Влез

View Full Version : Обем ?

lovefootball
05-11-2014, 14:22
Само аз ли имам прекалено много обем ? Когато се изкъпя и на другия ден косата ми е права, обаче с гаден обем. Косата ми стои повдигната отстрани и лицето ми изглежда много гадно направоо ..

Предложете нещо с което да я мажа след като се изкъпя моля ви :)

Hayashi
05-11-2014, 14:38
Връзвай плитка ниско долу. И при мен се получава същото, просто имам много коса. После имам странна чупка до раменете, но поне гадният обем тип футболна топка го няма.

lovefootball
05-11-2014, 14:39
Връзвай плитка ниско долу. И при мен се получава същото, просто имам много коса. После имам странна чупка до раменете, но поне гадният обем тип футболна топка го няма.

Ама аз искам да ми е права косата, но ще го пробвам. Има ли някви мазила дето да се стърчи така :D

Hayashi
05-11-2014, 15:02
Мазилата биха помогнали само на по-лека коса, но тя по принцип не получава потресаващ естествен обем. Ако имаш пластове, те допълнително придават обем точно там.
Аз слагам спрей или масло всеки път, но получи ли се обема го свалям само с връзване на плитка.

lovefootball
05-11-2014, 15:07
Мазилата биха помогнали само на по-лека коса, но тя по принцип не получава потресаващ естествен обем. Ако имаш пластове, те допълнително придават обем точно там.
Аз слагам спрей или масло всеки път, но получи ли се обема го свалям само с връзване на плитка.

Тя моята коса е рядка, но не знам защо така се получава всеедно съм имала ролка там просто много е странно.. дали ако я пръскам само там с лак и я реша ще стане ?

JuStElly
05-12-2014, 17:23
И на мен ми не получава така понякога, зависи си как изсъхне ;д Ако я изправяш със сешоара, пробвай с по - малка четка.

sramejlivkaa
05-14-2014, 16:22
Няма ли да стани ако връзва по-стегната опашка ниско доло?

lovefootball
05-14-2014, 19:23
Няма ли да стани ако връзва по-стегната опашка ниско доло?

Ще има гадна чупка :/