PDA

View Full Version : Приемат ме,като "сексуален обект" -.-

TROLLDADLOLCAKE
04-02-2014, 15:06
Здравейте,историята ми е следната.Преди няколко месеца се разделих с момичето,което обичах и продължих напред.Мина известно време и реших да пробвам с друго момиче.Първата беше волейболистка - коренно различна от бившата ми.Запознахме се,излязохме на кино и на третия ден ме покани у тях "да гледаме някой филм"..Отидох в тях и малко след това тя започна с намеците за секс..и го направихме..след това обаче стана нещо,което поне мен ме учуди.Не спираше да ми звъни,да ме вика в тях и дори беше разказала на приятелките си всичко с подробностите,което мен ме вбеси адски много и я "заебах".Мина седмица - две и се запознах с друго момиче.Три дни,след като се запознахме с нея,бяхме заедно на рожден ден на общ приятел,пихме и тя също поиска да го направим,при което на мен ми кипна (сега мн хора ще кажат "ти си ебати простия,еби бе!" " и си тръгнах,просто ей така.От 5- 6 дена се занимавам с трето момиче и нещото,което ме притеснява,е че тя също започна да намеква за "секс" и просто вече се побърквам тотално.НЕ вярвам да съм чак толкова привлекателен пък,че всяка да иска да спи с мен и вече започвам да се чудя защо става така.Не искам момиче до себе си,което да ме приема просто,като "сексуален обект",а искам прекрасно момиче,което да обичам и да се грижа за нея,уви не се получава.Та исках да ви питам за някакъв съвет или ако някой е минал през подобен период да сподели...

li0n
04-02-2014, 15:11
Аз не мога да повярвам :D

li0n
04-02-2014, 15:13
Чукай ги, пък може да има обратен ефект - да не те искат за секс повече, а за сериозна връзка.

lamer4e7o
04-02-2014, 15:13
Съвет лично аз не мога да ти дам, поради простата причина, че вече трябва да се свиква с това, както и с мисълта, че голяма част от момичетата в днешно време искат точно това — само секс. Особено, ако са на възраст до 18 годинки примерно, не че и над пълнолетието не го искат, но това е друг въпрос…

Но за да не кажеш, че поста ми е спам, все пак ще бъде добре, щом не искаш само да спиш с тях, преди това да им го казваш — примерно, че не искаш само да ги ч*каш, а искаш нещо повече и т.н.

stynioo
04-02-2014, 15:14
ти си няква секс машина , човече.
сигурно първата те е разправила на целия град и сега всички искат да те пробват.

2ри вариант - спри ганджата.

baby_baby
04-02-2014, 15:46
Е*ати проблемите имаш :д като не искаш да го правиш не го прави

102
04-02-2014, 16:36
аз пък те приемам като поредния балък така че няма от кво да се притесняваш

bReAk3R
04-02-2014, 23:01
Според мен е направил темата да се изфука така и да се направи на скромен, няма как да е толкова тъп. :д :д Като се замисля.. те ти се предлагат забога.. Еби.

sramejlivkaa
04-03-2014, 00:08
Знам ли явно, не търсиш на правилното място и все такива ги намираш. То няма как да знаеш какво ще е въпросното момиче. Гледай да е някое по скромно, с по-миловидно излъчване, нямам впредвид някоя задръстенячка.
Проблема ти може и да е там, че не подхождаш правилно. Не започвай със "зарибявките", преди да си я опознал. Гледай освен да те привлича да ти допадне и по характер. А секса го оставете за по напред.
Това е, което мога да ти кажа аз.

sramejlivkaa
04-03-2014, 00:15
Съвет лично аз не мога да ти дам, поради простата причина, че вече трябва да се свиква с това, както и с мисълта, че голяма част от момичетата в днешно време искат точно това — само секс. Особено, ако са на възраст до 18 годинки примерно, не че и над пълнолетието не го искат, но това е друг въпрос…

Аз пък съм на мнение, че момчетата искат само секс, но айде.

TROLLDADLOLCAKE
04-03-2014, 01:48
ти си няква секс машина , човече.
сигурно първата те е разправила на целия град и сега всички искат да те пробват.

2ри вариант - спри ганджата.

Тревата не ми понася..като искаш го разбирай.Два пъти пушиx на 15 и на третия приключих в спешно и толкоз ми беше гадно,че сега само като помириша такова нещо бягам,като дявол от тамян.Относно останалата част - Имаше такъв случай,но беше преди повече от година..и не че се хваля,но ДА.

TROLLDADLOLCAKE
04-03-2014, 01:51
Според мен е направил темата да се изфука така и да се направи на скромен, няма как да е толкова тъп. :д :д Като се замисля.. те ти се предлагат забога.. Еби.

Грам,не ми е до това да се изфукам.Какво печеля да се "изфукам" пред хора,които дори не знам първите им имена?Просто явно повечето не разбраха..На 18 съм и ми се ще сериозна приятелка,човек до мен, а не просто някоя си,която иска само да спи с мен.И не си мисли,че не ми се ебе,просто ми става тъпо,че само за т'ва ставам един вид :D ( последно време )

TROLLDADLOLCAKE
04-03-2014, 01:54
Знам ли явно, не търсиш на правилното място и все такива ги намираш. То няма как да знаеш какво ще е въпросното момиче. Гледай да е някое по скромно, с по-миловидно излъчване, нямам впредвид някоя задръстенячка.
Проблема ти може и да е там, че не подхождаш правилно. Не започвай със "зарибявките", преди да си я опознал. Гледай освен да те привлича да ти допадне и по-характер. А секса го оставете за по напред.
Това е, което мога да ти кажа аз.

Замислих се над думите ти и си доста права за повечето неща.Винаги го започвам със забивките и като се замисля до сега и c трите сме имали поне по 2 - 3 познати и може би ми се носи лошата слава от преди време..Наистина ще опитам твоя подход и дано този път да е различно.Благодаря ти.

П.С - Ако пък не стане,почвам наред и тва е..няма кво да се депресирам на 18 съм,живота е пред мен :)

TROLLDADLOLCAKE
04-03-2014, 01:59
Чукай ги, пък може да има обратен ефект - да не те искат за секс повече, а за сериозна връзка.

Ти маи си най - прав/а.Маи трябва да започна без да мисля много,като до сега.В крайна сметка за всяко нещо идва време...явно сега ми е времето просто да правя бройки..

П.С - Гледам,че и ти като мен си от Maina Town и навярно знаеш колко са ни "читави" 85% от момичетата ни (говоря за 15-18 годишните) ..така че няма к'во да го мисля повече.Благодаря на всички.

The Cheetah
04-03-2014, 05:03
ahahahahhahahahahahhahahahahahahaha

102
04-03-2014, 07:32
ahahahahhahahahahahhahahahahahahaha

+1000

Зайче..
04-03-2014, 08:25
Е, ти толкова ли не можеш да прецениш коя става за един път и коя е стойностно момиче? Защото на 15 годишна възраст (някъде прочетох, че става въпрос за толкова години май) не мисля, че е супер нормално момичетата да искат само секс от момчетата, че и после да се хвалят и да си разказват житието и битието на сульо и на пульо. А и от начина на поведение (дори да не е пряко свързано с теб) малко или много си проличава коя е миндил и коя не.

li0n
04-03-2014, 08:35
Пловдивчанки са супер разюздани, да. Но това не значи, че няма и свестни момичета сред тях. Пък ако толкова една не можеш да намериш, почвай от 19 нагоре.. ако ти кажа колко навити има на по-малки няма да ми повярваш. 8-)

3oPuTy
04-03-2014, 09:31
Това е втората такава тема, която виждам в този форум. Предишната беше пусната преди месец-два, знам ли? :D Чак вече става скучно да се четат подобни неща.

RapExotic
04-03-2014, 09:57
Ако се движиш сред момичета тип "нощни птици" не очаквай да намериш това, което искаш. Момичетата от твоя тип не са там.

sramejlivkaa
04-03-2014, 10:03
П.С - Ако пък не стане,почвам наред и тва е..няма кво да се депресирам на 18 съм,живота е пред мен :)

И да не стане все ще срещнеш правилното момиче. Не всяко момиче търси само секс.

anonymous708973
04-03-2014, 12:58
Въх, каква слава ни се носела на пловдивчанки, пък аз да не знам 8-)

Някой горе беше дал "великолепния" съвет човекът да им обяснява как иска нещо сериозно преди да е спал с тях. Вие сериозни ли сте?

Авторе, другаде ги търси мацките.

xXxPETYAxXx
04-03-2014, 13:08
Аз не съм съгласна, че щом искат секс от рано, значи задължително те приемат само като сексуален обект.

TROLLDADLOLCAKE
04-04-2014, 03:30
Както казах,явно просто сега НЕ ми е времето за сериозна връзка,знам ли..А и както в началото предположих,че ще има хейт "Еби бе глупак" .. Ем не е точно така,защото Пловдив не е толкова голям град и дето се вика всички сме баджанаци..Не ми се ще утре да ми се носи слава на курвар и нацяло да убия всички надежди да си намеря свястна приятелка..но както се заформят нещата май на там отива..

TROLLDADLOLCAKE
04-04-2014, 03:33
Ако се движиш сред момичета тип "нощни птици" не очаквай да намериш това, което искаш. Момичетата от твоя тип не са там.

Тук имаш право,преди всеки божи Петък и Събота си знаех бар и дискотека като молитва,но от 6 месеца насам,като че ли ми дойде акъла в главата и започнах да ходя на фитнес,на карате и неделя ходя на плуване и вече хич не ми e до барове - не,че не ми се ходи,но предпочитам да си давам парите за нещо ползотворно,отколкото за алкохол.Може би аз самия съм си изградил представа за "перфектното момиче" точно в тези "нощни птици" .Не знам и аз вече..

anonymous708973
04-05-2014, 00:16
Добре бе, аз имам един въпрос - свестните момичета не ходят на бар, така ли?

Auriss
04-05-2014, 02:44
той какво пише - ти какво четеш :lol:

Споко, свястна си, нищо че ходиш на бар :cool:

Зайче..
04-05-2014, 08:09

свестните момичета си стоят вкъщи с поло и забрадка и знаят само да чистят и да готвят :)
ти това сега ли го разбираш? ахаххаха 8-)

102
04-05-2014, 08:10
знаят да чистят и да готвят :)

зимай пример

Зайче..
04-05-2014, 08:12
зимай пример

А ти откъде знаеш, че не мога да чистя? 8-)
И ако мъфините се считат за готвене значи мога и да готвя.

102
04-05-2014, 08:13
купи си поло тогава

Зайче..
04-05-2014, 08:17
Имам, обаче ме задушава :( И ми се виждат татусите от него.... не е вариант при мен :(
Аз мисля, че трябва да си купя някакъв бял чаршаф, с който да ми се виждат само очите, за да съм сигурна че ще съм напълно свястна. :Р

102
04-05-2014, 08:19
черен

ReguL
04-05-2014, 08:31
Грам,не ми е до това да се изфукам.Какво печеля да се "изфукам" пред хора,които дори не знам първите им имена?Просто явно повечето не разбраха..На 18 съм и ми се ще сериозна приятелка,човек до мен, а не просто някоя си,която иска само да спи с мен.И не си мисли,че не ми се ебе,просто ми става тъпо,че само за т'ва ставам един вид :D ( последно време )

С тоя слаб организъм брат чудно как си им насмогнал на тия момичета.

Зайче..
04-05-2014, 08:39
черен

черните са за грешници

draid
04-07-2014, 08:27
свестните момичета си стоят вкъщи с поло и забрадка и знаят само да чистят и да готвят :)
ти това сега ли го разбираш? ахаххаха 8-)

Не имат глава на раменете и по важното мозък в нея. Нещо което все по рядко се среща сред дамите.

one
04-07-2014, 08:59
mad world

ragnarokus
04-07-2014, 14:03
Викаш: пички пениса ми вече е монахиня и толкоз

Al3ksandra
04-16-2014, 16:50
Авторе, хубаво е че си се "светнал" по въпроса, защото повечето момчета обикновенно (както и някои момичета), ходят на барове и дисктеки с цел да "забият нещо прясно" Ситуацията е следната - мъжа отива там с цел да забие някоя, казвайки си "За тая вечер, която ми върже много ще я ....", като въобще не го интересува на следващия ден к'во ще се случи, или пък "Ще си хвана някоя за кефа, като никоя свестна няма да ми върже,поне от тука да пробвам" :D Докато момичетата, една голяма част си казват "Айде сега да видим какъв ми е късмета.." това значи че са готови и да приемат възможността,че ще преспят с някой тъпак и на другия ден, разбира се ще кажат че това е нещо нормално. И има еднаа много малка част от момичетата, които ще си кажат: "Дано да си намеря гадже" и разбира се, че от там който й да й обърне внимание, 99% е шансът просто да я на......е и дотам. Общо взето sux история със търсене на "приятелка/приятел" от барче/диско, да не кажа че е направо неподходящо. И мисля че можеш да си направиш сам изводите за останалото... Не че не е лошо да ходиш някой път на диско или на барче, но обикновенно тия които са по свястни, го правят с мярка, и са компания или пък си взимат приятелка,сестра, братовчедка и тем подобни .. От дългия ми опит това съм забелязала, пък и си личи по държанието кой е отишъл да търси да е....е и кой е отишъл да се забавлява,разпуска и прочие. Надявам се при теб нещата да се оправят,защото е лошо някой по доверчив да го слагат в графа "курвар" и прочие, защото се е отпуснал и е направил някои неща.. :D УСПЕХ от мене.

Believe69
05-07-2014, 07:22
Намери си срамежливо девствено момиче ;) :D

MladMenidjei
05-07-2014, 17:39
хах гадно му е да еб* нонстоп

desperedbob
05-07-2014, 21:32
братле дай ми снимка на на тея твойте якичките каки да ги питам що така пък сложи и една твоя да те видим