View Full Version : Как се справяте с разделите?
Illusion772
05-08-2014, 14:26
Добре накратко - аз съм момче на 18 , винаги съм бил от по-чувствителните. Току-що приключих около три месечна връзка , която ми е първата която трае повече от 2-3 седмици. Сега причините защо и как приключи връзката могат да са много - но за 2-3 дни минах всякакви настроения от ярост до депресия , от радост до тъга. И започвам да се чудя как и дали ще изляза от това състояние, за това реших да ви помоля да споделите как вие сте преживели първата си голяма раздяла след първата си по-сериозна връзка или въобще как се справяте с разделите.
Рева, викам, карам се с всеки, слушам тъжни песни,отново рева, лягам, мисля, премислям, сещам се за хубавите моменти и пак рева, сещам се и за лошите и пак рева и така времето си минава. В един момента толкова ми е омръзнало да рева, че ми става едно такова безразлично. Пак се сещам,пак ми е гадно пак пускам 1 2 сълзички и ми минава за секунди. В началото е трудно.. аз лично си го изкарвам някак. Цял ден преструвайки се, усмихвайки се насила ми излиза през гъза като си легна. Излизай ... колкото и да не ти се иска поне докато си вънка времето ти минава по-бързо. Говори... ако имаш с кого говори му излей си мъката всичко което ти е на душата, което ти се върти в главата. Аз лично... колкото и тъпо да ти звучи си го писах на лист всичко което исках да му кажа, а не успях през което си поплаквах доста ... (колко ли смешно съм изглеждала .. ) и после някак много по-добре се чувствах. Много писах излизай,забавлявай се живота е пред теб още толкова хубави неща ще ти се случат мисли за това .. :))
Наскоро имаше подобна тема - ако искаш я потърси.
По темата: Справям се сравнително лесно. До сега всяка моя сериозна връзка (разбирай над 8-10 месеца) съм я приключвала аз и то след дълги опити да бъде възстановена и заздравена. И все пак ако се случи да се почувствам гадно (за щастие се случва рядко) просто си пускам хубава музика и запретвам ръкави в майсторене на нещо -занимавам се с 3D оригами, изработка на бижута, дървета и цветя от мъниста и т.н. ... или с други думи все неща, които искат пълна концентрация. Случва се да си поплача преди да заспя, но аз съм си емоционална и е нормално.
Illusion772
05-08-2014, 19:17
Наскоро имаше подобна тема - ако искаш я потърси.
По темата: Справям се сравнително лесно. До сега всяка моя сериозна връзка (разбирай над 8-10 месеца) съм я приключвала аз и то след дълги опити да бъде възстановена и заздравена. И все пак ако се случи да се почувствам гадно (за щастие се случва рядко) просто си пускам хубава музика и запретвам ръкави в майсторене на нещо -занимавам се с 3D оригами, изработка на бижута, дървета и цветя от мъниста и т.н. ... или с други думи все неща, които искат пълна концентрация. Случва се да си поплача преди да заспя, но аз съм си емоционална и е нормално.
Извинявайте ако е имало подобна тема
Да наистина твоите връзки са доста по-дълги , но имаш и повече опит от мен. Моята връзка беше сравнително внезапно прекратена - поради някои доста странни причини , които дори и не разбирам . Та за това - този път раздялата я усетих толкова силно.
Благодаря за идеите - ще опитам :)
Най-важното е да правиш нещо с кеф и желание :) Дали ще е няк'во хоби, дали ще е излизане с приятели, а ако негативната ти енергия е повече - спорт до изцеждане и после спиш като бебе :)
s0b1esk1
05-08-2014, 19:50
шмъркай; вдигай щанги; повече спаринги без да се доближаваш до въжетата; ако щеш сбий се на улицата с напълно непознат; прави пари по някакъв начин (няма значение как).
иначе каквото и да правиш, първата която си обичал няма да ти излезе никога от главата
RapExotic
05-08-2014, 20:07
за това реших да ви помоля да споделите как вие сте преживели първата си голяма раздяла след първата си по-сериозна връзка
Теглих и една майна, събрах няколко приятели и изпихме по една бира. На другия ден бях като нов.
п.п. Всъщност излъгах, бирите бяха доста повече. :D
psychopath
05-09-2014, 23:42
Правя глупости и в общи линии, нещата се нареждат.
зависи колко цениш човека. на мен вече две години не може да ми мине, но се свиква. както казвам: няма незаменими хора, има незабравими.
baby_baby
05-11-2014, 17:30
Аз лично излизам с приятели забавляваме се и с времето забравям