View Full Version : Несполучлив първи опит
diantonio
04-22-2014, 01:07
Ето, че станах на 24, добре изглеждащ и реших, че с безкрайно подбиране на момиче, място и време няма да стане работата. Та, харесах си една мацка няколко години по-голяма, фейсбук, уредихме си среща - отидохме на бар и ме покани в тях. Не и бях казал, че ще ми е за първи път.
Бях и обещал масаж, помасажирах я, легнах до нея, целувки, тя ме подхвана и аз нея.. Свалих и бельото, почнах да я лижа и дойде време да и го сложа.. Попита ме за презерватив, извадих го, но ми беше спаднал и я помолих да ми подуха, за да мога да свърша работата.
Тя ме погледна и каза, че не иска.. Попитах я защо, отговори, че не обича да и казват какво да прави.
Аз станах и си тръгнах.
И на двамата ни стана много гадно, особено след като и казах в последствие, че ми е първата.. Разплака се милата, попита ме защо не съм и казал.. Отговорих и, че мъжете не споделяме такива неща :/
Какво мислите? Наистина исках да го направя, момичето беше много красиво, но просто липсваше емоция и желание от нейна страна, както и неориентировъчност / объркване от моя, като за първи път.
golemiq_korab_minava
04-22-2014, 06:13
не тя не е виновна,че ти не си казал!
кво мислиш,че ще се получи като не разбираш?
Overkill_Teen
04-22-2014, 14:29
Лапни го :D, така ли и каза? :D
Като спадне малко ще си поиграете, най-вече ти ще поемеш инициатива, а и ако мацката е досетлива ще те предразположи.
Ама тъй да и казваш "лапай" :D леко не върви...
AnarchyBoy
04-22-2014, 14:38
Лапай кучко, че иначе не мое ти влезе. 8-)
anonymous708973
04-22-2014, 14:42
Лапни го :D, така ли и каза? :D
Като спадне малко ще си поиграете, най-вече ти ще поемеш инициатива, а и ако мацката е досетлива ще те предразположи.
Ама тъй да и казваш "лапай" :D леко не върви...
А да я моли коленопреклонно ли? Смятай ква пикла е, щом с такова оправдание е излязла. Можеше да му каже после, че езикът му не й е харесал, ама дай да скапем нещата на момента.
Много правилно си е направил авторът. Друга ще си намери.
А да я моли коленопреклонно ли? Смятай ква пикла е, щом с такова оправдание е излязла. Можеше да му каже после, че езикът му не й е харесал, ама дай да скапем нещата на момента.
Много правилно си е направил авторът. Друга ще си намери.
Мда..
Макар че и това, че не ѝ е споделил преди въобще да се случи нещо, също е голяма грешка..
golemiq_korab_minava
04-22-2014, 14:51
ъх добре, успокоих се
щом мнението на пантерата е в пълна противоположност от моето - то значи съм прав, точен и на място ..
по-добре ли щеше да е следното
духай ми
не искам
защо
защото не обичам
айде де, моля ти се
остави ме
духай духай духай :D :D :D
AnarchyBoy
04-22-2014, 14:52
Девствените си личат от далеч.. :D
AnarchyBoy
ъх добре, успокоих се
щом мнението на пантерата е в пълна противоположност от моето - то значи съм прав, точен и на място ..
духай ми
не искам
защо
защото не обичам
айде де, моля ти се
остави ме
Ако се молиш като няк'ва путка за една свирка, смятай.. ;С
golemiq_korab_minava
Мда..
Макар че и това, че не ѝ е споделил преди въобще да се случи нещо, също е голяма грешка..
правилно
golemiq_korab_minava
04-22-2014, 14:53
Ако се молиш като няк'ва путка за една свирка, смятай.. ;С
аз не се моля, те ми се молят :D
golemiq_korab_minava
04-22-2014, 14:54
Била вегетарианка ;)
AnarchyBoy
04-22-2014, 14:55
Като е вегетарианка, да се ебе с морков.
golemiq_korab_minava
04-22-2014, 14:57
Пак моркова да го отнесе :D
golemiq_korab_minava
04-22-2014, 14:57
linche, я си строявай мужо си бързо ;д
AnarchyBoy
04-22-2014, 15:00
Бе ти не знаеш чернобилски морков как ебе.. ;С а марулите там разкъсват хора за секунди...
Информацията за чернобилските зеленчуци е предоставена от антракс!. ;)
golemiq_korab_minava
04-22-2014, 15:00
Сега като се замисля фразата ,,не обичам да ми казват какво да правя'' е можело и друг смисъл да има, не буквалния , ма кой знае.
AnarchyBoy
04-22-2014, 15:01
#dasinepokorna
golemiq_korab_minava
04-22-2014, 15:03
Бе ти не знаеш чернобилски морков как ебе.. ;С а марулите там разкъсват хора за секунди...
Информацията за чернобилските зеленчуци е предоставена от антракс!. ;)
Той димитар ги знае най-добре :д
AnarchyBoy
04-22-2014, 15:03
Е ся семейство репи самураи ще нахлуят у вас..
golemiq_korab_minava
04-22-2014, 15:18
за всеки има възмездие ;Д
anonymous708973
04-22-2014, 17:31
ъх добре, успокоих се
духай ми
не искам
защо
защото не обичам
айде де, моля ти се
остави ме
Щот има само две крайности, нали?
Анархи е суперправ тук. Има си и други начини освен моленето като путка и принуждаването.
Ама то трябва да знаеш как.
Но да... хубаво е било някак да го намекне, ама го разбирам, не е лесно да споменеш такова нещо на тия години.
SHPAIdURmeN
04-22-2014, 18:05
*sniff* *sniff* мммм..... намирисвам тролл :D
golemiq_korab_minava
04-22-2014, 18:59
Ама то трябва да знаеш как.
.
Ето за това е..
Колко да е трудно? 24 години не са много много..
Въпрос на лично разбиране е..
ПС: крайностите са нормални, аз скорпи ти близнаци..
golemiq_korab_minava
04-22-2014, 19:00
и твоя дрейд също е скорпи :Д
diantonio
04-22-2014, 20:33
Мда..
Просто така се получава, че напоследък покрай това, че се преместих задочно обучение, почнах да се запознавам и излизам с по-възрастни момичета. Момичето от историята е на 27, преди това излизах няколко пъти с една колежка на 32, като не се стигна до секс. И двете ми разказваха истории с бивши, фетиши, с колко са мъже са спали.. От разговорите и чатовете се пораждат някакви очаквания и фантазии, които после на живо ме напрягат допълнително. А и всеки с който се запознавам, отбелязва колко по-възрастен и зрял изглеждам и ми става неудобно да призная след това..
Явно трябва да съм изцяло честен от началото :/
RapExotic
04-22-2014, 20:34
Ако ти си на 24г., а мацката е по-голяма от теб (27-28г.) то тази, бих казал нелепа, ситуация е достойна за скеч в Комиците. И двамата сте се държали като 14 годишни пубери.
diantonio
04-22-2014, 20:48
Ако ти си на 24г., а мацката е по-голяма от теб (27-28г.) то тази, бих казал нелепа, ситуация е достойна за скеч в Комиците. И двамата сте се държали като 14 годишни пубери.
Може да си прав, може също така, да си по-опитен в подобен вид ситуации и от твоята гледна точка нещата да изглеждат по-прости и ясни.. Где да знам..
Според мен всеки, вкаран в ситуация, в която няма опит, се чувства като пубер:)
RapExotic
04-22-2014, 21:04
Да, ама мацката е имала опит и поведението и е било доста глупаво.
Като е вегетарианка, да се ебе с морков.
Или краставица, кво?
По темата - автора да си намери друга и следващия път да спомене кое и как и да внимава с езика. Освен това да не си тръгва като ощипан при отказ.
anonymous708973
04-22-2014, 21:21
и твоя дрейд също е скорпи :Д
Близнаците не сме крайни, ако толкова държиш да го обърнеш на зодии. Двулични - не в лошия смисъл - да, но крайни?
Или са ни толкова крайни мненията, че и ние не знаем на какво мнение сме, хаха :д
golemiq_korab_minava
04-23-2014, 05:26
не, вие сте информирани за всичко първи, не обичате много продължителни действия и думи като ,,за винаги'' , вечно''/
това което исках да кажа, че ние сме крайните, на другия край в зодиака и винаги си противопоставяме ;)
anonymous708973
04-23-2014, 23:26
не, вие сте информирани за всичко първи, не обичате много продължителни действия и думи като ,,за винаги'' , вечно''/
това което исках да кажа, че ние сме крайните, на другия край в зодиака и винаги си противопоставяме ;)
А, това описание си го бива!
pifiella
04-24-2014, 20:38
Лапай кренвирша,Роси...
Който гледа столичаните ще се сети :Д
Fisherman
04-24-2014, 20:51
sad 420
Fisherman
04-24-2014, 21:19
420 запали го педераст