View Full Version : Гушкане
StringTheoryPracticist
04-19-2014, 17:24
Бихте ли искали да имате приятел(ка), който да ви гушка много?
От какъв пол сте?
neznamkaksekazvam
04-19-2014, 17:41
Да, определено. Момче съм.
Даааа.....Гушкане...Много гушкане!! ^-^
Определено 8-)
Момиче съм ако някои още не е разбрал.
Женско съм. Имам си човек, който ме гушка много. Толкова много, че понякога не ме пуска да направя каквото и да е. Толкова ми е удобен и прекрасен, че не позволявам на друг да ме приближи.
anonymous708973
04-19-2014, 18:00
Да, да и пак да.
Където и да стоим/лежим, да му усещам ръката.
Това да не се тълкува като "налазване пред родители". Човек трябва да има чувство за такт.
И не обичам да ми се врат, докато ям. Ще седна аз с купата в ръката, той пред мен да ме прегръща, да не мога да си дъвча спокойно... мне.
DisappointedDreamer
04-19-2014, 18:09
Не би ми харесало. Много мразя да ме гушкат докато вървя/спя/ям/етц.
Обичам ръката му да е някъде по мен - рамо, ключица, ухо, крак, т.н. - но не и цялостно гушкане. Побърква ме.
baby_baby
04-19-2014, 18:56
Обожавам гушкането
StringTheoryPracticist
04-19-2014, 19:00
о :)
бях се притеснил, че (прекалено голям процент от) момичетата харесват само хардкор мъже без емпатия които не обичат да се гушкат
The Cheetah
04-19-2014, 19:00
.
о :)
бях се притеснил, че (прекалено голям процент от) момичетата харесват само хардкор мъже без емпатия които не обичат да се гушкат
Че то тва мъж ли е?! Не е ли то да се стискаме като побъркани, не е мъж.
Обичам, обичам, обичам..;33
Особено когато не съм го виждала от много време ми се иска да го удуша от гушки..:smt007
Обичам ръката му да е някъде по мен - рамо, ключица, ухо, крак, т.н. - но не и цялостно гушкане. Побърква ме.
Само, че при мен е с мацка,а не някъв пич :D
anonymous708973
04-19-2014, 22:21
E, то цялостно гушкане възможно ли е докато вървиш 8-)
да му усещам ръката
ТОВА!
Ръка, крак... няма значение, просто да го усещам до мен. Обожавам да си играя с ръцете/пръстите му, независимо къде сме и какво правим.
Обичам да ме гушка от време на време, но не много и не постоянно. Повече обичам аз да се сгушвам в него, когато имам нужда от това.
Ние лично се държим за ръце или аз му обгръщам кръста, а той - врата ми. Случвало се е и да вървя и той да ме е хъгнал по мечешки, опитвайки се да не се наяде с гривите ми.
DisappointedDreamer
04-20-2014, 06:03
E, то цялостно гушкане възможно ли е докато вървиш 8-)
Ще се учудиш...
xXxPETYAxXx
04-20-2014, 08:31
Бихте ли искали да имате приятел(ка), който да ви гушка много?
За да мога да отговоря, трябва да изясним границите и значението на "много" в този въпрос. Обичам да се гушкам когато се излежавам, спа, гледаме филм, след секс и т.н., но не обичам да имам да правя нещо и някой да ми се пречка. Така че, ако много значи "постоянно" - не.
Може да се обобщи, че когато нямам работа обичам гушкането, но когато съм заета по-добре да не си усукват ръцете по мен.
recklessactions
04-20-2014, 09:01
За да мога да отговоря, трябва да изясним границите и значението на "много" в този въпрос. Обичам да се гушкам когато се излежавам, спа, гледаме филм, след секс и т.н., но не обичам да имам да правя нещо и някой да ми се пречка. Така че, ако много значи "постоянно" - не.
Може да се обобщи, че когато нямам работа обичам гушкането, но когато съм заета по-добре да не си усукват ръцете по мен.
+1!
Абсолютно
Eagle 123
04-20-2014, 10:16
Обожaвaм много дa ме гушкaт, особено рaно сутрин :33
RapExotic
04-20-2014, 18:05
Да. Що за въпрос. Все едно да питаш дали искаме да правим секс с гаджето си.
pandabear
04-20-2014, 18:38
обичам да ме гушкат, БЕ
и обожавам да гушкам ;3
http://fsa.zedge.net/scale.php?img=My8yLzMvMy8xLTMxNzI5MzYtMzIzMzk3MS5q cGc&ctype=1&v=4&q=81&xs=620&ys=383&sig=1c1c9243456e6d2867786731b3388e7c283c18f2
ТОВА!
Ръка, крак... няма значение, просто да го усещам до мен. Обожавам да си играя с ръцете/пръстите му, независимо къде сме и какво правим.
Обичам да ме гушка от време на време, но не много и не постоянно. Повече обичам аз да се сгушвам в него, когато имам нужда от това.
Абсолютно!
Некомфортно ми е някой кат' ми се пречка в личното пространство. Веднъж на високосна може да ми се прииска просто да се гушкам (вместо секс), ама твай.
Предпочитам няк'ви други закачки, кат' милване, пощипване...
Един път мно'о гнусно бях загъзила един тъпкач. Напра'о както го бях окрачила, просто се отпуснах върху него и си поседях стабилка така... В един момент кат' видях в к'ва конфигурация сме, направо се ужасих.
girlwithblueeyes
04-21-2014, 09:37
Въобще не обичам . Не ми харесва някой нон стоп да ме прегръща задушаващо и неприятно ми е . Обичам да си държим ръцете обаче много .
sweetka_96
04-21-2014, 12:44
обичам гушкането :3
sramejlivkaa
04-22-2014, 23:01
Обичам стига да е в рамките на нормалното. :D
sometimes_
04-23-2014, 09:24
Аз преди хич не си падах по тия неща, ама последната година нещо много се разнежих. Сега като сме заедно, не се отделяме един от друг, постоянно се гушкаме и ми е доста приятно. :)
животно съм, трябва ми и разходка освен гушкането
Като видях темата първата ми мисъл беше "не", но после като се позамислих май доста обичам да се гушкам :Д
Като спим спим вплетени по всевъзможни начини, докато гледаме филм му ежа в скута, като си върши нещо на компютъра му държа ръчичката...
Само с него, де, някви други мъже/жени не може да ме гушкат и не обичам като цяло разни случайни хора да имат по-близък контакт с мен.
DarkTemplar
04-23-2014, 16:33
Гушкане -> мушкане -> гушкане, това е схемата.