View Full Version : абе момичета
klimatronik
04-04-2014, 19:57
колко сексуално харесвате приятелите си, при положение, че тъй кат гледам, повечето хора не сме модели, за разлика от момичетата ;)
klimatronik
04-04-2014, 20:00
смисъл, аз съм най-големия, говоря за другите ;)
trabi_bs
04-04-2014, 20:04
:razz:
Ми за да правя секс с него редовно, със сигурност има нещо, което харесвам в тялото му.
klimatronik
04-04-2014, 20:13
Ми за да правя секс с него редовно, със сигурност има нещо, което харесвам в тялото му.
ко, ко харесваш у телята ни?
ддз, като гледам, има много яки мацки, същите обаче ходят с не голкова яки (по физика) момчета, и са чудя, кво става, толкова ли само интелектуалното ни превъзходство ви впечатлява и кара да получавате смайващи франзели
Ми харесвам да гледам/пипам стегнати и леко оформени тела, не да са някви като културисти и да са грозни. Харесвам му дупето, щото е такова едно малко, стегнато и яко. Също така му харесвам ключиците, щото са някви такиа... знам ли, яки са като цяло. И гърдите му са ногу яки - приятно мекички такива, не мога да ги опиша. :33333
Иначе не е някъф много мускулест или изваян тип фитнес модел - даже е много слаб, НО ми е готин и сексав. Пък и кожата му мирише ногу яко, авввв. :3333333333 И ми дава едно такова особено чувство - има силата да ме сгъне не на осем, а на шестнайсет, но той решава да ме гали, гушка и гъделичка, което ми е сексаво такова едно. Обичам да му галя тялото и да усещам всяка негова извивка. Също така и райския път по коремчето му е мега сексав, не знам.
Едит: Оф, не тряаше да пиша тук - напълни ми се устата с лиги.
klimatronik
04-04-2014, 20:38
размечта се , укроти звяра в себе си :Д
Значи, на теб ти текат лигите, на мен ми се присвиват очите зад клепачите от ужас като чета и си представям тяло на мъжо ти (не с лошо де) ;д
та кат каза стегнати , ок, ма туй гърдите викаш че са меки? чи то не ти ли е повече кеф камък ? а не да потъваш?
оки, аз пък аресвам доста женички, смисъл, дори да не спортувате, някои от вас излгеждат спортно, стегнато и яко, направо плакна очки, от долу до горе, ама тайно :Д хаха
Ама не, аз им се радвам като не ги стяга, щото не обичам да гушкам/пипам камъчки или да си слагам главата върху тях, щото... да. Пък и чак потъване... Меки смисъл в отпуснато положение, не стегнати нарочно, за да ми се изфука как му трябва сутиен с чашка D.
В днешно време за жените не е важно, как изглежда един мъж... а колко му е голям портфейла ;)
за повечето над 17 годишни момичета говоря.
anonymous708973
04-13-2014, 23:15
И да си говорим за типове, и да не си говорим, истината е проста:
И ми дава едно такова особено чувство - има силата да ме сгъне не на осем, а на шестнайсет, но той решава да ме гали, гушка и гъделичка, което ми е сексаво такова едно.
Просто като си представиш едни широки рамене, ръце и гръб върху теб ииииии *лиги, лиги и ОЩЕ ЛИГИ*
И кожа, която мирише прекрасно... Без значение дали е напарфюмиран, или просто излиза от банята по хавлия.
Всеки си има недостатъци. В повечето случаи даже ги виждаме, но какво от това... прекалено сме заети да мислим за собствените си, хаха!
ultras88
04-14-2014, 17:19
Харесват шперца
fUcKsMiLe
04-16-2014, 12:56
Апф, много неща.
Ако човек не го възбужда или не харесва поне една част от тялото на човек от противоположния пол, то значи е обратен на 100%(не, че в това има лошо, това си важи за всички хора с различна сексуална ориентация).
Аз си харесвам гръбчето, големите силни ръце, стегнатото дупе, ключиците също ги намирам за много секси, но сякаш няма по-хубаво от това като гледаш партньора си в очите и да виждаш в тях колко силно те желае и... така нататък.
ами с приятеля ми съм от доста време и никога съм нямала проблеми с привличането/възбуждането. Винаги ми е харесвал повече от всички останали, точното момче, което аз искам, е, с точното тяло, височина, умения и всичко, и дори да е минала година и половина, винаги е имало тръпка между нас и продължава да има. И както fUcKsMiLe каза, "но сякаш няма по-хубаво от това като гледаш партньора си в очите и да виждаш в тях колко силно те желае и... така нататък." - това ми е доста по-важно и възбуждащо от тялото и т.н
В днешно време за жените не е важно, как изглежда един мъж... а колко му е голям портфейла ;)
Йеах мада фака! А ние си търсим само курви за по един път...
MojoJojo88
04-17-2014, 17:48
Не знам, моя мъж е самбист :)
MaLkaTa_LaDy
04-18-2014, 11:12
http://www.troll.me/images/creepy-willy-wonka/tell-me-more-about-it-thumb.jpg
Мноо плоски изказвания, мой!
Истината е - It's not all about looks! Сексуалното привличане е диктувано от много други неща като например държание, имидж, власт...
baby_baby
04-18-2014, 12:37
+++