View Full Version : Съвет
Demetria_
05-25-2014, 14:18
Здравейте,на 16 години съм.Наближава лятото и всички са с къси гащи,баща ми не ми дава да се епилирам,нито да се бръсна,майка ми много пъти е говорила с него,но той не ми дава.Той не ми дава и да имам гадже,забранява ми толкова много неща.Срам ме е,когато излизам с приятели или с гаджето си,да съм по къси гащи,рокли или поли.Да не говорим,че не ми дава и да нося сутиен,а аз имам нужда.Много съм срамежлива пред другите да излизам така,но той настоява и не се отмята.Какъв съвет бихте ми дали ?
prosto_chovek
05-25-2014, 15:12
Е обясни му как се чувстваш, верно много тъпо прави.
Ouroboros
05-25-2014, 16:47
Може да е вид грях, може да нямам право да говоря такива работи, ама баща ти е тъпа свиня от 17 век. Обясни му, че те е срам да ходиш неепилирана, без сутиен... Просто му кажи, че се срамуваш от това, в което той те превръща. Би трябвало за го заболи и да се осъзнае. Ненормално е така да ограничаваш момиче.
RapExotic
05-25-2014, 19:00
Кажи на майка си да спре да се епилира да видим дали ще му хареса.
Епилирай се. Излез и си купи сутиен. Постави го пред свършен факт. Нека разбере, че си достатъчно голяма, за да взимаш сама решенията, които те засягат пряко. Ако се стигне до скандал или наказание, седни и кротко му обясни, че не се чувстваш добре, че имаш нужда да се грижиш за себе си, напомни му, че го уважаваш и уважаваш мнението му, но това е въпрос, който засяга само и единствено теб.
prosto_chovek
05-25-2014, 20:01
Епилирай се. Излез и си купи сутиен. Постави го пред свършен факт. Нека разбере, че си достатъчно голяма, за да взимаш сама решенията, които те засягат пряко. Ако се стигне до скандал или наказание, седни и кротко му обясни, че не се чувстваш добре, че имаш нужда да се грижиш за себе си, напомни му, че го уважаваш и уважаваш мнението му, но това е въпрос, който засяга само и единствено теб.
Много правилно. Верно, какво ще ти направи реално? Послушай колежката.
DieselBlood
05-25-2014, 21:54
Баща ти да няма някакви психични отклонения?
SHPAIdURmeN
05-25-2014, 22:11
+
По добре да действаш, отколкото да плачеш.
Това! Може да ти се ядоса, да вдигне скандал до небето, но като види, че няма да се промениш от това, все ще се примири. Пък и щом майка ти те защитава - действай.
alpinab2.5
05-26-2014, 14:14
Съвсем сериозно му кажи да отиде при психиатър.