View Full Version : кръв?
katy1975
05-19-2014, 18:39
хей доста ми е притеснено заради всички тези "митове" с многото кръв при първия път.В смисъл, когато приятеля ми си изкара пениса от мен,той ще бъди ли в кръв?Или след това може малко да ми потече.
Срам ме е защото той е доста по-опитен и не искам да го занимавам с моите девствени истории и ме е страх да не се отврати от мене ;х
при вас как беше?
CrazyLittleThing
05-19-2014, 19:45
Нормално да има кръв първия път. При мен имаше, но не беше кой знае колко, както и не беше болка за умиране, да не кажем че почти нямаше такава. И да, имаше кръв по презерватива, което също е нормално. Не вярвам приятеля ти са се "отврати" от тебе, в случай че държи на теб и знае, че си девствена. Каква ви е разликата в годините ?
monika.ruse
05-19-2014, 20:23
Много е относително..при някои има много кръв..при мен имаше много малко, а и може би причините бяха други. Сексът не е за гнусливите и не мисля, че малко кръв при положение, че знае, че си девствена ще го погнуси.
Pri men kruv nqmashe , no za smetka na tova bolkata beshe dosta.. :x Pri vseki e razlichno.
той е доста по-опитен и не искам да го занимавам с моите девствени истории и ме е страх да не се отврати от мене ;х
при вас как беше?
девствените ти истории както ги наричаш не трябва да ти създават такъв комплекс и да изпитваш чувство на вина, ако имате нормални отношения и момчето знае, че си девствена и има поне малка обща сексуална култура ще знае, че е възможно да има кръв и не би трябвало да се отвращава от теб, ако го направи значи е голям тъпак ии спокойно , не при всички има кръв , болката ще я преживееш.
при вас как беше - нямаше кръв и беше почти безболезнено.
RapExotic
05-20-2014, 15:25
хей доста ми е притеснено заради всички тези "митове" с многото кръв при първия път.В смисъл, когато приятеля ми си изкара пениса от мен,той ще бъди ли в кръв?Или след това може малко да ми потече.
Срам ме е защото той е доста по-опитен и не искам да го занимавам с моите девствени истории и ме е страх да не се отврати от мене ;х
при вас как беше?
Нали ти е гадже, няма да се отврати. Всеки минава по този път и това не е повод за притеснение.
при вас как беше - нямаше кръв и беше почти безболезнено.[/QUOTE]
Това.
TROLLDADLOLCAKE
05-21-2014, 01:34
Три пъти съм отварял и ми беше кеф даже ! :D Стига да не е някакъв гнуслив особняк не виждам причина да се отврати,а и след като казваш,че има доста опит няма причина за притеснения ! :)
При мен и кръв и болка имаше. Но като казвам кръв не си представяй, че блика като гейзер. :)
Ще бъдИ в кръв! :razz:
Кръв не тече при всички момичета. Някои дори не ги боли. При мен имаше малко кръв, даже после продължи да ми тече през деня, ама много малко. И боля, ама не беше страшно.
Не се тревожи, щом иска да правите секс, няма да се отврати от теб. Това си е нещо нормално, което се случва на всеки човек - да изгуби девствеността си.
wildone07
05-23-2014, 21:16
Три пъти съм отварял и ми беше кеф даже ! :D
Kolko e gnusno taka kato govorite!!
Денствена вече НЕ си лова по-отвратително нещо от това няма,пищя през цялото време и ми нацапа панталонките после едвам ги изчистих.
baby_baby
10-28-2014, 16:53
Нормално е да им кръв при първия път ама няма да е много спокойно