View Full Version : Проблем ли е
prestigiopap
05-08-2014, 11:57
Здравейте,
с моята приятелка сме от година заедно и всичко си върви перфектно както в лични отношения така и в секса, но от 2 седмици насам ме избива нещо когато съм сам на самозадоволяване, за тези месеци в които сме били и все още сме двамата не съм си позволявал и дори не съм си помислял за такова нещо, а от тези седмици насам си го позволих 3 пъти, това нормално ли е, не съм и го споделял и не мисля аз адски я обичам, но не знам, защо става така
Не е проблем, нормално явление си е.
Нема да се плашиш копиле!!! :D Лесно нема....
Рзабира се че е нормално! А и хората отдавна са казали : чекията е за удоволствие е*ането за престиж!
RapExotic
05-08-2014, 19:42
От еднообразието е. Разнообразете малко секса.
fUcKsMiLe
05-08-2014, 20:11
От еднообразието е. Разнообразете малко секса.
Не е точно така. Може и да има разнообразие, просто да не му стига самия секс.
В случай, че се чувстваш толкова виновен, сподели го и с нея. Нормално си е, щом ти харесва може да си гледате заедно, примерно.
колкото и секс да правиш да се самозадоволиш винаги ще искаш
мъж си по дяволите
и аз съм го правил,а сигурен съм и доста от мъжкото съсловие
xXxPETYAxXx
05-09-2014, 08:24
Нормално е, даже е по-чудно, че си се въздържал 10 месеца от самозадоволяване.
sexymonster
05-09-2014, 08:35
Нищо страшно :D
baby_baby
05-09-2014, 11:38
Нормално е
Всеки бичува едноокия делфин момче.. Не се съди излишно за това.. Стига да не се заиграваш на фантазии за най-добрата и приятелка ( смятай всичките и приятелки за такива )/ сестра и ( или не дай боже майка/баба и )/комшийката или която и да е жена различаваща се от нея ( приятелката ти) то всичко е наред.. Дори би довело до подобряване на сексуалните ви взаимоотношения ако споделяте помежду си тези фантазии ( да тя също най - вероятно го прави.. скреч йорселф в мисли по теб ) и да ги осъществявате на практика.. :)
me_&_my_broken_heart
05-11-2014, 19:23
1 година без да си го правил О.о леле рекорд за гинес :D
"ne sym si go pozvolqval" kato vika ebasi to da ne e prestaplenie be :D
ultras88
05-11-2014, 21:00
еми сри ... ше мреш