View Full Version : Обезкосмяване по краката
Здравейте,питането ми е относно дамите, как предпочитате едно момче с къси косъмчета по краката - 1ви номер примерно или бръснати? Моите вече много почнаха да ме дразнят и съм поставен пред дилема: машинката или самообрасначката? Благодаря предварително :)
Не. Не. Не. Скъси ги, но не ги бръсни. Като видя момче с бръснати крака и ми се отщява всякакъв контакт с него..
JuStElly
04-02-2014, 16:06
Махни ги, мразя когато момчетата имат косми по краката... момче си, не горила.
Махни ги, мразя когато момчетата имат косми по краката... момче си, не горила.
Мъж е, не педал.
sramejlivkaa
04-02-2014, 16:24
Ми според мен по-добре с машинката, да не станеш пък гол охлюв. А и мисля, че биха станали по-груби със самобръсначка. :D
JuStElly
04-02-2014, 16:51
Мъж е, не педал.
Не виждам как това, че се поддържа и не ходи с комати крака го прави педал...
sunshine :**
04-02-2014, 17:13
На едни момичета им харесват момчета с косми, други харесват обръснати.Няма угодия.Ти сам прецени, защото ако тръгнеш да се съобразяваш с мнението на момичетата, няма скоро да решиш.
hellgod2
04-02-2014, 17:46
Момче съм. Скъсявам си ги с машинката. :) Нямам проблеми. :Д Твой е избора. ;д
А дано ти се падне един с по-гладки крака от твоите, та да видим дали ще пееш пак тая песен..
MaLkaTa_LaDy
04-02-2014, 18:07
Не харесвам нито скъсени с машинка нито обръснати. Най-нормалното нещо за един мъж е да има косми по краката, айде моля ти се...
Не харесвам нито скъсени с машинка нито обръснати. Най-нормалното нещо за един мъж е да има косми по краката, айде моля ти се...
Абсолютно подкрепям. Каква е тая мода да се обезкосмяват по краката и ръцете не знам. Пълен панаир.
Dagichka
04-02-2014, 18:20
а вие не разбрахте ли, че всеки си има представа за естетичното, красивото и тн?
лично мен ме радват дългите мекички косми по краката, които се подават под късите панталони и над кецовете :3 ама съм имала връзка с момче, което си ги бръснеше и не съм го карала заради мен да си променя навиците..
Не. Не. Не. Скъси ги, но не ги бръсни. Като видя момче с бръснати крака и ми се отщява всякакъв контакт с него..
+1
anonymous908491
04-02-2014, 20:46
И аз съм на твоето мнение.
Какво значение има, че му харесва да ти облича роклите и бельото, какво значение има, че се гримира по-дълго от теб, важно е да го харесваш, нарича се любов, среща се често при тъпите патки.
П.П.
Такива като теб не правят разлика между поддържане и хигиена.
Скъси ги ако те дразнят чак толкова много, но може и без тва да минеш. Моето мнение съм го казвала и преди тук - окей е един мъж/момче да си бръсне лицето, подмишниците и интимните зони, нататък ми става прекалено. Гърди, ръце, крака... Да фак?
Скъси ги ако те дразнят чак толкова много, но може и без тва да минеш. Моето мнение съм го казвала и преди тук - окей е един мъж/момче да си бръсне лицето, подмишниците и интимните зони, нататък ми става прекалено. Гърди, ръце, крака... Да фак?
+1
Гърди също е ок, поне според мен, ама крака си е комично.
Моля спрете да ме опсъждате като евентуален педал :D Иначе и аз съм повече ЗА машинката пък и е някакво грозно като започнат да ти набождат като брада космите. Мислех че повечето предпочитат обръснати краката. Благодаря за мненията :)
anonymous908491
04-03-2014, 12:12
Моля спрете да ме опсъждате като евентуален педал.
Мислех че повечето предпочитат обръснати краката.
Педалите го предпочитат, също и тези, които харесват педали.
Истинските мъже не си бръснем краката, не си бръснем задниците, понякога и лицето си не бръснем, защото ни мързи и не ни интересува чуждото мнение.
Аз имам страшно много на краката и лятото им удрям по една машинка веднъж на 1-2 месеца, не ми харесват да са гладки, но иначе ми държат супер топло.
baby_baby
04-03-2014, 13:21
Не ги бръсни по-добре ги скъси
Момче да си бръсне краката,ръцете и др е ужасно
Josefinne
04-03-2014, 13:31
Ами, на мен лично ми е все тая. Нито смятам тези, които си ги бръснат за обратни, нито пък онези, които не си ги бръснат за мачовци. Всеки да си реши как му е по-удобно и как на него му харесва повече.
Да си призная съм по - придирчива към окосмяването на лицето - не за друго, ама боцка. И според мен на малко мъже им отива наистина да имат брада/мустаци или др. подобно окосмяване, а още по-малко май знаят как да си го поддържат красиво.
Космите по гърдите наистина не са най-красивото нещо, което съм виждала, но определено се свиква и с това :)
JuStElly
04-03-2014, 16:28
И аз съм на твоето мнение.
Какво значение има, че му харесва да ти облича роклите и бельото, какво значение има, че се гримира по-дълго от теб, важно е да го харесваш, нарича се любов, среща се често при тъпите патки.
П.П.
Такива като теб не правят разлика между поддържане и хигиена.
Защото да ходиш с гора върху краката си е признак на завидна хигиена... виждаш ли колко безсмислен е поста ти?
П.П.: Не искам да се заяждам, ама ти си на всяка манджа мерудия, спри се малко.
опсъждате като евентуален педал
Добре, като НЕевентуален неграмотник ще те опсъждаме.
За лицето си е гадно ако не ти ходи брада, спецялно аз съм като мъхеста праскова, иначе знам един който си бръсне задника и всичло друго освен косата, и приятелките му изобщо не се срамуват от него за всички женски проблеми, сетете се защо. Имаме ли такив във форума?