View Full Version : Хора, чиито присъствие ви дразни..
sramejlivkaa
05-28-2014, 18:44
Предпологам, че всеки един от вас има поне един такъв познат, който не може да търпи. Такъв който го дразни с всичко дори със самото си пресъствие а пък когато издаде звук направо искате да го наритате много яко, а пък сте принудени за го търпите защото е във класа ви. Как се справяте с него как успявате да го игнориране, защото аз не мога дори и да се занимавам с нещо друго.
Съвети?
whiskyandcocaine
05-28-2014, 18:54
Нормално е да има "групички" в класа и хора, които не са ти приятни. В нормалните човешки отношения е и няма никаква драма в това. Нормално е просто да го заявиш и да го покажеш директно, да му обясниш, че компанията му не ти е приятна и това е. След като му кажеш това и си честна едва ли би се унижил да ти досажда. Просто го направи, защото иначе е лицемерно да се усмихваш на някой насила от добри обноски, а всъщност да го мразиш.
sramejlivkaa
05-28-2014, 19:04
Тука не става въпрос за групички. Прости има едно момиче, което ми е супер неприятно. Нищо не ми е направила даже много рядко си говорим, но въпреки това не мога да я понасям. Има нещо във нея с което ме много дразни. Просто искам да я игнорирам по някакъв начин, защото ми създава излишно напрежение.
И да знам, че това не е проблем, но искам да го реша по някакъв начин.
Гледай да не й обръщаш внимание изобщо, но според мен е супер тъпо така, не знам. И без това няма какво да се направи.
RapExotic
05-29-2014, 08:38
След като не ти прави нищо няма от какво да се оплакваш.
BlackEyedPeas
05-29-2014, 08:42
О, ти да не спадаш към категория кифли? Те са така, никой нищо не им е казал, а самото дишане на обикновено момиче ги дразни. Или ти си кифлата или тя е?
Не ги ебавам изобщо... В смисъл, преди се нервих и се карах с подобни индивиди, пък ся не им обръщам внимание и ми е все тая... :)
queen_ofdisaster
05-29-2014, 18:59
След като сама казваш,че правиш всичко възможно,за да игнорираш това момиче,не виждам какво повече можеш да направиш.Това е най-добрата възможна стратегия,доста по-смислено отколкото да се чудиш за какво да се заядеш с нея или да я злепоставяш пред останалите и.т.н. :)
В какво се състои това "нищо", с което те дразни? Все нещо трябва да прави, което да не ти е приятно. Ако не установиш откъде идва проблемът, няма как да го отстраниш.