PDA

View Full Version : Обезкосмяване по краката

tochko
04-02-2014, 15:34
Здравейте,питането ми е относно дамите, как предпочитате едно момче с къси косъмчета по краката - 1ви номер примерно или бръснати? Моите вече много почнаха да ме дразнят и съм поставен пред дилема: машинката или самообрасначката? Благодаря предварително :)

li0n
04-02-2014, 15:43
Не. Не. Не. Скъси ги, но не ги бръсни. Като видя момче с бръснати крака и ми се отщява всякакъв контакт с него..

JuStElly
04-02-2014, 16:06
Махни ги, мразя когато момчетата имат косми по краката... момче си, не горила.

li0n
04-02-2014, 16:08
Махни ги, мразя когато момчетата имат косми по краката... момче си, не горила.

Мъж е, не педал.

sramejlivkaa
04-02-2014, 16:24
Ми според мен по-добре с машинката, да не станеш пък гол охлюв. А и мисля, че биха станали по-груби със самобръсначка. :D

JuStElly
04-02-2014, 16:51
Мъж е, не педал.

Не виждам как това, че се поддържа и не ходи с комати крака го прави педал...

sunshine :**
04-02-2014, 17:13
На едни момичета им харесват момчета с косми, други харесват обръснати.Няма угодия.Ти сам прецени, защото ако тръгнеш да се съобразяваш с мнението на момичетата, няма скоро да решиш.

hellgod2
04-02-2014, 17:46
Момче съм. Скъсявам си ги с машинката. :) Нямам проблеми. :Д Твой е избора. ;д

li0n
04-02-2014, 17:52

А дано ти се падне един с по-гладки крака от твоите, та да видим дали ще пееш пак тая песен..

MaLkaTa_LaDy
04-02-2014, 18:07
Не харесвам нито скъсени с машинка нито обръснати. Най-нормалното нещо за един мъж е да има косми по краката, айде моля ти се...

li0n
04-02-2014, 18:09
Не харесвам нито скъсени с машинка нито обръснати. Най-нормалното нещо за един мъж е да има косми по краката, айде моля ти се...

Абсолютно подкрепям. Каква е тая мода да се обезкосмяват по краката и ръцете не знам. Пълен панаир.

Dagichka
04-02-2014, 18:20
а вие не разбрахте ли, че всеки си има представа за естетичното, красивото и тн?
лично мен ме радват дългите мекички косми по краката, които се подават под късите панталони и над кецовете :3 ама съм имала връзка с момче, което си ги бръснеше и не съм го карала заради мен да си променя навиците..

Evjenq
04-02-2014, 19:42
Не. Не. Не. Скъси ги, но не ги бръсни. Като видя момче с бръснати крака и ми се отщява всякакъв контакт с него..
+1

anonymous908491
04-02-2014, 20:46

И аз съм на твоето мнение.
Какво значение има, че му харесва да ти облича роклите и бельото, какво значение има, че се гримира по-дълго от теб, важно е да го харесваш, нарича се любов, среща се често при тъпите патки.

П.П.
Такива като теб не правят разлика между поддържане и хигиена.

tori
04-02-2014, 22:11
Скъси ги ако те дразнят чак толкова много, но може и без тва да минеш. Моето мнение съм го казвала и преди тук - окей е един мъж/момче да си бръсне лицето, подмишниците и интимните зони, нататък ми става прекалено. Гърди, ръце, крака... Да фак?

mayaaa
04-02-2014, 23:32
Скъси ги ако те дразнят чак толкова много, но може и без тва да минеш. Моето мнение съм го казвала и преди тук - окей е един мъж/момче да си бръсне лицето, подмишниците и интимните зони, нататък ми става прекалено. Гърди, ръце, крака... Да фак?
+1
Гърди също е ок, поне според мен, ама крака си е комично.

tochko
04-03-2014, 10:22
Моля спрете да ме опсъждате като евентуален педал :D Иначе и аз съм повече ЗА машинката пък и е някакво грозно като започнат да ти набождат като брада космите. Мислех че повечето предпочитат обръснати краката. Благодаря за мненията :)

anonymous908491
04-03-2014, 12:12
Моля спрете да ме опсъждате като евентуален педал.
Мислех че повечето предпочитат обръснати краката.

Педалите го предпочитат, също и тези, които харесват педали.
Истинските мъже не си бръснем краката, не си бръснем задниците, понякога и лицето си не бръснем, защото ни мързи и не ни интересува чуждото мнение.

yakuza_
04-03-2014, 12:41
Аз имам страшно много на краката и лятото им удрям по една машинка веднъж на 1-2 месеца, не ми харесват да са гладки, но иначе ми държат супер топло.

baby_baby
04-03-2014, 13:21
Не ги бръсни по-добре ги скъси

Момче да си бръсне краката,ръцете и др е ужасно

Josefinne
04-03-2014, 13:31
Ами, на мен лично ми е все тая. Нито смятам тези, които си ги бръснат за обратни, нито пък онези, които не си ги бръснат за мачовци. Всеки да си реши как му е по-удобно и как на него му харесва повече.
Да си призная съм по - придирчива към окосмяването на лицето - не за друго, ама боцка. И според мен на малко мъже им отива наистина да имат брада/мустаци или др. подобно окосмяване, а още по-малко май знаят как да си го поддържат красиво.
Космите по гърдите наистина не са най-красивото нещо, което съм виждала, но определено се свиква и с това :)

JuStElly
04-03-2014, 16:28
И аз съм на твоето мнение.
Какво значение има, че му харесва да ти облича роклите и бельото, какво значение има, че се гримира по-дълго от теб, важно е да го харесваш, нарича се любов, среща се често при тъпите патки.

П.П.
Такива като теб не правят разлика между поддържане и хигиена.

Защото да ходиш с гора върху краката си е признак на завидна хигиена... виждаш ли колко безсмислен е поста ти?

П.П.: Не искам да се заяждам, ама ти си на всяка манджа мерудия, спри се малко.

tori
04-03-2014, 17:20
опсъждате като евентуален педал
Добре, като НЕевентуален неграмотник ще те опсъждаме.

tochko
04-04-2014, 21:21
За лицето си е гадно ако не ти ходи брада, спецялно аз съм като мъхеста праскова, иначе знам един който си бръсне задника и всичло друго освен косата, и приятелките му изобщо не се срамуват от него за всички женски проблеми, сетете се защо. Имаме ли такив във форума?