PDA

View Full Version : ъм въпрос за първия път

unicorn_f
04-19-2014, 21:40
абе на скоро почнахме да се зарибяваме с един батко иии до сега не сме правили кой знае какво, но скоро ще се видим пак и имам чувството, че той ще иска нещо да се стане, а аз понеже не съм много по гаджета и глупости ииии съм девствена, и не знам в днешно време как се случват тия неща, в смисъл, то е ясно, че е рано, ама може би е приемливо или ?
и друго, ако скоро решим да правим секс и аз не му кажа, че съм девствена, може ли той да разбере по някакъв начин, освен кръвта?
искам мнения на момчета, четох няколко други форуми ама главно английски, та ми стана интересно и си викам да попитам и тук

аа между другото като казах батко, не си мислете, че аз съм келеш, и аз съм голяма ама ..... ;д
моля за отговори само от нормални и зрели хора

Eagle 123
04-19-2014, 21:49
Кaк нямa дa рaзбере бе, то му стигa дa види изрaжението нa лицето ти :D [ if u know what I mean] тa тaкa, щом си приелa вече предизвикaтелството и мислиш, че товa е точния човек, понеже първия път се помни кaто първaтa любов, то просто нямa кaкво дa се притеснявaш и дa му мислиш ;)

DroplexXx
04-19-2014, 22:35
Може да разбере от опита,който нямаш. Щи кажа едно: първия път става най-неочаквано,колкото и да го мислиш ,накрая може да го направиш без изобщо нищо да не си замислила за тази ситуация и да стане.А иначе за теб и баткото ,ако искаш и мислиш,че той е сериозен да се нагърби с това,защото все пак е отгорност,пусни ми така да кажа :D

AlokiNn
04-20-2014, 00:17
1. Приемливо ли е? - Това зависи от теб. Ако ти се прави секс, прави ;)
2. Ще разбере ли? - Да не е 1 000 000 %, нека са 2 000 000 % е сигурно, че ще разбере.

recklessactions
04-20-2014, 07:59
Няма вариант да не разбере, просто няма. Най-добре ще е да го предупредиш,че ти е първият, защото както каза някой по-нагоре, това носи със себе си голяма отговорност. + това, като за първия ти път, трябва да е доста внимателен, а няма как да знае това, ако не му кажеш, че си девствена.

xoxi
04-20-2014, 12:49
ако скоро решим да правим секс и аз не му кажа, че съм девствена, може ли той да разбере по някакъв начин, освен кръвта?

Ще разбере и преди кръвта даже (ако въобще има кръв).
Нямаш опит, ще си скована малко или много, няма да знаеш какво да правиш, ще те боли (най-вероятно), няма да изпиташ кой знае какво удоволствие, ще си по-тясна сравнение с момиче, което редовно прави секс и т.н. и т.н.
Най-добре той да знае, за да няма неприятни изненади.

baby_baby
04-20-2014, 14:21
Офф кажи си му истината за кво трябва да го лъжеш?

RapExotic
04-20-2014, 17:27
Ако си на 22 трудно ще предположи, че си девствена преди да започне опита за полов акт. Ще остане доста изненадан. По-добре си му кажи направо още преди това, за да е на ясно и да внимава за да не те боли много.