PDA

View Full Version : Как да постъпя?

Yes
05-03-2014, 18:32
Здрасти. Така, искам да попитам хора с малко повече опит. Има едно момче от училище, което много ме кефи. Познаваме се само на здрасти и чао, но определено си личи, че съм му симпатична. Казвал го е и на общи приятели, от които и аз знам. Въпросът ми е да действам ли, при положение, че заминавам за чужбина след няколко месеца? Има ли смисъл за толкова кратко време? А към момчетата, защо той не предприема нищо, ако наистина му харесвам?
12 клас съм. Мерси предварително.

RapExotic
05-03-2014, 19:24
А към момчетата, защо той не предприема нищо, ако наистина му харесвам?

Защото не е сигурен в чувствата ти. Дай му някакъв знак.

SHPAIdURmeN
05-03-2014, 19:31
^ +1

Lady Goddess
05-04-2014, 19:46
Според мен недей се занимава...както ти самата си каза,заминаваш в чужбина,ще е фрашкано с 100% по-готини момчета!! ;) Личен опит!

stynioo
05-04-2014, 21:34
Здрасти. Така, искам да попитам хора с малко повече опит. Има едно момче от училище, което много ме кефи. Познаваме се само на здрасти и чао, но определено си личи, че съм му симпатична. Казвал го е и на общи приятели, от които и аз знам. Въпросът ми е да действам ли, при положение, че заминавам за чужбина след няколко месеца? Има ли смисъл за толкова кратко време? А към момчетата, защо той не предприема нищо, ако наистина му харесвам?

за другото не знам , но според мен няколко месеца не са малко.
аз бих действал.

Al3ksandra
05-04-2014, 22:08
Здрасти. Според мен трябва да действаш, защото ако не друго,после ще те е яд че не си опитала. Ако нещата се задълбочат, ще му мислите след това.