PDA

View Full Version : Страхове

pass4y
05-27-2014, 19:35
Здравейте,

накратко моите опасения ще ви разкажа , аз съм на 23 тя е на 18 , виждаме се от 5 месеца и малко повече, като отначало не смятах че ще станат нещата такива.. Обаче май се влюбих в това момиче.. Тя е девствена и още не сме правили секс, каза ми че не е готова и аз и казах че ще я изчакам докато стане.. Макар че, някакъв път я натискам и тя се включва в играта , но когато дойде момента се спира.. както и да е не е това проблема , ще я чакам колкото трябва.. Проблема ми е това че през последните дни по често се виждахме , а сега завърши и се прибира към вкъщи , не сме в един град, тя е на 40 км оттука, и от септември най-вероятно ще е студентка в някъв друг град, за сметка на това пък аз завършвам Университета тази година.. Така де разстоянието не е проблем за мен, ше отида да я видя всеки път щом мога. Проблема ми е че се прибързах твърде лесно и може би бързо.. Тя ми каза първи че ме обича, аз също и го казах после.. Но ме е страх оттова да не ме зареже, усещам че и е яко докато е с мен, смее се постоянно. Чуствам я много близка, и за мен нещата са сериозни, може би открих най-накрая това което търсех. Но незнам как тя усеща нещата. Освен това ме е страх да не вземе да ми изневери, макар че тя не изглежда да е такава, все пак не мога да спра да мисля че може да се случи такова нещо... просто мисълта че ще я видя с друг ме побърква, а до сега не е имало никакви поводи за такива мисли.. Кажете ми как да спра да се побърквам и да си мисля постоянно за нея.. и да си вкарвам такива мисли в главата.. И дайте идея как да я задържам.. не искам да я загубя..

RapExotic
05-28-2014, 06:33
Никога не можеш да си сигурен какво ще се случи във връзката ви в бъдеще. Единственият начин да разбереш е като я изживееш. Може е да се скарате и да те зареже, може и ти да я зарежеш. Може да ти изневери, а може и ти да изневериш на нея.

Не подхождай към нея с предрасъдаци и опасения, че ще се случи, защото тези мисли са първата крачка към действия.
Наслаждавай се на връзката ви и не му мисли много. Все пак тя е на 18 и ще има да се променя още доста от към мислене.

fenastz
05-28-2014, 11:18
Като си на сухо е нормално да те хване шизофренията

TROLLDADLOLCAKE
05-29-2014, 07:52
Една от сто връзки от разстояние оцеляват,но и при тях не минава по мед и масло,но все пак ти си знаеш.Нормално е да те побърква мисълта,че е на 40 км и всеки момент може да отиде на някое парти,да прекали с алкохола и да го направи,а ти да си останеш прецакания.Как да я задържиш?Спри да ги мислиш тея работи,защото рано или късно се превръщат в мега досадната ревност и на нея ще и писне.Успех.

BeTheOne
05-29-2014, 11:29
Както казва малкия, зелен, дългоух приятел: "Fear is THE path to the Dark side" - Страхът е път към Тъмната страна. Несигурността, реактивните мисли и посредствеността водят по тъмни пътеки към нежелани емоции, ситуации и преживявания.

Страхът сам по себе си има и положителни и отрицателни въздействия върху нас. Във всички случаи трябва да го приемем и разберем. Само така можем да се борим с него. Най-добрите оръжия за тази борба са доверие, любов и вяра. Те трябва да се подхранват постоянно. Те трябва да бъдат реални. Напразните и самозаблуждаващите чувства биха направили нещата по-лоши. Само истинските чувства, на които се отделя достатъчно внимание могат да поддържат човек в правилната посока.

От вас си зависи дали ще сте заедно и колко време ще сте заедно. Явно сте в период, в който ви предстои да вземате сериозни решения за живота си. Би следвало да се изясните за себе си, самостоятелно, кой какво очаква от живота за в бъдеще и след това да видите дали можете да сте заедно. Ако можете - давайте, ако ли не - живота продължава и вие ще намерите нови хора, с които да бъдете. Успешна връзка може да има между осъзнати хора, в противен случай тя рано или късно приключва по един или по друг начин.

Лично за себе си - не се филмирай много. Това е основна грешка на много хора - позволяват си да изпитват чувства и да имат мисли основани на грешни разбирания и схващания. След като реалността се прояви въображаемия свят се срива, пада завесата на илюзията и реалността "наранява" жестоко. Истината, е че тя си е просто реалност, грешните очаквания и интерпретации са тези, които реално нараняват.

Поздрави!

BeTheOne

igaydarov
05-29-2014, 11:46
Виж сега лек, няколко момента ще ти нахвърлям които рано или късно сам ще достигнеш до тях:
1. връзките от разстояние не струват, всяко пътуване те вътри с пари и като цяло си усложняваш живота. + това с човек с който не можеш когато си поискаш да се видиш и да се изчукаш най-грубо казано, каква връзка имаш...
2. много често срещан проблем и голяма грешка същевременно, е прекалено прибързаното влюбване/увличане на момчето по момичето и показването на това. Защо, ще ме попиташ? - ами защото момичетата особено на тая възраст на която е твоята са авантюристични и са ловджийки, момчетата за тях са интересни докато са предизвикателство и докато не знаят всичко за тях, докато не те имат. След това преминават на следващия.
3. има някои качества които ти ни казваш че излъчваш които убиват привличането и като цяло са непривлекателни - страх, липса на самоувереност, нуждаещ ако си, обсебващ, ревнив, ако тя е центъра на света ти, ако я идолизираш и т.н. дълго е. Но основното е, че така както си написал че се държиш и се представяш ти си поредния найс гай който най-вероятно скоро ще изгори + това ще се набута с пари по пътувания до селото...
4. страховете че може да ти изневери са основателни, но това ще стане след като се проебе яко. За сега ако усещаш че е запалена по теб и е влюбена едва ли ще ти изневери освен ако не е толкова лека мацка. Лека в смисъла на нимфоманка/полигамна но тя за сега не е щом е все още девствена.
5. Няма какво да я мотаеш мацката ами прави секс с нея, нормално е да ти се дърпа въпреки че и се иска. Излизайте по често, вечер, по клубове или на разходка. Докосвай я много като я целуваш, натискай я към себе си, възбуждай я. Трябва да се възбуди много, с докосване навсякъде дори по интимните части, казвай и колко я желаеш, целувай я, мачкай и гърдите/дупето ако можеш (действа им много възбуждащо) през това време и след няколко пъти ще подаде. Голям твой плюс е и ако пийнете малко или пък малко повече - падат бариерите така. И не се притеснявай нито си първия който е бил с девствена нито последния ще си, на нея също и се иска но си мисли че е нещо страшно и че боли. Първите няколко пъти няма да ти е кеф и бъди внимателен, защото ще има кръв малко и ще я боли също малко. След 2-3-4 пъти като правите ще се отпусне и ще изпитвате удоволствие.
Хайде Успех!

П.с. пиши на ЛС ако искаш да ти дам няколко линка да прочетеш малко инфо, ще ти е полезно

fanofcats
06-05-2014, 16:49
Здравейте,

накратко моите опасения ще ви разкажа , аз съм на 23 тя е на 18 , виждаме се от 5 месеца и малко повече, като отначало не смятах че ще станат нещата такива.. Обаче май се влюбих в това момиче.. Тя е девствена и още не сме правили секс, каза ми че не е готова и аз и казах че ще я изчакам докато стане.. Макар че, някакъв път я натискам и тя се включва в играта , но когато дойде момента се спира.. както и да е не е това проблема , ще я чакам колкото трябва.. Проблема ми е това че през последните дни по често се виждахме , а сега завърши и се прибира към вкъщи , не сме в един град, тя е на 40 км оттука, и от септември най-вероятно ще е студентка в някъв друг град, за сметка на това пък аз завършвам Университета тази година.. Така де разстоянието не е проблем за мен, ше отида да я видя всеки път щом мога. Проблема ми е че се прибързах твърде лесно и може би бързо.. Тя ми каза първи че ме обича, аз също и го казах после.. Но ме е страх оттова да не ме зареже, усещам че и е яко докато е с мен, смее се постоянно. Чуствам я много близка, и за мен нещата са сериозни, може би открих най-накрая това което търсех. Но незнам как тя усеща нещата. Освен това ме е страх да не вземе да ми изневери, макар че тя не изглежда да е такава, все пак не мога да спра да мисля че може да се случи такова нещо... просто мисълта че ще я видя с друг ме побърква, а до сега не е имало никакви поводи за такива мисли.. Кажете ми как да спра да се побърквам и да си мисля постоянно за нея.. и да си вкарвам такива мисли в главата.. И дайте идея как да я задържам.. не искам да я загубя..
Здравей,ако тя те обича истински никога няма да ти изневери,но нали знаеш,че за някои жени материалния свят е на първо място и никога дори не се влюбват истински в някой.Моят съвет е да й кажеш за своите страхове и да видиш какво ще ти каже тя.Щом не си я виждал с друго момче,значи няма повод за страх,но мисля,че те е хванала параноята,затова лекувай се.