View Full Version : Какво ви погнусява?
ultras88
04-10-2014, 10:00
Въпроса ми е какво ви погнусява в сексуалния ви партньор. Дали било това за 1-2 пъти или го правите с човек , с който сте заедно от доста време( и да ако сте заедно , не ви прави впечатление нищо , защото сте с него защото го обичате , но все пак има нещо което малко или много ви дразни или погнусява).
Лично аз , мразя момичето да не си е махнало космите по задника. Бляк
RapExotic
04-11-2014, 07:10
Космати крака. За щастие не съм попадал на такава. :D
anonymous708973
04-11-2014, 11:47
Без значение от партньора - да ме пипат по лицето с мръсни ръце, да ми ближат каквото и да е по лицето. Не обичам да се гушкам след това в потно тяло, защото ми полепва косата и ми е гадно. :д
Да ми пипат косата в корените ме побърква, моментално се изнервям и ми минава настроението. Не е гнусно, ама се брои.
Това сякаш са най-фрапиращите, ама толкова неща могат да ми прецакат мерака, че не е истина. :д
seek&destroy
04-11-2014, 14:39
Ми аз съм много чувствителна към миризми, при най-малкото започвам да се давя и да си изкарвам червата едва ли не. Това е нещо, което не зависи от мен и не го правя от лигавщина. Таа стане ли въпрос за свирка ми е голям проблем хигиената, дори да е поддържан, трябва да го измие хубавичко преди да започнем и тогава нямам ядове. Най-гадно е, когато искам да му доставя удоволствие спонтанно, случайно някъде извън вкъщи, а няма къде да се "оправи" и ми замирише иииии край с желанието.
ultras88
04-11-2014, 15:07
А въпроса ми е , вие момичета поддържате ли сте добре.( то е ясно че имате няква хигиена ест. ) обаче не ви ли минават мисли през главата " ами ако ми мирише пОтката " , " ами ако види тва " някви е такива.
anonymous708973
04-11-2014, 16:09
А въпроса ми е , вие момичета поддържате ли сте добре.( то е ясно че имате няква хигиена ест. ) обаче не ви ли минават мисли през главата " ами ако ми мирише пОтката " , " ами ако види тва " някви е такива.
Минават ни, естествено, затова и преди "най-спонтанния" секс се минава през банята.
ultras88
04-11-2014, 16:31
Е добре.
А ЗАЩО ТОГАВА НЕ СИ МАХАТ КОСМИТЕ ПО ГЪЗА. изключително гадно е да почнеш да лижеш някоя и като погледнеш някви 3-5 сантиметрови ФАТМАЦИ
kalpazanka
04-11-2014, 16:36
Гнойни пъпки. Виждала съм какво ли не и съм претръпнала, обаче това...
seek&destroy
04-11-2014, 19:04
Минават ни, естествено, затова и преди "най-спонтанния" секс се минава през банята.
Да, разбира се, що за въпрос. Логичко е след като имам/е такива "страхове", самите ние да се предпазваме от тях.
Космати крака. За щастие не съм попадал на такава. :DЕ как разбра че те погнусява, като не си попадал на такава :D
Косми от задника наистина би било потресващо...
RapExotic
04-12-2014, 06:54
Е как разбра че те погнусява, като не си попадал на такава :D
Защото съм виждал такива, но слава Богу не съм си лягал с тях. ;)
ultras88
04-12-2014, 08:11
Косми от задника наистина би било потресващо...
Доста ..
Всъщност доста дами имат косъмчета около ануса, или пък мамка му, аз попадам на такива..
Отдавам го на това, че примерно се обезкосмяват сами и чисто физически няма как да стане.
seek&destroy
04-12-2014, 10:51
^ Всъщност има как да стане и въобще не представлява никаква трудност, отдай го на въпроса до желанието.
Meonesssss
04-12-2014, 10:52
Майка ти.
anonymous708973
04-12-2014, 11:19
^ Всъщност има как да стане и въобще не представлява никаква трудност, отдай го на въпроса до желанието.
Тъкмо се чудех как да го обясня без да е прекалено натуралистично.
На мен ми е по-интересно ти какво правиш толкова близо до там или просто е друга (мъжка) гледна точка, която аз няма как да имам.
AnarchyBoy
04-12-2014, 11:21
Култова тема.. :lol:
На мен ми е по-интересно ти какво правиш толкова близо до там или просто е друга (мъжка) гледна точка, която аз няма как да имам.
аз ли, защото доколкото знам seek&destroy е момиче
AnarchyBoy
04-12-2014, 11:37
От гледната точка е.. :D
На мен ми е по-интересно ти какво правиш толкова близо до там или просто е друга (мъжка) гледна точка, която аз няма как да имам.Е кво, език там не може ли?
Без значение от партньора - да ме пипат по лицето с мръсни ръце, да ми ближат каквото и да е по лицето. Не обичам да се гушкам след това в потно тяло, защото ми полепва косата и ми е гадно. :д
Да ми пипат косата в корените ме побърква, моментално се изнервям и ми минава настроението. Не е гнусно, ама се брои.
Това сякаш са най-фрапиращите, ама толкова неща могат да ми прецакат мерака, че не е истина. :д
Ехее :D
Иначе какво може да ме погнуси амиии лоша интимна хигиена например. Не са ми приятни и косми там където не би трябвало да има :)
anonymous708973
04-13-2014, 01:13
Е кво, език там не може ли?
Това го изключих като опция... моя грешка.
gamblerpimp
04-13-2014, 04:49
ako e nad 49kg e dosta gadno
anonymous908491
04-13-2014, 19:40
Toлкова филмирани хора накуп се срещат рядко.
Дразня се от 12 годишни с цици, което е бръснати.
fUcKsMiLe
04-16-2014, 13:07
Ехее :D
Иначе какво може да ме погнуси амиии лоша интимна хигиена например. Не са ми приятни и косми там където не би трябвало да има :)
Космите са си там където трябва да са, друг е въпроса, че е възприето, че всяка жена(че вече и мъжете) трябва да се обезкосмява навсякъде. И не, че не съм съгласна, и аз предпочитам да няма нищо, но все пак.
По темата
В моя партньор - нищо.
Иначе нещото, което би ме накарало да спра да правя каквото и да било(независимо от партньора), е да се опитва да стигне до "там долу" и да бърка с мръсни ръце. Първо мивката/банята и тогава каквото ще става.
ами личната хигиена ми е на първо място. както при момичето, така и при момчето. гнусно ми е само да си помисля аз да правя, каквото и да било, с някое момче, и да не съм се измила преди това и т.н, а да не говорим при момчето.
ultras88
04-17-2014, 11:20
А защо не си махате космите по задника ... знаете ли колко е гнусно да се надупи момичето и тъкмо да решиш да го вкараш на топло и приятно и ти погледнеш и накрая аааааааааааааааааааааа
Лоша хигиена - и не само интимна, лош дъх, лоши зъби като цяло. Иначе настроението/меракът доста лесно ми се скапва, и то не само от физическа гледна точка.
А защо не си махате космите по задника ... знаете ли колко е гнусно да се надупи момичето и тъкмо да решиш да го вкараш на топло и приятно и ти погледнеш и накрая аааааааааааааааааааааа
Явно само ти попадаш на такива, аз до сега не съм попадал на момиче, което да не си маха космите където и да е освен главата и веждите.
ultras88
04-18-2014, 22:49
Да си имам шибания късмет :@
Да си имам шибания късмет :@
Ми преди да ходиш да тъпчеш кажи им да се обръснат задника и готово.