View Full Version : Заплетена история
xNarcisseNoir
04-13-2014, 10:18
Здравейте. Реших и аз да споделя моята история.
Най-добрата ми приятелка има симпатии към едно момче. Вече месец - два постоянно ми говори за него и все го хвалеше. Реших да видя какво толкова специално има в него и го добавих във фейсбук. Не очаквах,че ще ми пише,но стана. Запознахме се и наистина видях,че си струва да го харесва момчето. Започнахме да си пишем по-често и да.. мисля,че изпитвам нещо към него. Проблема там е,че и той се опитва да има нещо между нас,но никога не бих го причинила на най-добрата си приятелка. Още по-заплетено е,че неговата бивша ни е позната и получаваме "заплашителни" (ако така мога да ги нарека) съобщения. От типа на: "Само да разбера,че има нещо между теб и него - мисли му" ; "Не се занимавай с него,че ще се случи нещо" .. Приемам ги на сериозно,защото едно момиче си изяде боя така.. та.. момчето ми обясни,че няма от какво да се притеснявам,защото тя вече е минало.. и да.. Доста заплетено се като цяло.. Въпросът ми се: Да се поддам ли на сърцето си? Защото любовта е временна,а приятелството - вечно.. :/
Getyourfreakon
04-13-2014, 10:28
Това зависи от принципите ти. Аз лично бих предпочела приятелството, така или иначе чувствата ти все още не са толкова сериозни ще минат след няколко седмици, но ти си решаваш.
А за лудата му бивша, защо не говориш с нея и не и обясниш, че няма смисъл толкова много да го следи след като вече очевидно няма как да е с него и не може да заплашва всяко момиче, с което той се запознае?
gamblerpimp
04-13-2014, 10:51
awe tva e bahti tupata tema
Големи филми, голямо нещо. Не мога да повярвам,че има толкова прости хора,които като не им харесва нещо, и веднага тръгват да бият другия.. Иначе аз бих избрала приятелството, защото знам какво е като приятелката ти започне да харесва същото момче, което и ти. Гадничко си е.
RapExotic
04-13-2014, 13:21
В случая има нещо като пряка конкуренция между теб и приятелката ти, в която едната винаги ще е губещата. Бившата му само зяе, не и обръщай никакво внимание. Въпросът е по-скоро в това, че ако ти тръгнеш с него ще нараниш приятелката си, но от друга страна ако тя тръгне с него ти ще бъдеш наранената гледайки ги всеки ден заедно. Ако наистина си заслужава момчето и си сигурна, че и той чувства нещо към теб - давай. Но ако е само някакво временно увлечение не си заслужава да си разваляш приятелството заради това.
И имай в предвид, че в живота всичко е конкуренция. Понякога се налага да прежалиш нещо за да постигнеш друго. Смисъла е рискът да е оправдан.
Getyourfreakon
04-13-2014, 13:47
Ебати сякаш от тая връзка и зависи от живота :D :D То е вярно, че в живота всичко е конкуренция ама в живота трябват и приятели! А като гледам я съветваш да си предаде приятелството заради някво момче, с което ще издържат не повече от месец и айде.. и после не знам при кой ще ходи ама със сигурност няма да е при приятелката и.
anonymous708973
04-13-2014, 15:05
Приятелството е вечно в книга или филм. Често е по-преходно и от любовта.
Не се занимавай, приятелката ти първа го е харесала. Не ти прави чест, трябвало е поне да се опиташ да стоиш настрана.
Meonesssss
04-13-2014, 15:09
А поне излизате ли ? Защото това да си пишете по Facebook не е работа .. :D :D
The Cheetah
04-13-2014, 15:12
В случая има нещо като пряка конкуренция между теб и приятелката ти, в която едната винаги ще е губещата. Бившата му само зяе, не и обръщай никакво внимание. Въпросът е по-скоро в това, че ако ти тръгнеш с него ще нараниш приятелката си, но от друга страна ако тя тръгне с него ти ще бъдеш наранената гледайки ги всеки ден заедно. Ако наистина си заслужава момчето и си сигурна, че и той чувства нещо към теб - давай. Но ако е само някакво временно увлечение не си заслужава да си разваляш приятелството заради това.
И имай в предвид, че в живота всичко е конкуренция. Понякога се налага да прежалиш нещо за да постигнеш друго. Смисъла е рискът да е оправдан.
ТОВА!!
Аха. На живо е много, много по- различно.
baby_baby
04-13-2014, 15:25
Зависи от теб ние няма как да ти кажеме какво да направиш ти единствено си знаеш
Аз лично бих избрала приятелството
leadyflame
04-13-2014, 15:53
А реалната причина да му пишеш е била!?
А реалната причина да му пишеш е била!?
''Реших да видя какво толкова специално има в него и го добавих във фейсбук.''
ХАХАХАХА следващия път, не се натрапвай на възлюбените на приятелката си
Didko_Beats
04-13-2014, 17:39
awe tva e bahti tupata tema
Тва е ебати любовния ... четириъгълник 8-) ...
Кви театри само...
Запознахме се и наистина видях,че си струва да го харесва момчето. . мисля,че изпитвам нещо към него.
не бих го причинила на най-добрата си приятелка.
Еми риск печели - риск губи ... ти си решаваш
И в двата случая някой ще е прецакан
xNarcisseNoir
04-14-2014, 05:58
''Реших да видя какво толкова специално има в него и го добавих във фейсбук.''
ХАХАХАХА следващия път, не се натрапвай на възлюбените на приятелката си
Това какво трябваше да бъде? Не съм се натрапвала. Просто го добавих. Дори си нямах и на идея,че ще ми пише. А и все пак трябва да познавам момчето,което харесва моята най-добра приятелка.. та.. да..
xNarcisseNoir
04-14-2014, 06:00
Работата е там,че тези дни искаше да излезем, но си казах, че става прекалено и ъхъм.. ако излизам с него ще викна и нея,пък каквото стане - стане.. :/ Лично аз бих избрала приятелството пред любовта,защото не за първи път ми се случва това и след това аз страдам..
Al3ksandra
04-14-2014, 15:48
Ето - намерила си отговора на въпроса си. Запазете си приятелството,макар че в живота понякога и приятелството, и много други неща са преходни.