
Аз съм я оставил...тя е тази,която ми пише...
Явно си friendzone-нат..Преодолей го..
Започвам процес по преодоляване....
Къде си оставих бутилката с уиски?
AnarchyBoy
04-22-2014, 14:56
жалък. :(
AnarchyBoy
04-22-2014, 14:56
по жалък от Колето, смятай.. :(
по жалък от Колето, смятай.. :(
Не съм те питал за мнението ти.
Незнам ама май нямаш големи шансове.