View Full Version : Прави се на недостъпна
mr.beautiful
05-06-2014, 00:26
Здравейте, мъж на 23 съм и имам сериозен проблем с едно момиче на 20. Много я харесвам и обичам, но тя постоянно се прави на недостъпна. Не знам защо, може би защото до сега само прошляци са тичали след нея и тя е свикнала да си изгражда стени около себе си.
Вече от поне 2 години се опитвам да я спечеля, но резултат никакав. Тъкмо когато си мисля че има някакъв напредък и пак се озувавам в началото. Ето пример, аз със семейството си и тя с нейното трябваше заедно да ходим на почивка. Говорих с нея и ми каза, че задалжително ше дойде и накрая познайте- не дойде. Като питах техните шо не е дошла, ми казаха че им казала че щяло да и е скучно и си останала у тях.
Как да процедирам с нея и има ли смисъл да продължавам да и се моля едва ли не за внимание? От друга страна пък момичето е супер забавно и красиво и много искам нещата да се получат.
Моля за съвети
dickiesx.
05-06-2014, 06:01
Две години се мъчиш, не успяваш и си мислиш че ще успееш!? Щом явно не те иска и не е заинтересована от теб значи се отказвай : )
ако се ПРАВИ на недостъпна отдавна да ти се е получило , явно не те харесва приеми го, 2 години да се опитваш и да не се получава е няма как да се получи след 3, 4 години нали
поне така мисля
sometimes_
05-06-2014, 07:29
Явно не се прави. Явно просто не я кефиш и очевидно няма да ти се получат нещата. По-добре спри да и досаждаш.
paradosou
05-06-2014, 07:48
Не се прави на недостъпна. Истината е, че не я интересуваш. Категорично.
Да питаш техните защо я няма - адски груба грешка. Супер незряло е, все едно си в детската градина.
Бедна ти е фантазията колко си сриваш шансовете докато отчаяно се стремиш към внимание... Научи се да си тръгваш, когато видиш, че отхвърлянето е бетонирано.
Не се прави на недостъпна. Истината е, че не я интересуваш. Категорично.
Да питаш техните защо я няма - адски груба грешка. Супер незряло е, все едно си в детската градина.
Бедна ти е фантазията колко си сриваш шансовете докато отчаяно се стремиш към внимание... Научи се да си тръгваш, когато видиш, че отхвърлянето е бетонирано.
Много точно казано!
Не всички момичета се правят на недостъпни, научи се да приемаш, че не на всяка ще й се занимава с теб.
RapExotic
05-06-2014, 15:25
Пропилял си цели 2 години? Момичетата или имат интерес към някого или не. Няма средно положение. В случая просто няма интерес към теб. Приеми го и не си губи повече времето.
mr.beautiful
05-06-2014, 15:51
Ами да може би сте прави и съм си загубил времето но просто не мога да се откажа. Колкото и да се опитвам да си я избия от главата не мога. Моля ви дайте ми някакви съвети как да процедирам с нея и как да си я спечеля. Наистина много я обичам и харесвам.
Освен това забравих да спомена че тя си има нещо като приятел сега ама не мисля че е сериозно. Та как да я накарам да ми обърне внимание и да ме погледне по-така а не само като приятел?
RapExotic
05-06-2014, 16:01
Освен това забравих да спомена че тя си има нещо като приятел сега ама не мисля че е сериозно.
Поне малко достойнство нямаш ли? Момичето не само, че те отбягва цели две години, ами си има и приятел, а ти продължаваш да търчиш подир гъза и. С това, да го наречем не Бета, а Гама поведение нямаш никакви шансове да я спечелиш.
mr.beautiful
05-06-2014, 16:29
Защо пък да съм Гама просто харесвам момичето и искам нещата да се получат между нас. Голяма работа че си имала приятел за това и не го споменах понеже според мен нито е сериозно нито има някакъв смисъл да го споменавам. Освен това съм с пъти по превлекателен от този и се чудя дали просто тя не мисли че съм прекалено добър за нея и за това да не иска да задалбучаваме нещата?? Освен това тя ме обеждаваше че всичко е наред и ще дойде с родителите си ама на тях друго е казала защо може да е това?
Та някой друг с идеи относно как да процедирам?
anonymous708973
05-06-2014, 16:45
И нека позная - живеете в Америка? Нали приятелят й я биеше, бе? Нали бяха скъсали?
Ебати жалкото същество. Момичето си има сериозна връзка, не го ли разбра?! Колкото и да се криеш, колкото и теми да пуснеш, познаваме ти стила на жалкарче, бе. АМАН.
Честно, някой да го банне тоя олигофрен!!
Глупости, ако са семейни приятели, такъв въпрос е съвсем в реда на нещата.
shmatarok
05-06-2014, 16:47
Хм...
Очевидно изоооооооообщо няма никакъв интерес към теб, след като не е дошла на събирането ви. И откъде на къде ще определяш чия връзка е сериозна? Що ли си мисля, че тая история съм я чела в тоя форум няколко пъти вече?
Остави я на мира.
shmatarok
05-06-2014, 16:48
И нека позная - живеете в Америка? Нали приятелят й я биеше, бе? Нали бяха скъсали?
Ебати жалкото същество. Момичето си има сериозна връзка, не го ли разбра?! Колкото и да се криеш, колкото и теми да пуснеш, познаваме ти стила на жалкарче, бе. АМАН.
Честно, някой да го банне тоя олигофрен!!
Глупости, ако са семейни приятели, такъв въпрос е съвсем в реда на нещата.
Хаха, добре, че не съм само аз. 8-)
mr.beautiful
05-06-2014, 17:07
Толкова ли е трудно да се абстръхирате от другите теми и да ми отгоорите на въпроса? Бахти хората по добре не дълбайте стари неща и в случая не аз съм жалкарче ама това е друга тема освен това не виждам защо да съм заслужил бан. И колко въобще от вас познават момичето и са говорили с нея че се правите толкова наясно с ситуацията?
paradosou
05-06-2014, 17:48
В случая не е в реда на нещата. Представи си мадамата и например майка й да са близки и съответно момичето да научи за тоя въпрос... Още по-голямо мазало ще стане. Авторът не е питал от загриженост, не е питал толкова и заради конкретното си разочарование. Той просто иска да знае защо като цяло не му се изпълняват желанията и е намерил неподходящ според мен начин да си отговори. Много неща са ми в главата в момента и не мога да дам адекватна обосновка.
Е, не. Пак ли ти, бе?
Сто пъти вече си преминал границата на нормалното, вече съм останала с впечатлението, че не те слуша главата. ''Прави се на недостъпна'', друг път. Сто пъти ти каза момичето, че нито е заинтересована, нито те харесва, ама пак си приемаш нещата по свой начин. Не разбра ли, че я караш да се чувства неудобно и, че само я изнервяш?
Няма да стане, приеми го и спри да се излагаш. И по-важното - спри да излагаш и нея с простотиите си. Баси.
mr.beautiful
05-06-2014, 19:15
Нали се сещате че не познавате нито мен нито момичето лично дори две приказки не сте разменили че да ми говорите колко съм ненормален или колко здрава е връзката им. Това че тя казва нещо в този форум не значи че е вярно освен това искам конкретен отговор а не да ми намесвате неща които са напълно несвързъни с темата. Престанете да се правете на устроумни и просто говорете по същество.
anonymous708973
05-06-2014, 20:11
Това че тя казва нещо в този форум не значи че е вярно
Именно. Само дето при теб вече установихме няколко пъти, че лъжеш. Приказката за лъжливото овчарче нали я знаеш?
Отговарям ти на въпроса и напълно се абстрахирам от другите ти теми - 2 години преследване са напълно достатъчни. Ако тя искаше да е с теб, за тези 2 години това щеше да стане, независимо от обстоятелствата. Разните му пречки - приятел, приятел - насилник и т.н. могат да са извинение няколко месеца, но за 2 години щеше да намери начин, ако искаше.
Тя не иска.
Две години си и тичал подир гъза, писал си хиляда теми с въпроси как да я спечелиш, бил си бит от приятеля и, отказвала ти е милион пъти и ти пак продължаваш?! Що за нахално мекотело си, по дяволите?! И къде ти е самоуважението?! Мацката хич не иска да се занимава с теб, камо ли пък да ходите заедно на море. Вземи си набий в празната тиква, че ако наистина се прави на недостъпна, доста отдавна да е свалила гарда и да се е метнала в обятията ти. Месец, два, три да ти тича по тъча - окей, но две години са загубено време и нерви и откровена тъпотия, граничеща с мания. Понякога с тъпо и упорито тъпкане на едно място НЕ успяваш и си тръгваш с подвита опашка, що за несъобразително говедо си?! Ако бях на мястото на момичето бая отдавна да съм ти намазала муцуната по тротоара.
не знаеш ли че вече момиченцата тичат подир момченцата ве заухав
mr.beautiful
05-06-2014, 23:40
Значи според вас трябва да я оставя? Е да де ама аз я обичам и ден не минава без да мисля за нея въпреки че я виждам много рядко. Опитвал съм всичко и с други момичета съм излизал и нищо. Продължавам само за нея да мисля и само нея да сънувам. Правил съм безброй опити да се откъсна от нея и не мога опитвал съм се и нещата между нас да наглася. Цветя съм и носил на срещи съм я канил и какви ли не жертви само и само за да я спечелия и нестава. Понякога чак се чувствам че съм и дусаден ама какво да се прави-любов.
И да разбира се че след като тя ми е казала че ще дойде а нее дошла ше питам родителите и даже и се обадих на няколко пъти лично да я питам ама тя не вдигна. НЕЗНАМ вече какво да правя
sometimes_
05-07-2014, 06:59
Ти си болен.
dickiesx.
05-07-2014, 07:05
Ти си болен.
:lol:
girlwithblueeyes
05-07-2014, 07:10
Ти си ненормален бе :lol:
Цял форум те научи вече и ти продължаваш да се излагаш .
anonymous708973
05-07-2014, 07:20
Понякога чак се чувствам че съм и дусаден ама какво да се прави-любов.
Въй, не думай!
seek&destroy
05-07-2014, 11:33
Ахх, тии, още с първия пост те разпознах :D
Хора, това е отвратително, в началото ми беше смешно, сега ако трябва да се поставя на мястото на момичето, ще полудея. Този е психопат.
Между другото въпросната Холи, ако не беше сериозен потребител от форума, нямаше да повярвам, че тоя не е трол, който спами постоянно. Д:
mr.beautiful
05-07-2014, 20:24
Вие тук сте много злобни същесва само на PinkPan7er сум благодарен че ми даде ясен и точен отговор като се абстръхира от другите теми въпреки че не съм доволен от това което ми каза. Ще ми се да мога да променя нещата и ако някой има идея как да го направя моля да сподели.
Защо има такива гадни навлеци?
Един подобен индивид се опитва да навлезе от 3 години в моя живот ... :? Как пък не разбирате от дума, де'а!
Едит: Как можах да не те позная, бе?! :D Душичка златна!
Пантерке, благодаря, че ми подсказа кой е автора :D
~The Smile~
05-07-2014, 20:46
Според мен не се прави на недостъпна. Тя вероятно не се интересува от теб и ти наистина й досаждаш. Не можеш ли да разбереш, че не те иска? Остави я да си живее живота спокойно и не се занимавай с нея, а си потърси друго момиче. Все ще си намериш приятелка. :)
mr.beautiful
05-07-2014, 20:55
Гаден навлек? Мери си по добре прикаските ако не знаеш за какво говориш или нямаш добър савет да дадеш по темата ми понеже ми писна от злобарите тук. И от къде сте толкова сигорни че не ме иска може би просто така говори имено защото се прави на недостъпна?
girlwithblueeyes
05-07-2014, 21:00
Гаден навлек? Мери си по добре прикаските ако не знаеш за какво говориш или нямаш добър савет да дадеш по темата ми понеже ми писна от злобарите тук. И от къде сте толкова сигорни че не ме иска може би просто така говори имено защото се прави на недостъпна?
Ти сериозно ли ?
Всички ти дадохме съвет да отидеш някъде да се лекуваш ти си продължаваш с глупостите .
Аз пък ще ти дам друг съвет отиди се хвърли от някъде .
Може да не си пада по пълни неграмотници.
Остави момичето на мира, явно не я интересуваш.
Не думай! :lol: Ненормалник!
Съжалявам, но си пълен идиот, който не разбира от дума.
mr.beautiful
05-08-2014, 17:26
Вие тук сте бахти и злобните момичета как пък не е било и веднъж да пуснъ тема тука и вие да не ми скочите да ме убиждате та идиот съм бил та жалък та какво ли не. Някой дори не сте запознати с цялата история ама бързате и вие с устаналите да ми се нахвърляте. Ако бяхте на мое място нямаше да ви е никак приятно да се държът с вас така.
NarutoShippuuden
05-08-2014, 17:34
Всички ти казаха, че просто тя не се интересува от теб и трябва да я оставиш, но ти си държиш на своето.
~The Smile~
05-08-2014, 18:01
Явно не разбираш от дума. То бива нахалство, ама чак толкова вече е прекалено!
Всички тук ти казаха, че момичето не се интересува от теб, обаче ти пак продължаваш да говориш едно и също.
Щом като тя не ти обръща внимание, очевидно, че не те иска и не желае да сте заедно. Не го ли проумя най-после?
shmatarok
05-08-2014, 19:20
Оо, ама какво се правиш на света вода ненапита?
Нали получи отговори, различни от нападки?
Ама не ти отърва, че те са едни и същи и че означават едно - да я оставиш на мира, нали?
Дори и да се абстрахираме от безумните ти теми и изказвания, то е ясно като бял ден - тя няма интерес и каквото и да правиш, няма да го спечелиш. Момичетата не обичаме лепки, обсебващи индивиди и повечето от нас и неграмотници.
Al3ksandra
05-08-2014, 20:21
Вие тук сте бахти и злобните момичета как пък не е било и веднъж да пуснъ тема тука и вие да не ми скочите да ме убиждате та идиот съм бил та жалък та какво ли не. Някой дори не сте запознати с цялата история ама бързате и вие с устаналите да ми се нахвърляте. Ако бяхте на мое място нямаше да ви е никак приятно да се държът с вас така.
Е щом не я знаем историята, разкажи ни я от-до. Макар че според мен това няма да промени нищо.
Аз ако съм момиче и ми се досажда.. първия 1 2 3 месеца, окей човека ме харесал,дори до половин година разбираемо..Обаче след фазата, намирам си приятел вече.. ще бъде странно след като той знае да продължи да ми досажда, и дори след като съм му обяснила и казала че не се интересувам от него. А пък цели 2 години, то това направо би ме влудило....ЛОЛ.
Препоръчвам ти, да почнеш да се занимаваш с йога. Мисля че ще раздвижи и тялото и мозъка ти. :) Без лоши чувства.
^ Моля те! МОООЛЯ ТЕ, не му давай такива предложения :D Някои от нас сме чели доста от "историята" му, даже и "любовта на живота му" се включи ... Крайния резултат беше ужасен! Все още ми е жал за нещата, които се наложи да изтърпи въпросната потребителка. Толкова грозни неща изписа този ненормалник, че й се чудя как не е поискала ограничителна заповед :?
/Това ако приемем, че темите не са пързалка, защото все още си имам едно наум. Някак не вярвам да има чак такива индивиди ...
girlwithblueeyes
05-09-2014, 12:21
:lol:
Да идиот си защото си нагъл и се вреш там където не си желан.Толкова ли жалък и отчаян трябва да си за да се унижаваш така .Аз ако бях на мястото на приятелят на момичето или на нейно място бих ти сложила един здрав пердах то бива да си нагъл ама твойто е прекалено вече . И да съветвам те да не дрънкаш глупости които не са верни и са си само в твойта глава ;)
psychopath
05-09-2014, 23:36
....а не те харесва, защото си балък. :)
anonymous708973
05-10-2014, 15:27
Не, сериозно, не знам мацката защо не е взела мерки. Семейни приятели - хубаво, ама тва не се търпи, бе. Да бях аз, щях да съм казала на баща ми да говори с неговия баща 10 пъти досега. После боят не помагал... ба, просто не е ял достатъчно бой.
baby_baby
05-11-2014, 16:02
Откажи се явно момичето не те харесва щом 2 г си се пробвал и нищо не е станало значи просто не те иска
lisi4ety
05-11-2014, 17:10
Не знам за другите теми, но лично аз бих била силно стресирана, ако две години някой толкова настоятелно върви след мен. Сериозно. Даваме ти съвет, по-добре послушай, откажи се. Не може така, наистина това поведение само на луд човек отива. ;)
продължавай
колкото и да е тъпо все пак предизвикваш смях па макар и лек
Самата тя е прошляк и не заслужава вниманието, с което я обсипваш.
anonymous708973
05-11-2014, 23:33
Самата тя е прошляк и не заслужава вниманието, с което я обсипваш.
Е, би ли казал как стигна до тоя забележителен извод?
Начи, твоята приятелка утре захваща да я преследва някъв малоумен и продължава 2 години, обаче понеже е син на семейни приятели, тя няма смелостта да бъде наистина груба. Значи е прошляк, така ли?
Niakoitam
05-12-2014, 12:58
Не съм ти чел историите,не те знам и кой си,но доколкото ми се стори,че подразбрах обектът на любовта ти е потребителката HollyGolightly.То вярно,че любовта е сляпа и понякога каквото и да ти говорят ти е трудно да го направиш,но ти се държиш като пълна лепка.Такава лепка от каквато на човек да му се прииска да е на две Галактики разстояние.Само като се поставя на нейно място и се задушавам.Ти от отдавна си я отблъснал много яко и явно само семейното приятелство на роднините ви както и разни черти в характера и и пречат да ти прати някой да те понатупа.Ама доколкото разбирам и това не се знае дали ще има ефект при теб.Освен това тя,ако става въпрос за същата,си има гадже,което смятам,че обича.Поне във форума така изглежда.Явно просто трябва да се държи с теб като надута пуйка и изобщо да не те отчита за да разбереш,че не те ще, а обича приятеля си и просто се самонавиваш,че си нещо по-велико от него, а и даже и да си,което не показваш тук във форума с държанието си в нейните очи не си.Ти просто си я обявил за фикс идея и ако вземе та ти пусне няколко пъти след няколко месеца може и да започнеш да търчиш по други.Имах един такъв съученик от старият ми клас,който като теб беше решил,че е страшно влюбен в една съученичка от новият ми клас,а тя просто му се прави на недостъпна,че даже и с по-голямата и сестра тръгна за да я карал да ревнува.Та въпросната съученичка само гледаше как да е възможно по-далеч от него и съвсем явно му се подиграваше на опитите пред нас.В крайна сметка колкото и да напъваше нищо не се получи въпреки,че тя даже нямаше гадже.Сам си прави изводите.Просто не си спечелил въпросната потребителка,защото не си толкова готин за колкото си се помислил поне в очите и и обекта на нейните желания е друг.Стига си се държал като лепка,защото може би вече си я отвратил.
Niakoitam
05-12-2014, 14:20
Сега разгледах една друга тема,защото ми стана интересно и стигам до следният извод.
Ти или достатъчно мразиш въпросната девойка и искаш да и направиш живота гаден или си патологичен лъжеш и си измукваш всичко пръстите в манията си,че едвали не ако ги скараш с приятеля и тя ще скъса с него и ще дотичка при теб с просълзени очи да ти се моли.Ако е така не заслужаваш нищо повече от една мазна зелена храчка между очите,връзване с верига за врата и надвесване над някой по-висок мост.
Ако има обаче и 10 % истина в думите ти значи въпросната потребителка не е баш цветенце за мирисане. Особено пък ако наистина е пила с теб и след това е решила като оправдание да използва алкохола за да се понацелувате и да пробва все пак колко си добър в секса докато е скарана с приятеля си за да си начеша егото,че някой я желае давайки ти надежда да търчиш по силно по нея.
И това го казвам,защото съм бил свидетел как даден мъж прави дадена жена на боклук и се държи по този начин с нея даже и използвайки си я като някакво заместителче,а тя го плюе, плюе като за последно, а след като и кимне забравя за всичко все едно никога не е било.Забравя и как я е карал да се чувства.До следващият път. И да въпросната всъщност като че ли и до днес (позагубих да не кажа загубих вече връзка с нея,само ако видя нещо случайно) продължава за щяло и нещяло,на място и без място да обяснява колко велик и добър бил нейният мъж.Опазил ме Господ на такава жена като нейният мъж някога да попадам. :) Виждал съм също и разни "принципни" девойки изобщо не лоши като характер как ходят уж само на екскурзийка с разни хора и...бившият...без гаджето. Ама те били предимно с другите хора.:) Виждал съм и как също толкова принципни си изблизват сливиците с някой непознат,защото така им дошло отвътре, а после обясняват как щели да ги задавят и да се присмиват на дадените самонавивайки се с разни други как гаджето им няма как да разбере и след това обяснявайки колко са били тъпи,но как го били направили поради еди си какви обстоятелства и как едвали не те не били виновни. Та така. Все пак даже 1-2% в мен крещят,че може би въпросният автор все пак може и да не е чак толкова изкусен лъжец,защото ако е подал грешна информация никой не може да му отговори адекватно тъй като обстоятелствата вече стават съвсем по-различни и променят своят ъгъл.Единствената причина да се изопачват така нещата е гаджето на въпросната потребителка да види темата и да разпознае че именно тях визира,което е малко вероятно с оглед на това,че не съм запознат той да пише в този форум.Другият вариант е ако наистина поради някаква причина я мрази и иска да и очерни живота да го направи навсякъде където тя има достъп,включително и тук.Истина е някъде там.
girlwithblueeyes
05-12-2014, 14:31
Гаджето на Холи няма как да пише във форума :lol:
Колкото до автора той сие глупав нямаше смисъл да му пишеш такива романи.
този пак ли изплува из дълбините на шизофрениралата си психика?
Ама ти защо продължаваш да пишеш точно в тоя форум, да те питам?
А си толкова неграмотен, че чак ми става мъчно за теб.
Niakoitam
05-12-2014, 14:40
Гаджето на Холи няма как да пише във форума :lol:
Колкото до автора той сие глупав нямаше смисъл да му пишеш такива романи.
Всъщност като знам,че е военен и аз не си го представям да пише в теенфорум,защото си има разни други неща на главата. Още повече че не знам дори дали е българин.Имам някакъв спомен,че май не е.Иначе нищо не му пречи ако има желание да поднадзърта.И все пак няколкопроцентното съмнение в мен си го има,защото нямам как да съм сигурен какви ги върши тя когато е сама или сред свои хора.Както казах нагледал съм се на "верни булки" :)
И все пак няколкопроцентното съмнение в мен си го има,защото нямам как да съм сигурен какви ги върши тя когато е сама или след свои хора.Както казах нагледал съм се на "верни булки" :)
То това какво прави тя е без значение, ако се замислиш над факта, че момчето непрекъснато бълва подобни теми. Ако ситуацията наистина беше такава, каквато я представя, защо да си губи времето да я злепоставя пред форума? Защо непрекъснато иска съвет от хора, които от своя страна непрекъснато го обиждат?
Тука работата е друга и проблемът не е, че Холи му дава нишани. Момчето има сериозен ментален проблем и някой трябва да се заеме с него.
Niakoitam
05-12-2014, 14:50
То това какво прави тя е без значение, ако се замислиш над факта, че момчето непрекъснато бълва подобни теми. Ако ситуацията наистина беше такава, каквато я представя, защо да си губи времето да я злепоставя пред форума? Защо непрекъснато иска съвет от хора, които от своя страна непрекъснато го обиждат?
Тука работата е друга и проблемът не е, че Холи му дава нишани. Момчето има сериозен ментален проблем и някой трябва да се заеме с него.
Ако Холи му дава нишани независимо дали му показва евентуалната иситинска същност на приятеля си или още по-лошо използва го за подсилвачка на егото си като му дава надежди със секс и целувки после ни лук яла ни лук мирисала до голяма степен го разбирам,защото човек трябва да носи все пак някаква отговорност за действията си.А не при единият,при другият,пак при единият и накрая е невинно ангелче.Ако приемем че е така човека може просто да не иска да е човека дето го бият е праска,когато тя е скарана с гаджето си,а после всичко да се забравя все едно е била на проститутка.Това го казвам разбира се при условие че Холи нещо лекинко премълчава.Както казах не е изключено и авторът да е някаква вересия,която колкото по-бързо се самопребие и изчезне беследно толкова по-добре за света :)
във всеки случай, беше предупреждаван и банван няколко пъти... ти ако си нормален човек, щеше да разбереш и да се запреш с тоя форум...
тъй че аз съм склонна да вярвам на Холи
Niakoitam
05-12-2014, 15:06
във всеки случай, беше предупреждаван и банван няколко пъти... ти ако си нормален човек, щеше да разбереш и да се запреш с тоя форум...
тъй че аз съм склонна да вярвам на Холи
Нали знаеш: "Любовта е сляпа".
Иначе като цяло понеже и двамата не ги познавам и аз сякаш съм по-склонен да повярвам на Холи само че като цяло не съм склонен да повярвам на нито еди от двамата на 100% тъй като не ги познавам, а и да ги познавах пак не е сигурно,че щях да знам за всичките ми перипетии.Той е от по неизвестните,тя е от по известните в този форум.Изглежда свестно момиче,но пък не чак толкова големият ми опит ме е научил,че тези дето на пръв поглед може да изглеждат много свестни може да са по опасни и от най-големите и изявени курви и проститутки,които даже не го и крият.А причината...вторите просто сами са ти се разкрили :)
anonymous708973
05-12-2014, 16:06
Всъщност като знам,че е военен и аз не си го представям да пише в теенфорум,защото си има разни други неща на главата. Още повече че не знам дори дали е българин.
Американец е, да ме прощава Холи за намесването.
Което значи, че тя абсолютно няма мотив да лъже в някакъв си форум, при положение, че шансът той да прочете, е...ами, нулев.
Niakoitam
05-13-2014, 08:27
Американец е, да ме прощава Холи за намесването.
Което значи, че тя абсолютно няма мотив да лъже в някакъв си форум, при положение, че шансът той да прочете, е...ами, нулев.
Твърде много подценяваш глобалното село наречено интернет. :) Винаги ако не той поне някой негов близък приятел може да попадне на това,че ако щеш и въпросният автор на темата може да му прати хронологията от форума за доказателство.Да не пропускаме и това,че може да и спаднат акциите тук.
Както казах с грешни факти ние не може да сме обективни тъй като той променя обстоятелствата.Но в такъв случай какво печели? Очевидно трол не е. Ако иска да почерни Холи пред хората тук и евентуално да го използва пред гаджето и.Това е обаче ако поради някаква причина я мрази.Защото е твърде наивно да смята,че като я очерни пред хората и пред гаджето и тя ще му се хвърли на врата след това.Или мисли да я очерня пред всеки следващ ала щом не си с мен ще бия всяко твое гадже,но понеже не мога да го бия ще те очерням пред него.
От друга страна както казах съм попадал на девойка дето при скарвания и раздели хранеше гаджето си като някакъв каруцар обясняваше колко гадно се бил държал с нея с всякакви подробности,как иска да си поживее и все такива неща и след това...го изкарваше ангелче невинно,ама най-милият,най-добрият най-печеният и всичко най най най.
Пък и все пак военните като цяло службата не ги превръща в най хрисимите хора.Например вече мъжа на една съученичка,дето беше ходил на платена служба в Афганистан,че даже и леко го бяха ранили, преди време за малко беше скъсал с нея.И за някакво дребно бъзиче беше счупил от бой един от най-близките си приятели.Едвам го бяха отървали приятелите им.
А има и жени,които като се скарат с приятеля си тичат да ходят някой дето им търчи по задника да им понапомпа поспадналото его.Или просто го правятв момент на слабост.Но път то човек трябва да мисли навреме.
Дали Холи е от тях или не,дали гаджето и я бие като студено желязо или не,дали се е целувала и е правила секс с въпросният автор...изобщо не се наемам да давам категорично мнение макар,че честно казано и да е вече такова нещо няма как да ме учуди :)
girlwithblueeyes
05-13-2014, 08:37
Някойтам съзнаваш ли че това с хронолгията е леко невъзможно ?Пича едва ли знае български и едва ли би тръгнал да се занимава .А шанса някой да тръгне да му обяснва какво пише едва ли е много голям
А за воените има ги всякакви не можеш да съдиш само по един военен.
Niakoitam
05-13-2014, 08:50
Някойтам съзнаваш ли че това с хронолгията е леко невъзможно ?Пича едва ли знае български и едва ли би тръгнал да се занимава .А шанса някой да тръгне да му обяснва какво пише едва ли е много голям
А за воените има ги всякакви не можеш да съдиш само по един военен.
Може и да поднаразбирва.А и да не разбира винаги може да му се преведе.Не е толкова сложен процес.
Ти не били се заинтересувала ако разбереш,че в някой например да кажем португалски форум някоя португалка, с която си си разменяла шамари някъде в Германия обяснява как е спала с гаджето ти :)
Иначе аз винаги съм бил против слагането в общ знаменател на каквито и да е групи,но пък на всяка работа си има малко или много професионално изкривяване,а в случая при военните е ясно накъде може да избие това професионално изкривяване особено ппък ако и участват във военни мисии.. :)
girlwithblueeyes
05-13-2014, 08:57
Ако бях в подобна ситуация предвит глупостите на автора не бих се занимавала.
Да има си професионално изкривяване и при лекарите и при воените и при всички .Аз мога да говоря само за воените но далеч не всички дори след мисия им има нещо . Все пак става дума за човешка психика и от това зависи дали след мисията няма да има проблеми .
Да търчиш след жена.... ахаххахахахаххаахаххаахах ахаахаахаахахахаахахаахаа хаахахааахах
Niakoitam
05-13-2014, 09:14
Ами на мен пък лично ако чуя нещо такова например за своето евнтуално гадже колкото и да и вярвам би ми светнала една зелена лампичка в главата да съм малко по нащрек.А не да считам например че тоя дето го е казал е някакъв глупендър и да ме правят на балък, защото доста уж неосонователни слухове завъртали се около мен и мои познати впоследствие са се оказвали чистата истина.Последно за една около,която постоянно се въртят слухове в градът ни.Но тя се оправдаваше,че просто така са я нарочили и не прави нищо нередно,че и жертва се изкарваше.И какво? Омъжи се за един млад полицай добряк.Роди му дете. Ходеше си по разни купончета и забавления,често с негови пари докато той е на работа, а майка му често се грижеше за детето им.И хоп, след три години започнал да забелязва,че куфарите нещо все повече и повече намаляват.А тя нашата решила леко и тактично да се изнася,защото започнала да се мадръса от няколко месеца с някакъв негов колега.
girlwithblueeyes
05-13-2014, 11:37
Ами на мен пък лично ако чуя нещо такова например за своето евнтуално гадже колкото и да и вярвам би ми светнала една зелена лампичка в главата да съм малко по нащрек.А не да считам например че тоя дето го е казал е някакъв глупендър и да ме правят на балък, защото доста уж неосонователни слухове завъртали се около мен и мои познати впоследствие са се оказвали чистата истина.Последно за една около,която постоянно се въртят слухове в градът ни.Но тя се оправдаваше,че просто така са я нарочили и не прави нищо нередно,че и жертва се изкарваше.И какво? Омъжи се за един млад полицай добряк.Роди му дете. Ходеше си по разни купончета и забавления,често с негови пари докато той е на работа, а майка му често се грижеше за детето им.И хоп, след три години започнал да забелязва,че куфарите нещо все повече и повече намаляват.А тя нашата решила леко и тактично да се изнася,защото започнала да се мадръса от няколко месеца с някакъв негов колега.
Ти не си добре . Сериозно
HollyGolightly
05-13-2014, 11:50
бях решила в тази тема да не пиша, ама Накойтам едва ли не курва ме изкара.
Само да питам все пак че да знам за кое по-точно да отговоря, в първата тема пишеше че последните 2 години се държа лошо с него и не му обръщам внимание, игнорирам го блокирала съм му номера и т.н.; във втората тема пишеше че постоянно като се скарам с приятелят си му звъня и даже съм спала с него; сега пише че се правя на недостъпна… е кое точно е вярно или може би и трите теми?
sometimes_
05-13-2014, 12:04
Ти си избери една от трите теми и дай обяснение за нея. Може да си измислиш и четвърта, за по-интересно. :)
Niakoitam
05-13-2014, 12:18
бях решила в тази тема да не пиша, ама Накойтам едва ли не курва ме изкара.
Само да питам все пак че да знам за кое по-точно да отговоря, в първата тема пишеше че последните 2 години се държа лошо с него и не му обръщам внимание, игнорирам го блокирала съм му номера и т.н.; във втората тема пишеше че постоянно като се скарам с приятелят си му звъня и даже съм спала с него; сега пише че се правя на недостъпна… е кое точно е вярно или може би и трите теми?
Не съм те изкарвал абсолютно никаква. :) Както казах може въпросният човек да е болен мозък дето си живее в някакъв измислен свят и не заслужава да съществува или пък поради някаква причина те мрази и иска да ти навреди всячески, а може пък и ти да си като доста момичета на твоята възраст пък и по-големи да си забравила да мислиш в даден момент, а също и наистина да си се оплаквала от приятеля си пред него.Това,че си по участваща в този форум потребителка от него не ме кара първосигнално и на момента да кажа колко си непорочна ти и колко болен мозък е той :)
Niakoitam
05-13-2014, 14:02
Ти не си добре . Сериозно
Това го бях пропуснал,но хайде да не ми лепваш определения. Все пак е хубаво,че ти си добре нали така? :)
HollyGolightly
05-13-2014, 21:49
С този индивид аз не контактувам, по какъвто и да било начин, така че е напълно изключено някога да съм му дала каквато и да било информация за връзката си. Освен това приятелят ми никога не е и никога няма да ми посегне дори, камо ли да ме набие и аз да избягам точно при Владимир, който живее на час и половина път от нас. Пък и съм се била напила... с какво бе, с вода или сок, тъй като аз алкохол не пия поради ред причини?
Въобще нито една негова история не се връзва, освен може би най-първата, а именно че го игнорирам и не искам да имам нищо общо с него.
PinkPan7her, говорих с баща му и познай какво постигнах, след като няма и ден по-късно тази тема се появи.
Niakoitam
05-14-2014, 07:11
Както казах и преди това наистина аз съм по-скоро склонен да ти повярвам на теб.Защото от постовете ти съм останал с впечатлението,че си умерена и сравнително уравновесена личност и умееш да мислиш преди да направиш нещо и някак си не си те представям като някоя дето изпива по 3 литра алкохол на ден и ги сменя на ден по трима докато гаджето и нищо не знае, докато дори от тази тема имам някакво усещане ,че просто на автора не му се е отворило парашутчето и затова гледа да те окепази по някакъв начин за да ти е гадно и/или да го удостояваш все пак с някакво внимание.Единственото зрънце съмнение,което се поражда отначалото на темата в мен е може би заради нещата които ги виждам около мен от много свестни иначе видимо хора,които сякаш са ме направили леко по недоверчив и подозрителен към хората. :) Нямам за цел изобщо да те обиждам иначе или да ти давам някакви определения. :)
Ако наистина толкова много я обичаше-щеше да я оставиш да е щастлива. Остави я на мира бе човек, разкарай се от живота ѝ, всички тва ти казват, или потърси психиатрична помощ. По -скоро това момиче да се погнуси от теб от колкото да те обикне. Порасни и излез от живота й.